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Probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy
2007-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Scala, E; DE SIMONE, C; Farris, G. A.; Turrini, F; Gobbetti, Marco
Compositional, microbiological, biochemical, volatile profile and sensory characterization of four Italian semi-hard goats’ cheeses
2007-01-01 DI CAGNO, Raffaella; Miracle, R. E.; DE ANGELIS, Maria; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Drake, M. A.; Fox, P. F.; Gobbetti, Marco
Synthesis of gamma-Aminobutyric Acid by Lactic Acid Bacteria Isolated from a Variety of Italian Cheeses
2007-01-01 Siragusa, S; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Coda, R; Gobbetti, Marco
Use of sourdough lactobacilli and oat fibre to decrease the glycemic index of white wheat bread
2007-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Alfonsi, G.; Arnaut, F.; Cappelle, S.; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Bioactive peptides in dairy products
2007-01-01 Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Degradazione di allergeni dei cereali mediante la fermentazione con lievito naturale
2007-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; F., Minervini; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Componenti funzionali del “lievito naturale”: peptidi anti-ipertensivi e acido-γ-amminobutirrico (GABA)
2007-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; A., Cassone; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Degradazione del glutine con batteri lattici e proteasi fungine: nuove prospettive per la patologia celiaca
2007-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DI CAGNO, Raffaella; M., DE VINCENZI; C., Gianfrani; Gobbetti, Marco
Procedimento per la preparazione di acido gamma-ammino butirrico (GABA) mediante batteri lattici (LAB) su surplus agro-alimentari
2007-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Mazzacane, F; Gobbetti, Marco
Higly efficient gluten degradation by lactobacilli and fungal proteases during food processing: new perspective for celiac disease
2007-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gianfrani, C.; Silano, M.; Losito, Ilario; DE VINCENZI, M.; DE BARI, M. D.; Palmisano, Francesco; Maurano, F.; Camarca, A.; Gobbetti, Marco
Sourdough lactobacilli and celiac disease
2007-01-01 Gobbetti, Marco; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella
Degradazione del glutine mediante l’utilizzo di batteri lattici e proteasi fungine: nuove prospettive per la celiachia. II Congresso nazionale
2008-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; R., DI CAGNO; A., Camarca; M., Silano; Losito, Ilario; M., DE VINCENZI; M. D., DE BARI; F., Palmisano; F., Maurano; Gobbetti, Marco
Batteri lattici e loro uso sotto forma di lievito naturale per la produzione di pane e prodotti da forno con elevate proprietà nutrizionali e sensoriali. Pane e prodotti da forno a basso indice glicemico ed alto contenuto in fibra alimentare
2008-01-01 Gobbetti, Marco; Cassone, A; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Damiano, N.
Selection of lactic acid bacteria isolated from Italian cheese varieties for the synthesis of γ-aminobutyric acid (GABA) in different food matrices
2008-01-01 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; S., Siragusa; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; R., Coda; F., Mazzacane; G., Giuliani; A., Benedusi; Gobbetti, Marco
Long-term fungi inhibitory activity of water-soluble extract from Phaseolus vulgaris cv. Pinto and sourdough lactic acid bacteria during bread storage
2008-01-01 Coda, R; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Nigro, Franco; DE ANGELIS, Maria; Arnault, P; Gobbetti, Marco
Sourdough/lactic acid bacteria
2008-01-01 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Long-term fungi inhibitory activity of water-soluble extract from Phaseolus vulgaris, cv Pinto, and sourdough lactic acid bacteria during bread storage
2008-01-01 R., Coda; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Nigro, Franco; DE ANGELIS, Maria; P., Arnault; Gobbetti, Marco
Sourdough fermentation as a tool for the manufacture of low-glycemic index white wheat bread enriched in dietary fibre
2008-01-01 DE ANGELIS, Maria; N., Damiano; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; A., Cassone; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Use of selected sourdough strains of Lactobacillus for removing gluten and enhancing the nutritional properties of gluten-free bread
2008-01-01 Cassone, A; Giuliani, G; Benedusi, A; Limitone, A; Surico, ROSALINDA FORTUNATA; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Selection of lactic acid bacteria isolated from Italian cheese varieties for the synthesis of γ-aminobutyric acid (GABA) in different food matrices
2008-01-01 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; S., Siragusa; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; R., Coda; F., Mazzacane; G., Giuliani; A., Benedusi; Gobbetti, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy | 1-gen-2007 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Scala, E; DE SIMONE, C; Farris, G. A.; Turrini, F; Gobbetti, Marco | |
