FORTE, LUCREZIA

FORTE, LUCREZIA  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of dietary administration of red orange and lemon extract on volatile compounds: profile and sensory parameters of lamb meat 1-gen-2024 Sgarro, MARIA FEDERICA; Maggiolino, Aristide; Forte, Lucrezia; Matera, Roberta; Bifulco, Giovanna; Claps, Salvatore; Natrella, Giuseppe; DE PALO, Pasquale
Effects of dry and wet ageing on culled goat meat quality 1-gen-2024 Forte, Lucrezia; DE PALO, Pasquale; Natrella, Giuseppe; Aloia, Alessandra; Maggiolino, Aristide
Effects of heat stress on oxidative balance and sperm quality in dogs 1-gen-2024 Burgio, Matteo; Forte, Lucrezia; Prete, Andrea; Maggiolino, Aristide; De Palo, Pasquale; Aiudi, Giulio Guido; Rizzo, Annalisa; Carbonari, Alice; Lacalandra, Giovanni Michele; Cicirelli, Vincenzo
Enhancement of culled ewes’ meat quality: Effects of aging method and time 1-gen-2024 Maggiolino, Aristide; Forte, Lucrezia; Landi, Vincenzo; Pateiro, Mirian; Lorenzo, José Manuel; De Palo, Pasquale