Sfoglia per Autore
Organic lamb of the apulian region. 1 Some quanti-quality traits of (Gentile di Puglia x Altamurana)F1
2005-01-01 Schiavone, M; Nicastro, Francesco Vito M; Dimatteo, S; Zezza, L.
Influence of dietary inorganic selenium, vitamin E and PUFA on quality of broilers males semen
2005-01-01 Gallo, R; Veronico, M; Nacucchi, O; Tafaro, E; Barile, P; Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L.
Organic lamb from autochthonous breeds of the Apulian Region
2005-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Dimatteo, S; Pagone, A; Gallo, R; Zezza, L.
Effect of Preventox on the storage stability of pork patties
2005-01-01 G., Chen; Y. L., Xiong; L., Wang; J., GOMEZ BASAURI; Nicastro, Francesco Vito M
Preliminary results on assessment of amino acid profiles content in axian muscle of Engraulis Encrasicholus (Linneaus, 1758), Sardina pilchardus (walbaum, 1792) and Scomber scombrus (Linnaeus, 1758)
2006-01-01 Gallo, R; Barile, P; Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L.
Organic lamb of the apulian region. 2 Some aspects of the intramuscular fat(Gentile di Puglia x Altamurana)F1
2006-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Schiavone, M; Gallo, R; Zezza, L.
Valorizzazione delle carni di alice (Engraulis encrasicholus) catturata nel Basso Adriatico
2006-01-01 Barile, P; Gallo, R; Nicastro, Francesco Vito M
Factors influencing fatty acids in meat and the role of antioxdants in improving meat quality
2006-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Gallo, R; Zezza, L.
Nuove frontiere per la valorizzazione ed ottimizzazione dei nutraceutici nei prodotti di origine animale
2007-01-01 Nicastro, Francesco Vito M
Inluence of diet enriched with polyunsaturated fatty acids on histochemical characteristics of lamb muscle
2007-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Gallo, R; Zezza, L.
Effect of sex and seasonal variation on amino acid composition on the fillet of Engraulis encrasicholus (Linnaeus, 1758): preliminary evaluation
2007-01-01 Gallo, R; Barile, P; Rositani, L; Nicastro, Francesco Vito M
Aspetti qualitativi delle carni di agnello della razza Altamurana
2008-01-01 Nicastro, Francesco Vito M
Role of antioxidants in improving meat quality
2008-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; DE MASTRO, D; Gallo, R; Zezza, L.
Amino acid content in lateral muscle of Engraulis encrasicholus (Linnaeus, 1758), Sardina pilchardus (Walbaum, 1792) and Scomber
2008-01-01 Gallo, R; Barile, P; Rositani, L; Sacchetti, M; Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L.
Effect of Preventox® on the storage stability of raw and precooked pork patties
2008-01-01 Chen, G; Y. L., Xiong; L., Wang; J., GOMEZ BASAURI; Nicastro, Francesco Vito M
La qualità delle produzioni.La carne
2008-01-01 Nicastro, Francesco Vito M
Il contributo della nutrigenomica nel trattamento oncologico
2008-01-01 Raimondi, A; Nicastro, Francesco Vito M
Alcuni aspetti delle produzioni animali
2008-01-01 Nicastro, Francesco Vito M
La ristorazione alimentare collettiva:passato, presente e futuro
2009-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Raimondi, A.
Produzione animale nel rispetto dell'ambiente e della salute umana
2009-01-01 Toteda, Francesco; Facciolongo, A. M.; Nicastro, Francesco Vito M
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile