QUAGLIA, NICOLETTA CRISTIANA

QUAGLIA, NICOLETTA CRISTIANA  

DIPARTIMENTO DI MEDICINA VETERINARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 85 (tempo di esecuzione: 0.045 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
. Staphylococcus aureus in alimenti di origine animale. Presenza e caratterizzazione enterotossica. 1-gen-2003 Firinu, A.; Normanno, Giovanni Giuseppe; Virgilio, Sonia; Mula, G.; Dambrosio, Angela; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Poggiu, A.; Zuccon, F.; Pirino, T.; Sias, S.; Celano, Gaetano Vitale
Amplified fragment length polymorphism for high-resolution typing of from foods and the environment. 1-gen-2009 Parisi, Antonio; Normanno, Giovanni Giuseppe; Susca, A.; Miccolupo, A.; Latorre, Leonardo; SALANDRA G, LA .; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Santagada, G.
Antibiotico resistenza di stipiti di Staphylococcus aureus isolati da alimenti di origine animale: problematiche di sanità pubblica 1-gen-2007 Normanno, Giovanni Giuseppe; Dambrosio, Angela; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Corrente, Marialaura; Lorusso, Vanessa; Santagada, G.; Lillo, T.; Merico, Antonia; SALANDRA G, La
Antibiotico resistenza in stipiti di Staphylococcus aureus isolati da alimenti di origine animale: problematiche di sanità pubblica. 1-gen-2007 Normanno, Giovanni Giuseppe; Dambrosio, Angela; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Corrente, Marialaura; Lorusso, Vanessa; Santagada, G.; Lillo, T.; Merico, A.; SALANDRA G, La
Assessment of mercury and cadmium via seafood consumption in Italy: estimated dietary intake (EWI) and target hazard quotient (THQ) 1-gen-2015 Barone, Grazia; Storelli, Arianna; Garofalo, Rita; Busco, Vito Pietro; Quaglia, Nicoletta Cristiana; Centrone, Giuseppe; Storelli, Maria Maddalena
Behaviour of Escherichia coli O157:H7 in raw and mild pasteurised donkey milk treated with high pressure 1-gen-2023 Dambrosio, A.; Capuozzo, F.; De Palo, P.; Mottola, A.; Storelli, M. M.; De Rosa, M.; Matrella, R.; Quaglia, N. C.
Coagulase positive staphylococci and Staphylococcus aureus in food products of animal origin marketed in Italy 1-gen-2005 Normanno, G.; Firinu, A.; Virgilio, S.; Mula, G.; Dambrosio, Angela; Poggiu, A.; DE CASTELLI, L.; Mioni, R.; Scuota, S.; Bolzoni, G.; DI GIANNATALE, E.; Salinetti, A. P.; LA SALANDRA, G.; Bartoli, M.; Zuccon, F.; Pirino, T.; Sias, S.; Parisi, A.; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Celano, Gaetano Vitale
Comparison of methods for the detection of methicillin resistance in Staphylococcus aureus isolates from food products. Lett Appl Microbiol. 2007 Nov;45(5):535-9 1-gen-2007 Corrente, Marialaura; Normanno, G; Martella, Vito; Bellacicco, ANNA LUCIA; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Dambrosio, Angela; Buonavoglia, Domenico; D'Abramo, M; Buonavoglia, Canio
Considerazioni igienico-sanitarie su prodotti ittici consumati crudi 1-gen-2003 Normanno, G.; Dambrosio, Angela; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Germinario, G. L.; Parisi, A.; Celano, Gaetano Vitale
Contaminazione di latte con Helicobacter pylori: considerazioni sanitarie 1-gen-2003 Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Normanno, Giovanni Giuseppe; Dambrosio, Angela; Zullo, I.; Correale, M.; Lippolis, A.; Celano, Gaetano Vitale
Criteri microbiologici applicabili agli alimenti tra vecchia e nuova normativa-igiene di processo 1-gen-2008 Celano, Gaetano Vitale; Normanno, G; Dambrosio, Angela; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA
Detection and molecular characterization of Helicobacter pylori in goat milk product in Italy. 1-gen-2005 Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Dambrosio, Angela; Normanno, Giovanni Giuseppe; Lorusso, Vanessa; Celano, Gaetano Vitale
Detection of Staphylococcal enterotoxin A from a typical italian cheese by cell culture 1-gen-2005 Normanno, G.; Dambrosio, Angela; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Corrente, Marialaura; Merico, A.; Celano, Gaetano Vitale
Detection of Staphylococcal enterotoxin A from ricotta cheese by cell culture 1-gen-2006 Normanno, G; Dambrosio, Angela; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Lorusso, V; Merico, A; GERMINARIO G., I; ABENANTE R., P; Narcisi, D; Firinu, A; Celano, Gaetano Vitale
Development of a Multiplex PCR for rapid detection of verocytotoxin producing Escherichia coli O26 in raw milk and ground beef 1-gen-2011 Lorusso, V; Dambrosio, Angela; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Parisi, A; LA SALANDRA, G; Mula, G; Virgilio, S; Lucifora, G; Dario, M; Normanno, G.
Dioxin and PCB residues in meats from Italy: Consumer dietary exposure 1-gen-2019 Barone, G.; Storelli, A.; Quaglia, N. C.; Dambrosio, A.; Garofalo, R.; Chiumarulo, R.; Storelli, M. M.
DNA metabarcoding for identification of species used in fish burgers 1-gen-2022 Mottola, A.; Piredda, R.; Catanese, G.; Giorelli, F.; Cagnazzo, G.; Ciccarese, G.; Dambrosio, A.; Quaglia, N. C.; Di Pinto, A.
Duplex PCR per identificare e caratterizzare Escherichia coli O26 VTEC. 1-gen-2009 Lorusso, Vanessa; Dambrosio, Angela; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Celano, Gaetano Vitale; Germinario, GIROLAMO LIVIO; Lucifora, G.; Lasalandra, G.; Normanno, Giovanni Giuseppe
Duplex pcr per l’identificazione e la caratterizzazione di Escherichia coli O26 VTEC 1-gen-2009 Lorusso, V; Dambrosio, Angela; Normanno, G; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Germinario, G. L.; Lucifora, G; LA SALANDRA, G; Celano, Gaetano Vitale
Effect of rearing system (free-range vs cage) on gut and muscle histomorphology and microbial loads of Italian White breed rabbits 1-gen-2024 Losacco, C.; Tinelli, A.; Dambrosio, A.; Quaglia, N. C.; Passantino, L.; Schiavitto, M.; Passantino, G.; Laudadio, V.; Zizzo, N.; Tufarelli, V.