FORTE, LUCREZIA
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Effect of dietary administration of red orange and lemon extract on volatile compounds: profile and sensory parameters of lamb meat
2024-01-01 Sgarro, MARIA FEDERICA; Maggiolino, Aristide; Forte, Lucrezia; Matera, Roberta; Bifulco, Giovanna; Claps, Salvatore; Natrella, Giuseppe; DE PALO, Pasquale
Effects of dry and wet ageing on culled goat meat quality
2024-01-01 Forte, Lucrezia; DE PALO, Pasquale; Natrella, Giuseppe; Aloia, Alessandra; Maggiolino, Aristide
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Effect of dietary administration of red orange and lemon extract on volatile compounds: profile and sensory parameters of lamb meat | 1-gen-2024 | Sgarro, MARIA FEDERICA; Maggiolino, Aristide; Forte, Lucrezia; Matera, Roberta; Bifulco, Giovanna; Claps, Salvatore; Natrella, Giuseppe; DE PALO, Pasquale | |
Effects of dry and wet ageing on culled goat meat quality | 1-gen-2024 | Forte, Lucrezia; DE PALO, Pasquale; Natrella, Giuseppe; Aloia, Alessandra; Maggiolino, Aristide |