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UN APPROCCIO PROTEOMICO ALLO STUDIO DI CARATTERIZZAZIONE DEI SALUMI FERMENTATI E NON FERMENTATI
2008-01-01 Trani, Antonio; Loizzo, P; Picariello, G; Faccia, Michele; Alviti, G; SPAGNA MUSSO, S; DI LUCCIA, A.
Studio della proteolisi nella coppa piacentina
2008-01-01 Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; SPAGNA MUSSO, S; DI LUCCIA, A.
Influenza del trattamento termico sulle interazioni tra sieroproteine e membrana del globulo di grasso del latte
2008-01-01 C., Lamacchia; P., Savino; A., Baiano; Gambacorta, Giuseppe; A., DI LUCCIA; Faccia, Michele; E., LA NOTTE
Studio dei prodotti della lipolisi nel Caciocavallo Podolico
2008-01-01 Schena, A; Faccia, Michele; Lamacchia, C; Pati, S; LA NOTTE, E; Gambacorta, Giuseppe
Sierovalore: scenari e prospettive per la valorizzazione dei reflui caseari
2008-01-01 A. M., Losacco; Faccia, Michele
Selection and use of autochthonous multiple strain cultures for the manufacture of high-moisture traditional Mozzarella cheese
2008-01-01 DE ANGELIS, Maria; de Candia, S; Calasso, Maria; Faccia, Michele; Guinee, Tp; Simonetti, Mc; Gobbetti, Marco
EFFECT OF DIFFERENT PARAMETERS ON THE PRODUCTION OF CONJUGATED LINOLEIC ACIDS FROM LINOLEIC ACID BIOCONVERSION BY LACTIC ACID BACTERIA. In: Proceedings of Congress "Recent Advances in Food Analysis".
2009-01-01 M., Quinto; G., Spadaccino; G., Gambacorta; Faccia, Michele; R., Tofalo; M., Schirone; A., Corsetti
Procedimento per valutare la proteolisi primaria delle frazioni caseiniche del latte e dei suoi derivati
2009-01-01 Di Luccia, A; Faccia, Michele
Relationships between milk quality and acidification in the production of table Mozzarella without starters
2009-01-01 Faccia, Michele; Trani, Antonio; Di Luccia, A.
Occurrence of beta-casein fragments in cold-stored and curdled river buffalo (Bubalus bubalis L.) milk
2009-01-01 Di Luccia, A; Picariello, G; Trani, Antonio; Alviti, G; Loizzo, P; Faccia, Michele; Addeo, F.
Influence of irrigation and cover cropping on the phenolic fraction of Aglianico and Nero di Troia
2010-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Antonacci, D; La Gatta, M; Faccia, Michele; La Gatta, B; Coletta, A; La Notte, E.
Biochemical traits of Ciauscolo, a spreadable typical Italian dry-cured sausage
2010-01-01 Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, P; Alviti, G; Schena, A; Faccia, Michele; Aquilanti, L; Santarelli, S; Di Luccia, A.
Shelf-life della mozzarella vaccina conservata in soluzioni saline: primi risultati
2010-01-01 Faccia, Michele; Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Di, Luccia
Biochemical patterns in ovine cheese: Influence of probiotic strains
2010-01-01 Albenzio, M; Santillo, A; Caroprese, M; Marino, R; Trani, Antonio; Faccia, Michele
Lead and cadmium in some milk and milk-based mozzarella cheeses from Apulia, Italy
2010-01-01 Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Quinto, M; Di Luccia, A.
Effects of olive maturation and stoning on quality indices and antioxidantc ontent of extra virgin oils (cv. Coratina) during storage
2010-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Previtali, Ma; Pati, S; La Notte, E; Baiano, A.
Chemical-physical characteristic of buffalo yoghurt marketed in Italy
2011-01-01 Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco; Faccia, Michele
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk
2011-01-01 Cristina De, Ceglie; Calvano, COSIMA DAMIANA; Valerio A., Ricci; Faccia, Michele; Carlo G., Zambonin
Manufacture of high-moisture Mozzarella cheese by incorporation of probiotic lactobacilli
2011-01-01 DE ANGELIS, Maria; F., Minervini; S., Siragusa; Faccia, Michele; F., DAL BELLO; Gobbetti, Marco
Un approccio analitico alla rivelazione dell'uso di cagliate conservate nella produzione della mozzarella vaccina
2011-01-01 Faccia, Michele; P., Loizzo; Trani, Antonio; R., Gagliardi; S., Lamparelli; P., Scrocchi; A., DI LUCCIA
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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UN APPROCCIO PROTEOMICO ALLO STUDIO DI CARATTERIZZAZIONE DEI SALUMI FERMENTATI E NON FERMENTATI | 1-gen-2008 | Trani, Antonio; Loizzo, P; Picariello, G; Faccia, Michele; Alviti, G; SPAGNA MUSSO, S; DI LUCCIA, A. | |
Studio della proteolisi nella coppa piacentina | 1-gen-2008 | Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; SPAGNA MUSSO, S; DI LUCCIA, A. | |
Influenza del trattamento termico sulle interazioni tra sieroproteine e membrana del globulo di grasso del latte | 1-gen-2008 | C., Lamacchia; P., Savino; A., Baiano; Gambacorta, Giuseppe; A., DI LUCCIA; Faccia, Michele; E., LA NOTTE | |
Studio dei prodotti della lipolisi nel Caciocavallo Podolico | 1-gen-2008 | Schena, A; Faccia, Michele; Lamacchia, C; Pati, S; LA NOTTE, E; Gambacorta, Giuseppe | |
Sierovalore: scenari e prospettive per la valorizzazione dei reflui caseari | 1-gen-2008 | A. M., Losacco; Faccia, Michele | |
Selection and use of autochthonous multiple strain cultures for the manufacture of high-moisture traditional Mozzarella cheese | 1-gen-2008 | DE ANGELIS, Maria; de Candia, S; Calasso, Maria; Faccia, Michele; Guinee, Tp; Simonetti, Mc; Gobbetti, Marco | |
EFFECT OF DIFFERENT PARAMETERS ON THE PRODUCTION OF CONJUGATED LINOLEIC ACIDS FROM LINOLEIC ACID BIOCONVERSION BY LACTIC ACID BACTERIA. In: Proceedings of Congress "Recent Advances in Food Analysis". | 1-gen-2009 | M., Quinto; G., Spadaccino; G., Gambacorta; Faccia, Michele; R., Tofalo; M., Schirone; A., Corsetti | |
Procedimento per valutare la proteolisi primaria delle frazioni caseiniche del latte e dei suoi derivati | 1-gen-2009 | Di Luccia, A; Faccia, Michele | |
Relationships between milk quality and acidification in the production of table Mozzarella without starters | 1-gen-2009 | Faccia, Michele; Trani, Antonio; Di Luccia, A. | |
Occurrence of beta-casein fragments in cold-stored and curdled river buffalo (Bubalus bubalis L.) milk | 1-gen-2009 | Di Luccia, A; Picariello, G; Trani, Antonio; Alviti, G; Loizzo, P; Faccia, Michele; Addeo, F. | |
Influence of irrigation and cover cropping on the phenolic fraction of Aglianico and Nero di Troia | 1-gen-2010 | Gambacorta, Giuseppe; Antonacci, D; La Gatta, M; Faccia, Michele; La Gatta, B; Coletta, A; La Notte, E. | |
Biochemical traits of Ciauscolo, a spreadable typical Italian dry-cured sausage | 1-gen-2010 | Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, P; Alviti, G; Schena, A; Faccia, Michele; Aquilanti, L; Santarelli, S; Di Luccia, A. | |
Shelf-life della mozzarella vaccina conservata in soluzioni saline: primi risultati | 1-gen-2010 | Faccia, Michele; Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Di, Luccia | |
Biochemical patterns in ovine cheese: Influence of probiotic strains | 1-gen-2010 | Albenzio, M; Santillo, A; Caroprese, M; Marino, R; Trani, Antonio; Faccia, Michele | |
Lead and cadmium in some milk and milk-based mozzarella cheeses from Apulia, Italy | 1-gen-2010 | Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Quinto, M; Di Luccia, A. | |
Effects of olive maturation and stoning on quality indices and antioxidantc ontent of extra virgin oils (cv. Coratina) during storage | 1-gen-2010 | Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Previtali, Ma; Pati, S; La Notte, E; Baiano, A. | |
Chemical-physical characteristic of buffalo yoghurt marketed in Italy | 1-gen-2011 | Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco; Faccia, Michele | |
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk | 1-gen-2011 | Cristina De, Ceglie; Calvano, COSIMA DAMIANA; Valerio A., Ricci; Faccia, Michele; Carlo G., Zambonin | |
Manufacture of high-moisture Mozzarella cheese by incorporation of probiotic lactobacilli | 1-gen-2011 | DE ANGELIS, Maria; F., Minervini; S., Siragusa; Faccia, Michele; F., DAL BELLO; Gobbetti, Marco | |
Un approccio analitico alla rivelazione dell'uso di cagliate conservate nella produzione della mozzarella vaccina | 1-gen-2011 | Faccia, Michele; P., Loizzo; Trani, Antonio; R., Gagliardi; S., Lamparelli; P., Scrocchi; A., DI LUCCIA |
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