RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Assessment of comparative methods for storing type-I wheat sourdough
2014-01-01 Lattanzi, Anna; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
Attenuated Lactococcus lactis and Surface Bacteria as Tools for Conditioning the Microbiota and Driving the Ripening of Semisoft Caciotta Cheese
2020-01-01 Calasso, Maria; Minervini, Fabio; De Filippis, Francesca; Ercolini, Danilo; De Angelis, Maria; Gobbetti, Marco
Autism spectrum disorders and intestinal microbiota
2015-01-01 DE ANGELIS, Maria; Francavilla, Ruggiero; Piccolo, Maria; DE GIACOMO, Andrea; Gobbetti, Marco
Autolysis of Lactobacillus sanfranciscensis
1999-01-01 DE ANGELIS, Maria; Pollacci, P.; Gobbetti, Marco
Batteri lattici e lieviti da farine di frumento tenero e farine biologiche
1998-01-01 A., Corsetti; Gobbetti, Marco; J., Rossi; S., Haznedari; T. BUFFA AND G., Rocchetti
Beneficial Plant Microorganisms Affect the Endophytic Bacterial Communities of Durum Wheat Roots as Detected by Different Molecular Approaches
2019-01-01 Agnolucci, Monica; Palla, Michela; Cristani, Caterina; Cavallo, Noemi; Giovannetti, Manuela; De Angelis, Maria; Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio
Beta-Glucans Supplementation Associates with Reduction in P-Cresyl Sulfate Levels and Improved Endothelial Vascular Reactivity in Healthy Individuals.
2017-01-01 Cosola, Carmela; DE ANGELIS, Maria; Rocchetti, MARIA TERESA; Montemurno, E; Maranzano, V; Dalfino, Giuseppe; Manno, Carlo; Zito, A; Gesualdo, Michele; Ciccone, Marco Matteo; Gobbetti, Marco; Gesualdo, Loreto
Bioactive peptides in dairy products: synthesis and interaction with proteolytic enzymes
2000-01-01 Smacchi, E.; Gobbetti, Marco
Biochemistry and physiology of sourdough lactic acid bacteria
2005-01-01 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; A., Corsetti; DI CAGNO, Raffaella
Bioprocessing of barley and lentil grains to obtain in situ synthesis of exopolysaccharides and composite wheat bread with improved texture and health properties
2021-01-01 Perri, G.; Rizzello, C. G.; Ampollini, M.; Celano, G.; Coda, R.; Gobbetti, M.; De Angelis, M.; Calasso, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Assessment of comparative methods for storing type-I wheat sourdough | 1-gen-2014 | Lattanzi, Anna; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco | |
Attenuated Lactococcus lactis and Surface Bacteria as Tools for Conditioning the Microbiota and Driving the Ripening of Semisoft Caciotta Cheese | 1-gen-2020 | Calasso, Maria; Minervini, Fabio; De Filippis, Francesca; Ercolini, Danilo; De Angelis, Maria; Gobbetti, Marco | |
Autism spectrum disorders and intestinal microbiota | 1-gen-2015 | DE ANGELIS, Maria; Francavilla, Ruggiero; Piccolo, Maria; DE GIACOMO, Andrea; Gobbetti, Marco | |
Autolysis of Lactobacillus sanfranciscensis | 1-gen-1999 | DE ANGELIS, Maria; Pollacci, P.; Gobbetti, Marco | |
Batteri lattici e lieviti da farine di frumento tenero e farine biologiche | 1-gen-1998 | A., Corsetti; Gobbetti, Marco; J., Rossi; S., Haznedari; T. BUFFA AND G., Rocchetti | |
Beneficial Plant Microorganisms Affect the Endophytic Bacterial Communities of Durum Wheat Roots as Detected by Different Molecular Approaches | 1-gen-2019 | Agnolucci, Monica; Palla, Michela; Cristani, Caterina; Cavallo, Noemi; Giovannetti, Manuela; De Angelis, Maria; Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio | |
Beta-Glucans Supplementation Associates with Reduction in P-Cresyl Sulfate Levels and Improved Endothelial Vascular Reactivity in Healthy Individuals. | 1-gen-2017 | Cosola, Carmela; DE ANGELIS, Maria; Rocchetti, MARIA TERESA; Montemurno, E; Maranzano, V; Dalfino, Giuseppe; Manno, Carlo; Zito, A; Gesualdo, Michele; Ciccone, Marco Matteo; Gobbetti, Marco; Gesualdo, Loreto | |
Bioactive peptides in dairy products: synthesis and interaction with proteolytic enzymes | 1-gen-2000 | Smacchi, E.; Gobbetti, Marco | |
Biochemistry and physiology of sourdough lactic acid bacteria | 1-gen-2005 | Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; A., Corsetti; DI CAGNO, Raffaella | |
Bioprocessing of barley and lentil grains to obtain in situ synthesis of exopolysaccharides and composite wheat bread with improved texture and health properties | 1-gen-2021 | Perri, G.; Rizzello, C. G.; Ampollini, M.; Celano, G.; Coda, R.; Gobbetti, M.; De Angelis, M.; Calasso, M. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 402
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 392
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abst... 9
- 1 Contributo su Rivista::1.2 Rece... 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 30
- 2010 - 2019 179
- 2000 - 2009 103
- 1990 - 1999 85
- 1985 - 1989 5
Rivista
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MIC... 42
- APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBI... 39
- FOOD MICROBIOLOGY 37
- INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 14
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 13
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 10
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 10
- FOOD CHEMISTRY 9
- JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 9
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHN... 7
Keyword
- Food Science 30
- Lactic acid bacteria 26
- Sourdough 24
- Microbiology 21
- Fermentation 15
- lactic acid bacteria 12
- Bread 10
- Humans 10
- Flour 8
- Biotechnology 7
Lingua
- eng 224
- ita 25
Accesso al fulltext
- no fulltext 320
- reserved 46
- open 33
- partially open 3