TOTARO, MICHELA PIA

TOTARO, MICHELA PIA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Application of D-optimal mixture design for the formulation of inulin-based fat replacers 1-gen-2024 Miccolis, Mariana; Totaro, MICHELA PIA; DE ANGELIS, Davide; Natrella, Giuseppe; Summo, Carmine
Application of NIR spectroscopy coupled with DD-SIMCA class modelling for the authentication of pork meat 1-gen-2023 Totaro, MICHELA PIA; Squeo, Giacomo; DE ANGELIS, Davide; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco; Summo, Carmine
Applicazione della spettroscopia NIR per l'autenticazione dei prodotti carnei 1-gen-2024 Totaro, MICHELA PIA; Squeo, Giacomo; DE ANGELIS, Davide; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco; Summo, Carmine
Applicazione della spettroscopia NIR per l’autenticità di prodotti carnei da allevamento estensivo 1-gen-2024 Squeo, Giacomo; DE ANGELIS, Davide; Totaro, Michela P.; Artuso, Florinda; Fiorani, Luca; Lai, Antonia; Faccia, Michele; Caponio, Francesco; Summo, Carmine
Assessment of the evolution in quality attributes of ripened sausages enriched with olive leaf extract (OLE) to replace nitrate and nitrite 1-gen-2024 Totaro, MICHELA PIA; Difonzo, Graziana; Ventrella, Gabriele; Caponio, Francesco; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine
Authentication of meat and meat products using near infrared spectroscopy and hyperspectral imaging 1-gen-2024 DE ANGELIS, Davide; Squeo, Giacomo; Totaro, MICHELA PIA; Faccia, Michele; Summo, Carmine
Green analytical chemistry approaches for the sustainable assessment of food quality and origin 1-gen-2022 Squeo, Giacomo; Grassi, Silvia; Manuel Amigo, Jose; Totaro, MICHELA PIA; DE ANGELIS, Davide; Alamprese, Cristina; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine; Caponio, Francesco
Olive Leaf Extract (OLE) Addition as Tool to Reduce Nitrate and Nitrite in Ripened Sausages 1-gen-2022 Difonzo, G.; Totaro, M. P.; Caponio, F.; Pasqualone, A.; Summo, C.
Physicochemical properties and sensory features of ripened, industrially prepared sausages, enriched with olive leaf extract to replace nitrite and nitrate 1-gen-2024 Totaro, M. P.; Difonzo, G.; Pasqualone, A.; Summo, C.
REFORMULATION APPROACHES TO REDUCE THE USE OF NITRATES AND NITRITES IN RIPENED SAUSAGES 1-gen-2023 Totaro, MICHELA PIA; Difonzo, Graziana; Caponio, Francesco; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine
Technological approaches to improve the quality of meat products 1-gen-2023 Totaro, MICHELA PIA
Valutazione dell'evoluzione degli attributi di qualità di salsicce stagionate arricchite con estratto di foglie di olivo (OLE) per la sostituzione di nitrati e nitriti 1-gen-2024 Totaro, MICHELA PIA; Difonzo, Graziana; Ventrella, Gabriele; Caponio, Francesco; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine