Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 62
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
HISTOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE LONGISSIMUS DORSI MUSCLE IN THE ITALIAN AND POLISH CROSSBREED HORSE MEAT 1-gen-2009 Nicastro, Francesco Vito M; D., DE MARZO; R., Gallo; L., Zezza
PRODUZIONE ANIMALE NEL RISPETTO DELL’AMBIENTE E DELLA SALUTE UMANA 1-gen-2009 Toteda, Francesco; Facciolongo, A. M.; Nicastro, Francesco Vito M
The influence of seawed dietary supplementation levels on meat lamb quanti-qualitaty characteristics 1-gen-2011 DE MARZO, D; Nicastro, Francesco Vito M; Toteda, Francesco; Vicenti, A; Facciolongo, A. M.
Meat lamb characteristics affected by different amounts of Camelina sativa feeding integration 1-gen-2011 Nicastro, Francesco Vito M; Facciolongo, A; Depalo, F; Demarzo, D; Toteda, Francesco
Fatty acid composition of intramuscular fat in Val di Belice lambs. First results in lamb fed with a diet enriched with omega-3 (DocosaHexaenoicAcid) 1-gen-2011 DE MARZO, D; Nicastro, Francesco Vito M; Facciolongo, A. M.; Gallo, R.
Meat lamb characteristics affected by different amounts of Camelina Sativa feeding integration 1-gen-2011 Nicastro, Francesco Vito M; Facciolongo, A.; Depalo, F.; DE MARZO, D.; Toteda, Francesco
Myofibrillar activity from two different muscles of Gentile di Puglia lambs. 1-gen-2012 Nicastro, Francesco Vito M; De Marzo, D; Facciolongo, A; Nicastro, A; Toteda, Francesco
Influence of antioxidants to improving meat quaity:histochemical characteristics of lamb muscle 1-gen-2012 DE Marzo, D; Nicastro, Francesco Vito M; Toteda, Francesco; Nicastro, A.
Changes in proteasome activity during postmortem aging of bovine muscle 1-gen-2013 DE MARZO, D; Nicastro, Francesco Vito M; Facciolongo, Am; Nicastro, A.
Influenza degli antiossidanti per migliorare le produzioni animali: caratteristiche delle carni di agnello 1-gen-2014 De Marzo, D; Nicastro, Francesco Vito M; Facciolongo, Am; Degiorgio, F; Toteda, Francesco; Nicastro, A.
Lipid sources influence on healthful indexes of lamb meat 1-gen-2015 De Marzo, D; Facciolongo, Am; Toteda, Francesco; Nicastro, Francesco Vito M
The use of faba bean and sweet lupin seeds in fattening lamb feed. 2. Effects on meat quality and fatty acid composition 1-gen-2015 Lestingi, Antonia; Facciolongo, A. M.; DE MARZO, Davide; Nicastro, Francesco Vito M; Toteda, Francesco
Histological characteristics in Longissimus thoracis muscle of Italian and Polish crossbreed horse 1-gen-2016 Nicastro, Annarita; Corriero, Aldo; Nicastro, Francesco Vito M; DE MARZO, Davide
The Garganica and Girgentana goat breeds reared in different regions of Italy 1-gen-2017 De marzo, D.; Caputi Jambrenghi, A. M.; Nicastro, Francesco.
The Jonica and Maltese goat breeds reared in different regions of Italy 1-gen-2017 De Marzo, D; Nicastro, F
Consumo pro capite reale di carne equina 1-gen-2017 Nicastro, Francesco; Serra, Andrea; Casarosa, Laura; De Marzo, Davide.
Consumo pro capite reale di carne ov-caprina 1-gen-2017 Serra, Andrea; Casarosa, Laura; De Marzo, Davide; Nicastro, Francesco.
The Garganica and Girgentana goat breeds reared in different regions of Italy 1-gen-2018 De Marzo, D.; Jambrenghi, A. C.; Nicastro, F.
Role of antioxidants to improve meat quality: Histological aspects of lamb muscle In corso di stampa DE MARZO, D; Nicastro, Francesco Vito M
Meat lamb characteristics affected by different amounts of Camelina Sativa feeding integration. In corso di stampa Nicastro, Francesco Vito M; Facciolongo, A.; De Marzo, D.; Toteda, F.
Mostrati risultati da 41 a 60 di 62
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile