DI PINTO, ANGELA
DI PINTO, ANGELA
DIPARTIMENTO DI MEDICINA VETERINARIA
A collagenase-targeted Multiplex PCR assay for identification of V. alginolyticus, V. cholerae, and V. parahaemolyticus
2005-01-01 DI PINTO, Angela; Ciccarese, G.; Tantillo, Giuseppina; Catalano, D. FORTE V. T.
A Collagenase-Targeted Multiplex PCR Assay for Identification of Vibrio alginolyticus, Vibrio cholerae, and Vibrio parahaemolyticus
2005-01-01 DI PINTO, Angela; Ciccarese, G; Tantillo, Giuseppina; Catalano, D; Forte, V. T.
A comparison of DNA extraction methods for food analysis
2007-01-01 DI PINTO, Angela; Forte, V. T.; Guastadisegni, M; Martino, C; Schena, F. P.; Tantillo, Giuseppina
A comparison of methods for the detection of butyric Clostridium group in semihard cheeses [Ricerca di spore di clostridi del gruppo butirrico in formaggisemistagionati tecniche colturali a confronto]
2009-01-01 Novello, L; Montemurro, F; Terio, Valentina; Bozzo, Giancarlo; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina
A comparison of RT-PCR based assays for detection of HAV from shellfish
2004-01-01 DI PINTO, Angela; Conversano, M. C.; Forte, V. T.; LA SALANDRA, G.; Montervino, C.; Tantillo, Giuseppina
A general Multiplex-PCR assay for the general detection of Genetically Modified soya and maize
2005-01-01 Forte, V. T.; DI PINTO, Angela; Martino, C; Tantillo, Giuseppina; Grasso, G; Schena, F. P.
Acquacoltura: applicazione del sistema di autocontrollo alla produzione primaria
2004-01-01 Centoducati, G.; Forte, V. T.; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina
Active e intelligent packaging per la commercializzazione dei prodotti della pesca
2004-01-01 Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela; Forte, V. T.; Centoducati, G.
Analysis of the sulphite content in shrimps and prawns
2013-01-01 Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Bozzo, Giancarlo; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina
APPROCCIO DNA-BASED ALL’ANALISI DEL MIELE: STUDIO PRELIMINARE
2017-01-01 Marchetti, Patrizia; DI PINTO, Angela; Mottola, Anna; Savarino, ALESSANDRA EMILIA; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina
Arcobacter species detection in Italian composite foods
2020-01-01 Mottola, Anna; Marchetti, Patrizia; Ciccarese, Giuseppina; Terio, Valentina; Sinisi, Carla; Di Pinto, Angela
Authentication of seafood species on the ASFIS list (FAO) by in-silico evaluation of primers for metabarcoding
2024-01-01 Lorusso, Lucilia; Piredda, Roberta; Mottola, Anna; Intermite, Chiara; Ranieri, Lucia; Carpino, Stefania; Di Pinto, Angela
Bacteriocin-producing Lactobacillus sake as starter culture in dry sausages
2002-01-01 Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela; Novello, L.
Caratteristiche chimiche e igienico-sanitarie del miele italiano e di importazione e proposta di standard qualitativi per il miele di alta qualità
2000-01-01 Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela; Vergara, A.
Comparazione tra metodi di estrazione e purificazione di RNA Virale
2006-01-01 Terio, V; Pinto, P.; Novello, L; DI PINTO, Angela
Comparison between thiosulphate-citrate-bile salt sucrose (TCBS) agar and CHROMagar Vibrio
2011-01-01 DI PINTO, Angela; Terio, Valentina; Novello, Lucia; Tantillo, Giuseppina
Comparison of reverse passive latex agglutination (RPLA) test and immunoblotting for detection of staphylococcal enterotoxins A (SEA) and B(SEB)
2004-01-01 DI PINTO, Angela; Forte, V. T.; Ciccarese, G.; Conversano, M. C.; Tantillo, Giuseppina
Confronto di metodi per l’estrazione e la purificazione di RNA virale
2006-01-01 Terio, V; Pinto, P; Novello, L; DI PINTO, Angela
Confronto tra due metodiche per la ricerca e l'isolamento di Listeria monocytogenes
2009-01-01 Novello, L.; DI PINTO, Angela; Bonerba, Elisabetta; Montemurro, F.; Tantillo, Giuseppina
Confronto tra due metodiche per la ricerca e l’isolamento di Listeria monocytogenes
2009-01-01 Novello, L; DI PINTO, Angela; Bonerba, Elisabetta; Montemurro, F; Tantillo, Giuseppina
