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La degradazione della frazione lipidica di prodotti da forno non lievitati
2005-01-01 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; A., Pasqualone; D., Delcuratolo; T., Gomes
Molecular and chemical characterisation of “Collina di Brindisi” PDO Olive Oil
2006-01-01 Pasqualone, A.; Montemurro, Cinzia; Summo, C; Caponio, F.; Simeone, R.; Blanco, A.
Modificazione degli indici analitici dell’olio extra vergine di oliva in funzione delle condizioni di conservazione
2006-01-01 Caponio, Francesco; Bilancia, M. T.; Gomes, T.; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine; Delcuratolo, D.
Molecular and chemical characterisation of Collina di Brindisiî PDO olive oil
2006-01-01 Pasqualone, Antonella; Montemurro, Cinzia; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Simeone, Rosanna; Blanco, Antonio
Effect of vacuum-packaging storage on the quality level of ripened sausages
2006-01-01 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Pasqualone, Antonella
Influence of technological process on the quality of biscuit lipid fraction
2006-01-01 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Bilancia, MARIA TERESA
Quality of the lipid fraction of Italian biscuits
2006-01-01 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Delcuratolo, D; Pasqualone, Antonella
Characterisation and quality assessment of ripened sausages in relation to the origin of raw material used
2006-01-01 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
Studio elettroforetico e cromatografico della frazione idrosolubile dei salumi fermentati
2006-01-01 A., DI LUCCIA; A., DI MARTINO; L., Picariello; Faccia, Michele; Summo, Carmine; Caponio, Francesco
Contenuto di grasso e composizione in acidi grassi del latte di asina di razza Martina Franca durante la lattazione
2006-01-01 Martemucci, G.; D'Alessandro, Angela Gabriella; Summo, Carmine; Caponio, Francesco
Evoluzione dei fenomeni di degradazione della frazione grassa di insaccati durante la stagionatura
2006-01-01 Summo, Carmine; D., Delcuratolo; M. T., Bilancia; Caponio, Francesco
La valutazione dell’influenza dell’allevamento sulla qualità della frazione lipidica di Diplodus Puntazzo
2006-01-01 D., Delcuratolo; M. T., Bilancia; Caponio, Francesco; Summo, Carmine
Influenza del processo tecnologico sulla qualità della frazione lipidica dei biscotti
2006-01-01 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Bilancia, M. T.
Vacuum-packaging of ripened sausages: assessment of the sensorial and chemical characteristics and of the lipid fraction degradation
2007-01-01 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella
COELIAC DISEASE The lipid fraction of gluten-free bakery products
2007-01-01 F., Caponio; Clodoveo, MARIA LISA; A., Pasqualone; Summo, Carmine; T., Gomes
Evaluation of quality of stored extra-virgin olive oil using front-face fluorescence and chemometrics
2007-01-01 Sikorska, E; Khmelinskii, I. V.; Sikorska, M; Caponio, Francesco; Bilancia, M. T.; Summo, Carmine; Pasqualone, A.
La frazione lipidica di prodotti da forni privi di glutine
2007-01-01 Caponio, F.; Clodoveo, MARIA LISA; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
Use of the high performance size exclusion chromatography analysis for the measurement of the degree of hydrolytic and oxidative degradation of the lipid fraction of biscuits
2007-01-01 Caponio, Francesco; Gomes, Tommaso Francesco; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine
Variations of the sensory profile of durum wheat Altamura PDO (Protected Designation of Origin) bread during staling
2007-01-01 Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine; Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco
Determination of oil colour during storage: a tool for a rapid quality assessment
2007-01-01 Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco; E., Sikorska; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco; Summo, Carmine
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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La degradazione della frazione lipidica di prodotti da forno non lievitati | 1-gen-2005 | Caponio, Francesco; Summo, Carmine; A., Pasqualone; D., Delcuratolo; T., Gomes | |
Molecular and chemical characterisation of “Collina di Brindisi” PDO Olive Oil | 1-gen-2006 | Pasqualone, A.; Montemurro, Cinzia; Summo, C; Caponio, F.; Simeone, R.; Blanco, A. | |
Modificazione degli indici analitici dell’olio extra vergine di oliva in funzione delle condizioni di conservazione | 1-gen-2006 | Caponio, Francesco; Bilancia, M. T.; Gomes, T.; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine; Delcuratolo, D. | |
Molecular and chemical characterisation of Collina di Brindisiî PDO olive oil | 1-gen-2006 | Pasqualone, Antonella; Montemurro, Cinzia; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Simeone, Rosanna; Blanco, Antonio | |
Effect of vacuum-packaging storage on the quality level of ripened sausages | 1-gen-2006 | Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Pasqualone, Antonella | |
Influence of technological process on the quality of biscuit lipid fraction | 1-gen-2006 | Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Bilancia, MARIA TERESA | |
Quality of the lipid fraction of Italian biscuits | 1-gen-2006 | Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Delcuratolo, D; Pasqualone, Antonella | |
Characterisation and quality assessment of ripened sausages in relation to the origin of raw material used | 1-gen-2006 | Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco | |
Studio elettroforetico e cromatografico della frazione idrosolubile dei salumi fermentati | 1-gen-2006 | A., DI LUCCIA; A., DI MARTINO; L., Picariello; Faccia, Michele; Summo, Carmine; Caponio, Francesco | |
Contenuto di grasso e composizione in acidi grassi del latte di asina di razza Martina Franca durante la lattazione | 1-gen-2006 | Martemucci, G.; D'Alessandro, Angela Gabriella; Summo, Carmine; Caponio, Francesco | |
Evoluzione dei fenomeni di degradazione della frazione grassa di insaccati durante la stagionatura | 1-gen-2006 | Summo, Carmine; D., Delcuratolo; M. T., Bilancia; Caponio, Francesco | |
La valutazione dell’influenza dell’allevamento sulla qualità della frazione lipidica di Diplodus Puntazzo | 1-gen-2006 | D., Delcuratolo; M. T., Bilancia; Caponio, Francesco; Summo, Carmine | |
Influenza del processo tecnologico sulla qualità della frazione lipidica dei biscotti | 1-gen-2006 | Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Bilancia, M. T. | |
Vacuum-packaging of ripened sausages: assessment of the sensorial and chemical characteristics and of the lipid fraction degradation | 1-gen-2007 | Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella | |
COELIAC DISEASE The lipid fraction of gluten-free bakery products | 1-gen-2007 | F., Caponio; Clodoveo, MARIA LISA; A., Pasqualone; Summo, Carmine; T., Gomes | |
Evaluation of quality of stored extra-virgin olive oil using front-face fluorescence and chemometrics | 1-gen-2007 | Sikorska, E; Khmelinskii, I. V.; Sikorska, M; Caponio, Francesco; Bilancia, M. T.; Summo, Carmine; Pasqualone, A. | |
La frazione lipidica di prodotti da forni privi di glutine | 1-gen-2007 | Caponio, F.; Clodoveo, MARIA LISA; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco | |
Use of the high performance size exclusion chromatography analysis for the measurement of the degree of hydrolytic and oxidative degradation of the lipid fraction of biscuits | 1-gen-2007 | Caponio, Francesco; Gomes, Tommaso Francesco; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine | |
Variations of the sensory profile of durum wheat Altamura PDO (Protected Designation of Origin) bread during staling | 1-gen-2007 | Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine; Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco | |
Determination of oil colour during storage: a tool for a rapid quality assessment | 1-gen-2007 | Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco; E., Sikorska; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco; Summo, Carmine |
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