SPIZZIRRI, Umile Gianfranco
SPIZZIRRI, Umile Gianfranco
DIPARTIMENTO JONICO IN "SISTEMI GIURIDICI ED ECONOMICI DEL MEDITERRANEO: societa', ambiente,culture"
A Tara Gum/Olive Mill Wastewaters Phytochemicals Conjugate as a New Ingredient for the Formulation of an Antioxidant-Enriched Pudding
2022-01-01 Spizzirri, U. G.; Caputo, P.; Oliviero Rossi, C.; Crupi, P.; Muraglia, M.; Rago, V.; Malivindi, R.; Clodoveo, M. L.; Restuccia, D.; Aiello, F.
Il Progetto ILCIDAF per lo sviluppo di un Database italiano di Life Cycle Inventory dei prodotti agroalimentari italiani: la fase di produzione della pasta
2023-01-01 Notarnicola, Bruno; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Tassielli, Giuseppe; Astuto, Francesco; DI CAPUA, Rosa; Spizzirri, Gianfranco; Leo, Roberto
Kefir Enriched with Carob (Ceratonia siliqua L.) Leaves Extract as a New Ingredient during a Gluten-Free Bread-Making Process
2022-01-01 Spizzirri, U. G.; Abduvakhidov, A.; Caputo, P.; Crupi, P.; Muraglia, M.; Rossi, C. O.; Clodoveo, M. L.; Aiello, F.; Restuccia, D.
Regionalized estimates of enteric methane emissions from cattle raised in Italian territory
2023-01-01 Notarnicola, B.; Spizzirri, U. G.; Renzulli, P. A.; Astuto, F.; Di Capua, R.; De Molfetta, M.; Fosco, D.
The ILCIDAF project for the development of an Italian Life Cycle Inventory Database of agri-food products: the bread production phase
2023-01-01 Notarnicola, B.; Renzulli, P. A.; Astuto, F.; Di Capua, R.; Spizzirri, U. G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A Tara Gum/Olive Mill Wastewaters Phytochemicals Conjugate as a New Ingredient for the Formulation of an Antioxidant-Enriched Pudding | 1-gen-2022 | Spizzirri, U. G.; Caputo, P.; Oliviero Rossi, C.; Crupi, P.; Muraglia, M.; Rago, V.; Malivindi, R.; Clodoveo, M. L.; Restuccia, D.; Aiello, F. | |
Il Progetto ILCIDAF per lo sviluppo di un Database italiano di Life Cycle Inventory dei prodotti agroalimentari italiani: la fase di produzione della pasta | 1-gen-2023 | Notarnicola, Bruno; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Tassielli, Giuseppe; Astuto, Francesco; DI CAPUA, Rosa; Spizzirri, Gianfranco; Leo, Roberto | |
Kefir Enriched with Carob (Ceratonia siliqua L.) Leaves Extract as a New Ingredient during a Gluten-Free Bread-Making Process | 1-gen-2022 | Spizzirri, U. G.; Abduvakhidov, A.; Caputo, P.; Crupi, P.; Muraglia, M.; Rossi, C. O.; Clodoveo, M. L.; Aiello, F.; Restuccia, D. | |
Regionalized estimates of enteric methane emissions from cattle raised in Italian territory | 1-gen-2023 | Notarnicola, B.; Spizzirri, U. G.; Renzulli, P. A.; Astuto, F.; Di Capua, R.; De Molfetta, M.; Fosco, D. | |
The ILCIDAF project for the development of an Italian Life Cycle Inventory Database of agri-food products: the bread production phase | 1-gen-2023 | Notarnicola, B.; Renzulli, P. A.; Astuto, F.; Di Capua, R.; Spizzirri, U. G. |