Compositional, microbiological, biochemical, volatile profile and sensory characterization of four Italian semi-hard goats’ cheeses | 1-gen-2007 | DI CAGNO, Raffaella; Miracle, R. E.; DE ANGELIS, Maria; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Drake, M. A.; Fox, P. F.; Gobbetti, Marco | |
Synthesis of gamma-Aminobutyric Acid by Lactic Acid Bacteria Isolated from a Variety of Italian Cheeses | 1-gen-2007 | Siragusa, S; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Coda, R; Gobbetti, Marco | |
Use of sourdough lactobacilli and oat fibre to decrease the glycemic index of white wheat bread | 1-gen-2007 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Alfonsi, G.; Arnaut, F.; Cappelle, S.; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco | |
Bioactive peptides in dairy products | 1-gen-2007 | Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE | |
Degradazione di allergeni dei cereali mediante la fermentazione con lievito naturale | 1-gen-2007 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; F., Minervini; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco | |
Componenti funzionali del “lievito naturale”: peptidi anti-ipertensivi e acido-γ-amminobutirrico (GABA) | 1-gen-2007 | Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; A., Cassone; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco | |
Degradazione del glutine con batteri lattici e proteasi fungine: nuove prospettive per la patologia celiaca | 1-gen-2007 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DI CAGNO, Raffaella; M., DE VINCENZI; C., Gianfrani; Gobbetti, Marco | |
Procedimento per la preparazione di acido gamma-ammino butirrico (GABA) mediante batteri lattici (LAB) su surplus agro-alimentari | 1-gen-2007 | Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Mazzacane, F; Gobbetti, Marco | |
Higly efficient gluten degradation by lactobacilli and fungal proteases during food processing: new perspective for celiac disease | 1-gen-2007 | Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gianfrani, C.; Silano, M.; Losito, Ilario; DE VINCENZI, M.; DE BARI, M. D.; Palmisano, Francesco; Maurano, F.; Camarca, A.; Gobbetti, Marco | |
Sourdough lactobacilli and celiac disease | 1-gen-2007 | Gobbetti, Marco; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella | |
Degradazione del glutine mediante l’utilizzo di batteri lattici e proteasi fungine: nuove prospettive per la celiachia. II Congresso nazionale | 1-gen-2008 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; R., DI CAGNO; A., Camarca; M., Silano; Losito, Ilario; M., DE VINCENZI; M. D., DE BARI; F., Palmisano; F., Maurano; Gobbetti, Marco | |
Batteri lattici e loro uso sotto forma di lievito naturale per la produzione di pane e prodotti da forno con elevate proprietà nutrizionali e sensoriali. Pane e prodotti da forno a basso indice glicemico ed alto contenuto in fibra alimentare | 1-gen-2008 | Gobbetti, Marco; Cassone, A; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Damiano, N. | |
Selection of lactic acid bacteria isolated from Italian cheese varieties for the synthesis of γ-aminobutyric acid (GABA) in different food matrices | 1-gen-2008 | DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; S., Siragusa; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; R., Coda; F., Mazzacane; G., Giuliani; A., Benedusi; Gobbetti, Marco | |
Long-term fungi inhibitory activity of water-soluble extract from Phaseolus vulgaris cv. Pinto and sourdough lactic acid bacteria during bread storage | 1-gen-2008 | Coda, R; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Nigro, Franco; DE ANGELIS, Maria; Arnault, P; Gobbetti, Marco | |
Sourdough/lactic acid bacteria | 1-gen-2008 | Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE | |
Long-term fungi inhibitory activity of water-soluble extract from Phaseolus vulgaris, cv Pinto, and sourdough lactic acid bacteria during bread storage | 1-gen-2008 | R., Coda; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Nigro, Franco; DE ANGELIS, Maria; P., Arnault; Gobbetti, Marco | |
Sourdough fermentation as a tool for the manufacture of low-glycemic index white wheat bread enriched in dietary fibre | 1-gen-2008 | DE ANGELIS, Maria; N., Damiano; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; A., Cassone; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco | |
Use of selected sourdough strains of Lactobacillus for removing gluten and enhancing the nutritional properties of gluten-free bread | 1-gen-2008 | Cassone, A; Giuliani, G; Benedusi, A; Limitone, A; Surico, ROSALINDA FORTUNATA; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco | |
Selection of lactic acid bacteria isolated from Italian cheese varieties for the synthesis of γ-aminobutyric acid (GABA) in different food matrices | 1-gen-2008 | DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; S., Siragusa; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; R., Coda; F., Mazzacane; G., Giuliani; A., Benedusi; Gobbetti, Marco |
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