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Evaluation of the staling rate of Altamura PDO bread
2007-01-01 Pasqualone, A; Pellerano, D; Summo, Carmine; Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco
Valutazione della frazione lipidica di prodotti da forno privi di glutine
2007-01-01 Caponio, Francesco; Clodoveo, MARIA LISA; A., Pasqualone; Summo, Carmine; T., Gomes
Changes in colour of extra-virgin olive oil during storage
2007-01-01 Sikorska, E; Caponio, Francesco; Bilancia, Mt; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Khmelinskii, Iv; Sikorski, M.
Evaluation of quality of stored extra-virgin olive oil using front-face fluorescence and chemometrics
2007-01-01 Sikorska, E; Khmelinskii, I. V.; Sikorska, M; Caponio, Francesco; Bilancia, M. T.; Summo, Carmine; Pasqualone, A.
Vacuum-packaging of ripened sausages: assessment of the sensorial and chemical characteristics and of the lipid fraction degradation
2007-01-01 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella
Determination of oil colour during storage: a tool for a rapid quality assessment
2007-01-01 Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco; E., Sikorska; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco; Summo, Carmine
La frazione lipidica di prodotti da forni privi di glutine
2007-01-01 Caponio, F.; Clodoveo, MARIA LISA; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
COELIAC DISEASE The lipid fraction of gluten-free bakery products
2007-01-01 F., Caponio; Clodoveo, MARIA LISA; A., Pasqualone; Summo, Carmine; T., Gomes
An effort to improve the shelf life of breakfast cereals using natural mixed tocopherols
2008-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Trani, Antonio; Caponio, Francesco
Assessment of the oxidative and hydrolytic degradation of the lipid fraction of mortadella by means of HPSEC analyses of polar compounds
2008-01-01 Summo, Carmine; Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco
Evaluation of the nutritional quality of the lipid fraction of gluten-free biscuits
2008-01-01 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Clodoveo, MARIA LISA; L, ; Pasqualone, Antonella
La frazione lipidica della mortadella: composizione acidica e degradazione ossidativa ed idrolitica
2008-01-01 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Tricarico, F; Bellino, M. R.; Durante, V.
Sicurezza, qualità e tracciabilità alimentare mediante analisi del DNA
2008-01-01 Pasqualone, Antonella; Blanco, A; Mangini, Giacomo; Alba, V; Sabetta, W; Sonnante, G; Simeone, R; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Montemurro, Cinzia
New tools for varietal traceability of olive oil: RFID and analytical DNA-based methods
2008-01-01 Pasqualone, Antonella; Montemurro, Cinzia; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Blanco, Antonio
Effect of kneading and baking on the degradation of the lipid fraction of biscuits
2008-01-01 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Bilancia, Mt
Quality of canned tuna: sensory and analytical aspects
2008-01-01 Caponio, F; Bilancia, M. T.; Summo, Carmine; Gomes, T; Pasqualone, A.
Effetti dell'aggiunta di tocoferoli naturali sull'evoluzione delle caratteristiche sensoriali di corn flakes nel corso della conservazione
2008-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco
Sicurezza, qualità e tracciabilità alimentare mediante analisi del DNA. Festival dell’Innovazione
2008-01-01 Pasqualone, A; Blanco, A; Alba, V; Sabetta, W; Mangini, Giacomo; Sonnante, G; Caponio, F; Summo, C; Montemurro, Cinzia
Studio dell’azione pro-ossidante di gliceridi parziali negli oli e nei grassi alimentari
2009-01-01 Bruno, G; Caponio, Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
Sensory evaluation and statistical analysis to assess the changes during storage in extruded cereals
2009-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco; Pasqualone, A; Caponio, Francesco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Evaluation of the staling rate of Altamura PDO bread | 1-gen-2007 | Pasqualone, A; Pellerano, D; Summo, Carmine; Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco | |
Valutazione della frazione lipidica di prodotti da forno privi di glutine | 1-gen-2007 | Caponio, Francesco; Clodoveo, MARIA LISA; A., Pasqualone; Summo, Carmine; T., Gomes | |
Changes in colour of extra-virgin olive oil during storage | 1-gen-2007 | Sikorska, E; Caponio, Francesco; Bilancia, Mt; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Khmelinskii, Iv; Sikorski, M. | |
Evaluation of quality of stored extra-virgin olive oil using front-face fluorescence and chemometrics | 1-gen-2007 | Sikorska, E; Khmelinskii, I. V.; Sikorska, M; Caponio, Francesco; Bilancia, M. T.; Summo, Carmine; Pasqualone, A. | |
Vacuum-packaging of ripened sausages: assessment of the sensorial and chemical characteristics and of the lipid fraction degradation | 1-gen-2007 | Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella | |
Determination of oil colour during storage: a tool for a rapid quality assessment | 1-gen-2007 | Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco; E., Sikorska; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco; Summo, Carmine | |
La frazione lipidica di prodotti da forni privi di glutine | 1-gen-2007 | Caponio, F.; Clodoveo, MARIA LISA; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco | |
COELIAC DISEASE The lipid fraction of gluten-free bakery products | 1-gen-2007 | F., Caponio; Clodoveo, MARIA LISA; A., Pasqualone; Summo, Carmine; T., Gomes | |
An effort to improve the shelf life of breakfast cereals using natural mixed tocopherols | 1-gen-2008 | Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Trani, Antonio; Caponio, Francesco | |
Assessment of the oxidative and hydrolytic degradation of the lipid fraction of mortadella by means of HPSEC analyses of polar compounds | 1-gen-2008 | Summo, Carmine; Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco | |
Evaluation of the nutritional quality of the lipid fraction of gluten-free biscuits | 1-gen-2008 | Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Clodoveo, MARIA LISA; L, ; Pasqualone, Antonella | |
La frazione lipidica della mortadella: composizione acidica e degradazione ossidativa ed idrolitica | 1-gen-2008 | Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Tricarico, F; Bellino, M. R.; Durante, V. | |
Sicurezza, qualità e tracciabilità alimentare mediante analisi del DNA | 1-gen-2008 | Pasqualone, Antonella; Blanco, A; Mangini, Giacomo; Alba, V; Sabetta, W; Sonnante, G; Simeone, R; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Montemurro, Cinzia | |
New tools for varietal traceability of olive oil: RFID and analytical DNA-based methods | 1-gen-2008 | Pasqualone, Antonella; Montemurro, Cinzia; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Blanco, Antonio | |
Effect of kneading and baking on the degradation of the lipid fraction of biscuits | 1-gen-2008 | Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Bilancia, Mt | |
Quality of canned tuna: sensory and analytical aspects | 1-gen-2008 | Caponio, F; Bilancia, M. T.; Summo, Carmine; Gomes, T; Pasqualone, A. | |
Effetti dell'aggiunta di tocoferoli naturali sull'evoluzione delle caratteristiche sensoriali di corn flakes nel corso della conservazione | 1-gen-2008 | Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco | |
Sicurezza, qualità e tracciabilità alimentare mediante analisi del DNA. Festival dell’Innovazione | 1-gen-2008 | Pasqualone, A; Blanco, A; Alba, V; Sabetta, W; Mangini, Giacomo; Sonnante, G; Caponio, F; Summo, C; Montemurro, Cinzia | |
Studio dell’azione pro-ossidante di gliceridi parziali negli oli e nei grassi alimentari | 1-gen-2009 | Bruno, G; Caponio, Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco | |
Sensory evaluation and statistical analysis to assess the changes during storage in extruded cereals | 1-gen-2009 | Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco; Pasqualone, A; Caponio, Francesco |
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