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Studio preliminare riguardante l’azione pro-ossidante di oligopolimeri di trigliceridi di natura polare negli oli alimentari
2006-01-01 Gomes, Tommaso Francesco; Delcuratolo, D; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE
Evoluzione dello stato ossidativo di olio extra vergine di oliva impiegato nella cottura di focacce preparate con ingredienti diversi
2006-01-01 Delcuratolo, D; Gomes, Tommaso Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Nasti, R; Lamparelli, F.
Analysis of volatile oxidation compounds in breakfast cereals. Effects of the employment of natural antioxidants
2007-01-01 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; DI LUCCIA, A.; Trani, Antonio; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Valutazione dei fenomeni ossidativi nell’olio extra vergine di oliva: possibilitá di ridurre il numero di determinazioni analitiche
2007-01-01 Caponio, Francesco; Bilancia, MARIA TERESA; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Vacuum-packaging of ripened sausages: assessment of the sensorial and chemical characteristics and of the lipid fraction degradation
2007-01-01 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella
Influence of cooking and of the type of topping on the oxidative state of an extra virgin olive oil used in Italian focaccia produced on industrial scale
2007-01-01 D., Delcuratolo; Paradiso, VITO MICHELE; R., Nasti; Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
Tentativi sperimentali per incrementare la shelf-life di prodotti estrusi per prima colazione
2007-01-01 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Trani, Antonio; DI LUCCIA, A.; Summo, Carmine; Faccia, Michele; Gomes, Tommaso Francesco
Effetti dell'aggiunta di tocoferoli naturali sull'evoluzione delle caratteristiche sensoriali di corn flakes nel corso della conservazione
2008-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco
Pro-oxidant action of polar triglyceride oligopolymers in edible vegetable oils
2008-01-01 Gomes, Tommaso Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE
Influenza di composti di ossidazione e polimerizzazione di trigliceridi sulla resistenza all’ossidazione di oli vegetali alimentari
2008-01-01 Gomes, T; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Nasti, R.
An effort to improve the shelf life of breakfast cereals using natural mixed tocopherols
2008-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Trani, Antonio; Caponio, Francesco
Changes in the oxidative state of extravirgin olive oil used in baked Italian focaccia topped with different ingredients
2008-01-01 Delcuratolo, D; Gomes, Tommaso Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; R., Nasti
La frazione lipidica della mortadella: composizione acidica e degradazione ossidativa ed idrolitica
2008-01-01 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Tricarico, F; Bellino, M. R.; Durante, V.
IFS Food Version 5 vs. 4: application and results in the Italian wheat processing industry
2009-01-01 Pasqualone, Antonella; Torti, M; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco
Sensory evaluation and statistical analysis to assess the changes during storage in extruded cereals
2009-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco; Pasqualone, A; Caponio, Francesco
Produzione di CLA in latti fermentati ottenuti mediante l’impiego di diversi microrganismi
2009-01-01 Caponio, Francesco; M. T., Bilancia; M. R., Bellino; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; T., DI RENZO; E., Sorrentino
Studio dell’azione pro-ossidante di gliceridi parziali negli oli e nei grassi alimentari
2009-01-01 Bruno, G; Caponio, Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
Evolution of the oxidative and hydrolytic degradation of biscuits’ fatty fraction during storage
2009-01-01 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Influence of processing and storage time on the lipidic fraction of taralli
2009-01-01 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco
Evaluation of different natural antioxidants as affecting volatile lipid oxidation products related to off-flavours in corn flakes
2009-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Studio preliminare riguardante l’azione pro-ossidante di oligopolimeri di trigliceridi di natura polare negli oli alimentari | 1-gen-2006 | Gomes, Tommaso Francesco; Delcuratolo, D; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE | |
Evoluzione dello stato ossidativo di olio extra vergine di oliva impiegato nella cottura di focacce preparate con ingredienti diversi | 1-gen-2006 | Delcuratolo, D; Gomes, Tommaso Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Nasti, R; Lamparelli, F. | |
Analysis of volatile oxidation compounds in breakfast cereals. Effects of the employment of natural antioxidants | 1-gen-2007 | Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; DI LUCCIA, A.; Trani, Antonio; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco | |
Valutazione dei fenomeni ossidativi nell’olio extra vergine di oliva: possibilitá di ridurre il numero di determinazioni analitiche | 1-gen-2007 | Caponio, Francesco; Bilancia, MARIA TERESA; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco | |
Vacuum-packaging of ripened sausages: assessment of the sensorial and chemical characteristics and of the lipid fraction degradation | 1-gen-2007 | Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella | |
Influence of cooking and of the type of topping on the oxidative state of an extra virgin olive oil used in Italian focaccia produced on industrial scale | 1-gen-2007 | D., Delcuratolo; Paradiso, VITO MICHELE; R., Nasti; Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco | |
Tentativi sperimentali per incrementare la shelf-life di prodotti estrusi per prima colazione | 1-gen-2007 | Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Trani, Antonio; DI LUCCIA, A.; Summo, Carmine; Faccia, Michele; Gomes, Tommaso Francesco | |
Effetti dell'aggiunta di tocoferoli naturali sull'evoluzione delle caratteristiche sensoriali di corn flakes nel corso della conservazione | 1-gen-2008 | Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco | |
Pro-oxidant action of polar triglyceride oligopolymers in edible vegetable oils | 1-gen-2008 | Gomes, Tommaso Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE | |
Influenza di composti di ossidazione e polimerizzazione di trigliceridi sulla resistenza all’ossidazione di oli vegetali alimentari | 1-gen-2008 | Gomes, T; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Nasti, R. | |
An effort to improve the shelf life of breakfast cereals using natural mixed tocopherols | 1-gen-2008 | Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Trani, Antonio; Caponio, Francesco | |
Changes in the oxidative state of extravirgin olive oil used in baked Italian focaccia topped with different ingredients | 1-gen-2008 | Delcuratolo, D; Gomes, Tommaso Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; R., Nasti | |
La frazione lipidica della mortadella: composizione acidica e degradazione ossidativa ed idrolitica | 1-gen-2008 | Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Tricarico, F; Bellino, M. R.; Durante, V. | |
IFS Food Version 5 vs. 4: application and results in the Italian wheat processing industry | 1-gen-2009 | Pasqualone, Antonella; Torti, M; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco | |
Sensory evaluation and statistical analysis to assess the changes during storage in extruded cereals | 1-gen-2009 | Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco; Pasqualone, A; Caponio, Francesco | |
Produzione di CLA in latti fermentati ottenuti mediante l’impiego di diversi microrganismi | 1-gen-2009 | Caponio, Francesco; M. T., Bilancia; M. R., Bellino; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; T., DI RENZO; E., Sorrentino | |
Studio dell’azione pro-ossidante di gliceridi parziali negli oli e nei grassi alimentari | 1-gen-2009 | Bruno, G; Caponio, Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco | |
Evolution of the oxidative and hydrolytic degradation of biscuits’ fatty fraction during storage | 1-gen-2009 | Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco | |
Influence of processing and storage time on the lipidic fraction of taralli | 1-gen-2009 | Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco | |
Evaluation of different natural antioxidants as affecting volatile lipid oxidation products related to off-flavours in corn flakes | 1-gen-2009 | Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco |
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