SPIZZIRRI, Umile Gianfranco

SPIZZIRRI, Umile Gianfranco  

DIPARTIMENTO JONICO IN "SISTEMI GIURIDICI ED ECONOMICI DEL MEDITERRANEO: societa', ambiente,culture"  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Tara Gum/Olive Mill Wastewaters Phytochemicals Conjugate as a New Ingredient for the Formulation of an Antioxidant-Enriched Pudding 1-gen-2022 Spizzirri, U. G.; Caputo, P.; Oliviero Rossi, C.; Crupi, P.; Muraglia, M.; Rago, V.; Malivindi, R.; Clodoveo, M. L.; Restuccia, D.; Aiello, F.
Il Progetto ILCIDAF per lo sviluppo di un Database italiano di Life Cycle Inventory dei prodotti agroalimentari italiani: la fase di produzione della pasta 1-gen-2023 Notarnicola, Bruno; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Tassielli, Giuseppe; Astuto, Francesco; DI CAPUA, Rosa; Spizzirri, Gianfranco; Leo, Roberto
Kefir Enriched with Carob (Ceratonia siliqua L.) Leaves Extract as a New Ingredient during a Gluten-Free Bread-Making Process 1-gen-2022 Spizzirri, U. G.; Abduvakhidov, A.; Caputo, P.; Crupi, P.; Muraglia, M.; Rossi, C. O.; Clodoveo, M. L.; Aiello, F.; Restuccia, D.
Regionalized estimates of enteric methane emissions from cattle raised in Italian territory 1-gen-2023 Notarnicola, B.; Spizzirri, U. G.; Renzulli, P. A.; Astuto, F.; Di Capua, R.; De Molfetta, M.; Fosco, D.
The ILCIDAF project for the development of an Italian Life Cycle Inventory Database of agri-food products: the bread production phase 1-gen-2023 Notarnicola, B.; Renzulli, P. A.; Astuto, F.; Di Capua, R.; Spizzirri, U. G.