Sfoglia per Autore
“”La produzione igienica della carne. Gli stabilimenti di macellazione e i laboratori di sezionamento”
2001-01-01 Tantillo, Giuseppina
Polymerase chain reaction for the direct detection of Brucella spp in milk and cheese
2001-01-01 Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela; Vergara, A; Buonavoglia, Canio
Valutazione della shelf-life della carne equina confezionata in atmosfera protettiva (AP) con l’utilizzo di differenti miscele di gas
2002-01-01 Ribezzo, M.; Fantasia, R.; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina
Bacteriocin-producing Lactobacillus sake as starter culture in dry sausages
2002-01-01 Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela; Novello, L.
Direct detection of Cryptosporidium parvum oocysts by immunomagnetic separation-polymerase chain reaction in raw milk
2002-01-01 DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina
Escherichia coli O157:H7 detected in fresh sausages marketed in Apulia region
2002-01-01 Normanno, G.; Paris, A.; Dambrosio, Angela; Quaglia, NICOLETTA CRISTIANA; Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela; Celano, Gaetano Vitale
Identificazione del virus dell’epatite A nei mitili (Mytilus galloprovincialis) mediante RT-PCR
2002-01-01 DI PINTO, Angela; Ribezzo, M.; Matrella, R.; Tantillo, Giuseppina
Diret Detection of Cryptosporidium parvum oocysts by immunomagnetic separation- polymerase chain reaction (IMS-PCR) in milk
2002-01-01 DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina
Variabilità del contenuto di genisteina presente nel latte di soia prodotto in Italia
2002-01-01 Tantillo, Giuseppina; Milillo, M. A.; DE LAURENTIS, N.; Matrella, R.; Centrone, G.
Shelf-life della carne equina confezionata in atmosfera protettiva (AP) con differenti miscele di gas
2002-01-01 Ribezzo, M.; Fantasia, R.; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina
Variabilità del contenuto di isoflavoni presenti nel formaggio di soia
2003-01-01 Milillo, A.; Matrella, R.; Ceci, Edmondo; Tantillo, Giuseppina; DE LAURENTIS, Nicolino
Valutazione della contaminazione microbica di carcasse di struzzi
2003-01-01 Forte, V. T.; Novello, L.; Conversano, M. C.; Girasoli, F. E.; Tantillo, Giuseppina
Dection of hepatitis A Virus (HAV) in shellfish (Mytilus galloprovincialis) using RT-PCR
2003-01-01 DI PINTO, Angela; Forte, V. T.; Tantillo, Giuseppina; Terio, V.; Buonavoglia, C.
Zoonosi da vibrioni non colerici nel settore produttivo della depurazione dei molluschi bivalvi
2003-01-01 Fontanarosa, M; Foti, Caterina; Tantillo, Giuseppina; Cavone, D; Maccurro, A; Musti, Marina
Detection of Brucella spp in soft cheese by semi-nested polymerase chain reaction
2003-01-01 Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela; Buonavoglia, Canio
Detection of hepatitis A virus (HAV) in shellfish (Mytilus galloprovincialis) using RT-PCR
2003-01-01 DI PINTO, Angela; Forte, V. T.; Tantillo, Giuseppina; Terio, Valentina; Buonavoglia, Canio
Detection of cow milk in buffalo “mozzarella” by polymerase chain reaction (PCR) assay
2004-01-01 DI PINTO, Angela; Conversano, M. C.; Forte, V. T.; Novello, L.; Tantillo, Giuseppina
Detection of bacillus species in selected meals from Apulian catering service
2004-01-01 Fontanarosa, M.; Novello, L.; Conversano, C.; Musti, Marina; Tantillo, Giuseppina
Synthesis analytical characterization and bio-activity of Ag- and Cu-containing nano-structured membranes
2004-01-01 Cioffi, Nicola; Torsi, Luisa; Ditaranto, Nicoletta; Picca, ROSARIA ANNA; Tantillo, Giuseppina; Sabbatini, Luigia; P. G., Zambonin
Comparison of reverse passive latex agglutination (RPLA) test and immunoblotting for detection of staphylococcal enterotoxins A (SEA) and B(SEB)
2004-01-01 DI PINTO, Angela; Forte, V. T.; Ciccarese, G.; Conversano, M. C.; Tantillo, Giuseppina
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile