PUNZI, ROSSANA
PUNZI, ROSSANA
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity of cv. Crimson Seedless grape berries
2015-01-01 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, R.; Faccia, M.; Trani, A.; Gambacorta, G.
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity ov cv. Crimson Seedless grape berries
2015-01-01 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe
Applicazioni di acido abscissico in ‘Crimson Seedless’ per migliorare la colorazione delle bacche
2013-01-01 Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Gambacorta, Giuseppe; Ferrara, Giuseppe
Aspetti qualitativi e produttivi di alcuni genotipi di melograno
2014-01-01 Matarrese, Ams; Pacucci, C; Mazzeo, A; Pacifico, A; Punzi, R; Trani, A; Gambacorta, G; Ferrara, G
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in Puglia region, Southeastern Italy
2014-01-01 Ferrara, G.; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, A.; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, Rossana; Trani, A.; Gambacorta, G.; Blanco, A.; Gadaleta, A
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in southeastern Italy
2015-01-01 Ferrara, Giuseppe; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, Andrea; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Blanco, Antonio; Gadaleta, Agata
Enrichment of fresh pasta with antioxidant extracts obtained from artichoke canning by-products by ultrasound-assisted technology and quality characterisation of the end product
2017-01-01 Pasqualone, Antonella; Punzi, Rossana; Trani, Antonio; Summo, Carmine; Paradiso, Vito Michele; Caponio, Francesco; Gambacorta, Giuseppe
Impact of ultrasounds on the extraction of polyphenols during winemaking of red grapes cultivars from southern Italy
2017-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Trani, Antonio; Punzi, Rossana; Fasciano, Cristina; Leo, Raffaele; Fracchiolla, Giuseppe; Faccia, Michele
Phenols and antioxidant activity in vitro and in vivo of aqueous extracts obtained by ultrasound-assisted extraction from artichoke by-products
2014-01-01 Punzi, R; Paradiso, A; Fasciano, C; Trani, A; Faccia, M; DE PINTO, MARIA CONCETTA; Gambacorta, G
Phenols, volatiles and sensory properties of primitivo wines from the "Gioia Del Colle" PDO area
2016-01-01 Trani, Antonio; Verrastro, V.; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe
Ricerca biennale sul diradamento dei grappoli nella cv Aglianico in Puglia: effetti sulle uve e sui vini
2016-01-01 Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Ferrara, Giuseppe
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity of cv. Crimson Seedless grape berries | 1-gen-2015 | Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, R.; Faccia, M.; Trani, A.; Gambacorta, G. | |
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity ov cv. Crimson Seedless grape berries | 1-gen-2015 | Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe | |
Applicazioni di acido abscissico in ‘Crimson Seedless’ per migliorare la colorazione delle bacche | 1-gen-2013 | Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Gambacorta, Giuseppe; Ferrara, Giuseppe | |
Aspetti qualitativi e produttivi di alcuni genotipi di melograno | 1-gen-2014 | Matarrese, Ams; Pacucci, C; Mazzeo, A; Pacifico, A; Punzi, R; Trani, A; Gambacorta, G; Ferrara, G | |
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in Puglia region, Southeastern Italy | 1-gen-2014 | Ferrara, G.; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, A.; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, Rossana; Trani, A.; Gambacorta, G.; Blanco, A.; Gadaleta, A | |
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in southeastern Italy | 1-gen-2015 | Ferrara, Giuseppe; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, Andrea; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Blanco, Antonio; Gadaleta, Agata | |
Enrichment of fresh pasta with antioxidant extracts obtained from artichoke canning by-products by ultrasound-assisted technology and quality characterisation of the end product | 1-gen-2017 | Pasqualone, Antonella; Punzi, Rossana; Trani, Antonio; Summo, Carmine; Paradiso, Vito Michele; Caponio, Francesco; Gambacorta, Giuseppe | |
Impact of ultrasounds on the extraction of polyphenols during winemaking of red grapes cultivars from southern Italy | 1-gen-2017 | Gambacorta, Giuseppe; Trani, Antonio; Punzi, Rossana; Fasciano, Cristina; Leo, Raffaele; Fracchiolla, Giuseppe; Faccia, Michele | |
Phenols and antioxidant activity in vitro and in vivo of aqueous extracts obtained by ultrasound-assisted extraction from artichoke by-products | 1-gen-2014 | Punzi, R; Paradiso, A; Fasciano, C; Trani, A; Faccia, M; DE PINTO, MARIA CONCETTA; Gambacorta, G | |
Phenols, volatiles and sensory properties of primitivo wines from the "Gioia Del Colle" PDO area | 1-gen-2016 | Trani, Antonio; Verrastro, V.; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe | |
Ricerca biennale sul diradamento dei grappoli nella cv Aglianico in Puglia: effetti sulle uve e sui vini | 1-gen-2016 | Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Ferrara, Giuseppe |