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Organic lamb of the apulian region. 1 Some quanti-quality traits of (Gentile di Puglia x Altamurana)F1 1-gen-2005 Schiavone, M; Nicastro, Francesco Vito M; Dimatteo, S; Zezza, L.
Influence of dietary inorganic selenium, vitamin E and PUFA on quality of broilers males semen 1-gen-2005 Gallo, R; Veronico, M; Nacucchi, O; Tafaro, E; Barile, P; Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L.
Organic lamb from autochthonous breeds of the Apulian Region 1-gen-2005 Nicastro, Francesco Vito M; Dimatteo, S; Pagone, A; Gallo, R; Zezza, L.
Effect of Preventox on the storage stability of pork patties 1-gen-2005 G., Chen; Y. L., Xiong; L., Wang; J., GOMEZ BASAURI; Nicastro, Francesco Vito M
Preliminary results on assessment of amino acid profiles content in axian muscle of Engraulis Encrasicholus (Linneaus, 1758), Sardina pilchardus (walbaum, 1792) and Scomber scombrus (Linnaeus, 1758) 1-gen-2006 Gallo, R; Barile, P; Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L.
Organic lamb of the apulian region. 2 Some aspects of the intramuscular fat(Gentile di Puglia x Altamurana)F1 1-gen-2006 Nicastro, Francesco Vito M; Schiavone, M; Gallo, R; Zezza, L.
Valorizzazione delle carni di alice (Engraulis encrasicholus) catturata nel Basso Adriatico 1-gen-2006 Barile, P; Gallo, R; Nicastro, Francesco Vito M
Factors influencing fatty acids in meat and the role of antioxdants in improving meat quality 1-gen-2006 Nicastro, Francesco Vito M; Gallo, R; Zezza, L.
Nuove frontiere per la valorizzazione ed ottimizzazione dei nutraceutici nei prodotti di origine animale 1-gen-2007 Nicastro, Francesco Vito M
Inluence of diet enriched with polyunsaturated fatty acids on histochemical characteristics of lamb muscle 1-gen-2007 Nicastro, Francesco Vito M; Gallo, R; Zezza, L.
Effect of sex and seasonal variation on amino acid composition on the fillet of Engraulis encrasicholus (Linnaeus, 1758): preliminary evaluation 1-gen-2007 Gallo, R; Barile, P; Rositani, L; Nicastro, Francesco Vito M
Aspetti qualitativi delle carni di agnello della razza Altamurana 1-gen-2008 Nicastro, Francesco Vito M
Role of antioxidants in improving meat quality 1-gen-2008 Nicastro, Francesco Vito M; DE MASTRO, D; Gallo, R; Zezza, L.
Amino acid content in lateral muscle of Engraulis encrasicholus (Linnaeus, 1758), Sardina pilchardus (Walbaum, 1792) and Scomber 1-gen-2008 Gallo, R; Barile, P; Rositani, L; Sacchetti, M; Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L.
Effect of Preventox® on the storage stability of raw and precooked pork patties 1-gen-2008 Chen, G; Y. L., Xiong; L., Wang; J., GOMEZ BASAURI; Nicastro, Francesco Vito M
La qualità delle produzioni.La carne 1-gen-2008 Nicastro, Francesco Vito M
Il contributo della nutrigenomica nel trattamento oncologico 1-gen-2008 Raimondi, A; Nicastro, Francesco Vito M
Alcuni aspetti delle produzioni animali 1-gen-2008 Nicastro, Francesco Vito M
La ristorazione alimentare collettiva:passato, presente e futuro 1-gen-2009 Nicastro, Francesco Vito M; Raimondi, A.
Produzione animale nel rispetto dell'ambiente e della salute umana 1-gen-2009 Toteda, Francesco; Facciolongo, A. M.; Nicastro, Francesco Vito M
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