DE MEO, Emilio
DE MEO, Emilio
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA
A Hedonic Analysis of Processed Tomato Prices Using Italian Regional Markets Data
2022-01-01 DE MEO, Emilio; Nardone, Gianluca; Bimbo, Francesco; Carlucci, Domenico
Assessing farmers' willingness to supply biomass as energy feedstock: Cereal straw in Apulia (Italy)
2017-01-01 Giannoccaro, Giacomo; DE GENNARO, Bernardo Corrado; DE MEO, Emilio; Prosperi, Maurizio
Food waste: a survey about consumers and their attitudes
2018-01-01 DE MEO, Emilio; Baldassarre, Fabrizio; Campo, Raffaele
Food waste: A survey about consumers and their attitudes
2018-01-01 De Meo, Emilio; Giannoccaro, Giacomo; Berbel, Julio; Campo, Raffaele
Hedonic Analysis of Dried Pasta Prices Using E-Commerce Data—An Explorative Study
2024-01-01 Bimbo, F.; De Meo, E.; Carlucci, D.
How to promote community social acceptance of solid biomass in Europe? Identifying firms' best practices
2014-01-01 DE MEO, Emilio; Lopolito, A.; Prosperi, M; Giannoccaro, Giacomo; Ciccone, R. A.
Il nuovo sistema dei pagamenti diretti nella riforma della Pac 2023-27
2022-01-01 DE MEO, Emilio; Roma, Rocco; DE BONI, Annalisa
Individuazione di buone pratiche volte a favorire l’accettabilità sociale a livello di comunità di progetti d’impianti a biomassa solida
2013-01-01 DE MEO, E.; Lopolito, A.; Prosperi, M.; Giannoccaro, G.; Ciccone, R.
Models of vertical coordination consistent with the development of bio-energetics
2009-01-01 Nardone, G.; De Meo, E.; Seccia, A.; Viscecchia, R.
Responsibility in a food company: the case of Pomì
2018-01-01 De Meo, E.; Campo, R.
The Magnitude and Cost of Groundwater Metering and Control in Agriculture
2018-01-01 Ursitti, Armando; Giannoccaro, Giacomo; Prosperi, Maurizio; DE MEO, Emilio; de Gennaro, Bernardo C.
The Value of Craft Beer Styles: Evidence from the Italian Market
2023-01-01 Bimbo, Francesco; DE MEO, Emilio; Baiano, Antonietta; Carlucci, Domenico
Translating local stakeholders' perception in rural development strategies under uncertainty conditions: an application to the case of the bio-based economy in the area of Foggia (South Italy)
2014-01-01 Lopolito, A.; Prosperi, M.; Sisto, Roberta; DE MEO, Emilio
Uso delle mappe cognitive per la nascita di nuove imprese in aree rurali in condizioni di incertezza.
2011-01-01 Lopolito, Antonio; Prosperi, Maurizio; Sisto, Roberta; DE MEO, Emilio
Valutazione dell’accettabilità sociale dei progetti di impianti a biomassa solida tramite l’impiego di Fuzzy Cognitive Maps
2012-01-01 Lopolito, Antonio; Prosperi, Maurizio; Maruotti, Giuseppina; DE MEO, Emilio