RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Alternative Lactic Acid Baverages procuced from wheat and maize flours
1990-01-01 Rossi, J; Gobbetti, Marco
Amino acid catabolism in cheese-related bacteria: selection and study of the effects of pH, temperature and NaCl by quadratic response surface methodology
2001-01-01 Curtin, A. C.; DE ANGELIS, Maria; Cipriani, M.; Corbo, M. R.; Mcsweeney, P. L. H.; Gobbetti, Marco
Amino acids racemization in same processed foods
1991-01-01 Cossignani, L; Gobbetti, Marco; Magnarini, C; Rossi, J; Damiani, P.
Ancient grains sourdough
2009-01-01 Coda, R; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Guylane, L; Gobbetti, Marco
Ancient grains sourdough. Book of Abstracts, 4th International Symposium on Sourdough “from arts to science”
2009-01-01 Coda, R; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Guylane, L; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antibacterial peptides from Lactobacillus helveticus PR4 proteinase- hydrolized caseins of milk from six species
2003-01-01 Minervini, Fabio; Algaron, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Fox, Pf; Monnet, V; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides
2004-01-01 Gobbetti, Marco; F., Minervini; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides
2004-01-01 Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Antibacterial activities of peptides from the water-soluble extracts of Italian cheese varieties
2005-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Losito, Ilario; Gobbetti, Marco; Carbonara, T; DE BARI, Md; Zambonin, Pg
Antifungal activity of Meyerozyma guilliermondii: Identification of active compounds synthesized during dough fermentation and their effect on long-term storage of wheat bread
2013-01-01 Coda, R; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DI CAGNO, Raffaella; Trani, Antonio; Cardinali, G; Gobbetti, Marco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 402
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 392
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 225
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 136
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
- 2 Contributo in Volume 49
- 2 Contributo in Volume::2.1 Contr... 49
- 6 Brevetti 21
- 6 Brevetti::6.1 Brevetto 21
- 5 Altro 17
- 5 Altro::5.12 Altro 17
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abst... 9
- 3 Libro 4
- 3 Libro::3.1 Monografia o trattat... 4
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 3
- 7 Curatele 2
- 7 Curatele::7.1 Curatela 2
- 1 Contributo su Rivista::1.2 Rece... 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 31
- 2010 - 2019 257
- 2000 - 2009 282
- 1990 - 1999 131
- 1985 - 1989 19
Editore
- Casa Editrice Ambrosiana 6
- Chiriotti Editori 6
- Woodhead Publishing Ltd 6
- Gallego JB, Cardinali G, Casella ... 4
- ACADEMIC PRESS 3
- Simtrea, Firenze, Italy 3
- AISTEC (Associazione Italiana Sci... 2
- Elsevier Inc. 2
- Springer 2
- Academic Press - Elsevier 1
Rivista
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MIC... 42
- APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBI... 39
- FOOD MICROBIOLOGY 37
- INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 14
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 13
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 10
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 10
- FOOD CHEMISTRY 9
- JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 9
- AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHN... 8
Serie
- FOOD ENGINEERING SERIES 1
Keyword
- Food Science 30
- Lactic acid bacteria 28
- Sourdough 25
- Microbiology 21
- Fermentation 16
- lactic acid bacteria 14
- Bread 11
- Humans 10
- fermentation 8
- Flour 8
Lingua
- eng 372
- ita 104
- fre 1
- spa 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 633
- reserved 51
- open 33
- partially open 3