RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
The use of selected sourdough lactic acid bacteria to improve the nutritional and sensory properties of gluten-free bread
2006-01-01 DI CAGNO, Raffaella; A., Benedusi; G., Giuliani; DE ANGELIS, Maria; A., Luisi; Gobbetti, Marco
Third International Symposium on Sourdough: From tradition to innovation
2007-01-01 Gobbetti, Marco; M., Gaenzle
Tobacco plant protein extraction technology. Ensilage of the fibrous by-products
1986-01-01 Gobbetti, Marco; Clementi, F; Rossi, J; Fantozzi, P.
Tobacco plant protein extraction technology. Solid state fermentation of the fibrous by-products be selected fungi
1986-01-01 Gobbetti, Marco; Clementi, F; Rossi, J; Fantozzi, P.
Trasformation of Lactobacillus brevis subsp. lindneri with the plasmid pGKV210 by electroporation
1992-01-01 Gobbetti, Marco
Treatment using bacterial endopeptidases
2006-01-01 Gobbetti, Marco
Treatment using bacterial endopeptidases to increase the human gluten tolerance
2006-01-01 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Use of Selected Probiotic VSL#3 and Sourdough Lactic Acid Bacteria to Hydrolyze Wheat and Rye Proteins Responsible for Cereal Allergy
2006-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; R., Coda; S., DE CANDIA; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco
Use of the fibrous by-products of plant protein extraction technology to produce biomass and silage
1993-01-01 Gobbetti, Marco; Rossi, J; Clementi, F; Montanari, L; Fantozzi, P.
Uso di batteri lattici selezionati ed autoctoni per l'ottenimento di conserve vegetali
2007-01-01 Minervini, Fabio; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; R., Surico; Gobbetti, Marco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 136
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 136
Data di pubblicazione
- 2010 - 2013 7
- 2000 - 2009 85
- 1990 - 1999 35
- 1985 - 1989 9
Editore
- Chiriotti Editori 5
- AISTEC (Associazione Italiana Sci... 1
- Martin Stern 1
- SIMTREA, Firenze, Italy 1
Rivista
- ANNALS OF MICROBIOLOGY 2
- AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHN... 1
- INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TE... 1
Lingua
- eng 61
- ita 30
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 136