CUTILLO, SILVIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 143
AS - Asia 77
EU - Europa 42
SA - Sud America 24
AF - Africa 2
Totale 288
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 142
SG - Singapore 33
BR - Brasile 20
CN - Cina 17
HK - Hong Kong 13
RU - Federazione Russa 11
SE - Svezia 9
IT - Italia 5
BE - Belgio 4
GB - Regno Unito 4
VN - Vietnam 4
BD - Bangladesh 3
AR - Argentina 2
DE - Germania 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BY - Bielorussia 1
DK - Danimarca 1
EC - Ecuador 1
ES - Italia 1
FR - Francia 1
HN - Honduras 1
HU - Ungheria 1
ID - Indonesia 1
IE - Irlanda 1
IN - India 1
JP - Giappone 1
KR - Corea 1
NP - Nepal 1
SN - Senegal 1
UA - Ucraina 1
UZ - Uzbekistan 1
VE - Venezuela 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 288
Città #
Fairfield 24
Chandler 14
Hong Kong 13
Singapore 13
Houston 9
Wilmington 9
Woodbridge 9
Ashburn 8
Nyköping 8
Beijing 6
Cambridge 5
Ann Arbor 4
Brussels 4
New York 4
Santa Clara 4
Seattle 4
Belo Horizonte 3
Buffalo 3
Ho Chi Minh City 3
Lawrence 3
Roxbury 3
Brooklyn 2
Dearborn 2
Guangzhou 2
London 2
Los Angeles 2
Nanjing 2
Nuremberg 2
San Jose 2
Villa Carcina 2
Aracaju 1
Barcelona 1
Brest 1
Cape Town 1
Caracas 1
Caruaru 1
Charlotte 1
Chicago 1
Cleveland 1
Columbus 1
Da Nang 1
Dakar 1
Dallas 1
Dublin 1
Duque de Caxias 1
Fortaleza 1
Goiânia 1
Greenville 1
Guayaquil 1
Inglewood 1
Ipueiras 1
Jakarta 1
Jundiaí 1
Kathmandu 1
Kunming 1
Maceió 1
Maravilha 1
Marília 1
Mata Verde 1
Miami 1
Monte Grande 1
Moscow 1
Murrells Inlet 1
Nagpur 1
New Bedfont 1
Ogura 1
Paris 1
Phoenix 1
Porto Alegre 1
Prescot 1
Round Rock 1
Salvador 1
San Diego 1
San Miguel de Tucumán 1
Seoul 1
São Domingos do Maranhão 1
São Vicente 1
Tashkent 1
Tegucigalpa 1
The Dalles 1
Toledo 1
Ubá 1
Totale 223
Nome #
β-glucan content in a panel of Triticum and Aegilops genotypes 159
In vitro starch digestion and technological properties of spaghetti fortified with lupin protein isolate 68
Impact of durum wheat protein content on spaghetti in vitro starch digestion and technological properties 46
Influence of Some Spaghetti Processing Variables on Technological Attributes and the In Vitro Digestion of Starch 34
Totale 307
Categoria #
all - tutte 1.903
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.903


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20213 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 0 0
2021/202222 1 0 0 0 1 1 0 9 3 1 3 3
2022/202342 3 3 6 2 5 6 1 4 9 0 1 2
2023/202412 1 0 2 0 3 4 0 0 0 2 0 0
2024/202586 4 1 9 4 0 15 2 8 4 1 11 27
2025/202665 17 6 11 18 10 3 0 0 0 0 0 0
Totale 307