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A collagenase-targeted Multiplex PCR assay for identification of V. alginolyticus, V. cholerae, and V. parahaemolyticus | 1-gen-2005 | DI PINTO, Angela; Ciccarese, G.; Tantillo, Giuseppina; Catalano, D. FORTE V. T. | |
A Collagenase-Targeted Multiplex PCR Assay for Identification of Vibrio alginolyticus, Vibrio cholerae, and Vibrio parahaemolyticus | 1-gen-2005 | DI PINTO, Angela; Ciccarese, G; Tantillo, Giuseppina; Catalano, D; Forte, V. T. | |
A comparison of DNA extraction methods for food analysis | 1-gen-2007 | DI PINTO, Angela; Forte, V. T.; Guastadisegni, M; Martino, C; Schena, F. P.; Tantillo, Giuseppina | |
A comparison of methods for the detection of butyric Clostridium group in semihard cheeses [Ricerca di spore di clostridi del gruppo butirrico in formaggisemistagionati tecniche colturali a confronto] | 1-gen-2009 | Novello, L; Montemurro, F; Terio, Valentina; Bozzo, Giancarlo; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina | |
A comparison of RT-PCR based assays for detection of HAV from shellfish | 1-gen-2004 | DI PINTO, Angela; Conversano, M. C.; Forte, V. T.; LA SALANDRA, G.; Montervino, C.; Tantillo, Giuseppina | |
A general Multiplex-PCR assay for the general detection of Genetically Modified soya and maize | 1-gen-2005 | Forte, V. T.; DI PINTO, Angela; Martino, C; Tantillo, Giuseppina; Grasso, G; Schena, F. P. | |
Acquacoltura: applicazione del sistema di autocontrollo alla produzione primaria | 1-gen-2004 | Centoducati, G.; Forte, V. T.; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina | |
Active e intelligent packaging per la commercializzazione dei prodotti della pesca | 1-gen-2004 | Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela; Forte, V. T.; Centoducati, G. | |
Analysis of the sulphite content in shrimps and prawns | 1-gen-2013 | Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Bozzo, Giancarlo; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina | |
APPROCCIO DNA-BASED ALL’ANALISI DEL MIELE: STUDIO PRELIMINARE | 1-gen-2017 | Marchetti, Patrizia; DI PINTO, Angela; Mottola, Anna; Savarino, ALESSANDRA EMILIA; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina | |
Arcobacter species detection in Italian composite foods | 1-gen-2020 | Mottola, Anna; Marchetti, Patrizia; Ciccarese, Giuseppina; Terio, Valentina; Sinisi, Carla; Di Pinto, Angela | |
Authentication of seafood species on the ASFIS list (FAO) by in-silico evaluation of primers for metabarcoding | 1-gen-2024 | Lorusso, Lucilia; Piredda, Roberta; Mottola, Anna; Intermite, Chiara; Ranieri, Lucia; Carpino, Stefania; Di Pinto, Angela | |
Bacteriocin-producing Lactobacillus sake as starter culture in dry sausages | 1-gen-2002 | Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela; Novello, L. | |
Caratteristiche chimiche e igienico-sanitarie del miele italiano e di importazione e proposta di standard qualitativi per il miele di alta qualità | 1-gen-2000 | Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela; Vergara, A. | |
Comparazione tra metodi di estrazione e purificazione di RNA Virale | 1-gen-2006 | Terio, V; Pinto, P.; Novello, L; DI PINTO, Angela | |
Comparison between thiosulphate-citrate-bile salt sucrose (TCBS) agar and CHROMagar Vibrio | 1-gen-2011 | DI PINTO, Angela; Terio, Valentina; Novello, Lucia; Tantillo, Giuseppina | |
Comparison of reverse passive latex agglutination (RPLA) test and immunoblotting for detection of staphylococcal enterotoxins A (SEA) and B(SEB) | 1-gen-2004 | DI PINTO, Angela; Forte, V. T.; Ciccarese, G.; Conversano, M. C.; Tantillo, Giuseppina | |
Confronto di metodi per l’estrazione e la purificazione di RNA virale | 1-gen-2006 | Terio, V; Pinto, P; Novello, L; DI PINTO, Angela | |
Confronto tra due metodiche per la ricerca e l'isolamento di Listeria monocytogenes | 1-gen-2009 | Novello, L.; DI PINTO, Angela; Bonerba, Elisabetta; Montemurro, F.; Tantillo, Giuseppina | |
Confronto tra due metodiche per la ricerca e l’isolamento di Listeria monocytogenes | 1-gen-2009 | Novello, L; DI PINTO, Angela; Bonerba, Elisabetta; Montemurro, F; Tantillo, Giuseppina |