PUNZI, ROSSANA

PUNZI, ROSSANA  

Mostra records
Risultati 1 - 11 di 11 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity of cv. Crimson Seedless grape berries 1-gen-2015 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, R.; Faccia, M.; Trani, A.; Gambacorta, G.
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity ov cv. Crimson Seedless grape berries 1-gen-2015 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe
Applicazioni di acido abscissico in ‘Crimson Seedless’ per migliorare la colorazione delle bacche 1-gen-2013 Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Gambacorta, Giuseppe; Ferrara, Giuseppe
Aspetti qualitativi e produttivi di alcuni genotipi di melograno 1-gen-2014 Matarrese, Ams; Pacucci, C; Mazzeo, A; Pacifico, A; Punzi, R; Trani, A; Gambacorta, G; Ferrara, G
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in Puglia region, Southeastern Italy 1-gen-2014 Ferrara, G.; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, A.; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, Rossana; Trani, A.; Gambacorta, G.; Blanco, A.; Gadaleta, A
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in southeastern Italy 1-gen-2015 Ferrara, Giuseppe; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, Andrea; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Blanco, Antonio; Gadaleta, Agata
Enrichment of fresh pasta with antioxidant extracts obtained from artichoke canning by-products by ultrasound-assisted technology and quality characterisation of the end product 1-gen-2017 Pasqualone, Antonella; Punzi, Rossana; Trani, Antonio; Summo, Carmine; Paradiso, Vito Michele; Caponio, Francesco; Gambacorta, Giuseppe
Impact of ultrasounds on the extraction of polyphenols during winemaking of red grapes cultivars from southern Italy 1-gen-2017 Gambacorta, Giuseppe; Trani, Antonio; Punzi, Rossana; Fasciano, Cristina; Leo, Raffaele; Fracchiolla, Giuseppe; Faccia, Michele
Phenols and antioxidant activity in vitro and in vivo of aqueous extracts obtained by ultrasound-assisted extraction from artichoke by-products 1-gen-2014 Punzi, R; Paradiso, A; Fasciano, C; Trani, A; Faccia, M; DE PINTO, MARIA CONCETTA; Gambacorta, G
Phenols, volatiles and sensory properties of primitivo wines from the "Gioia Del Colle" PDO area 1-gen-2016 Trani, Antonio; Verrastro, V.; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe
Ricerca biennale sul diradamento dei grappoli nella cv Aglianico in Puglia: effetti sulle uve e sui vini 1-gen-2016 Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Ferrara, Giuseppe