SGARRO, MARIA FEDERICA

SGARRO, MARIA FEDERICA  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Dry-Aged Beef Steaks: Effect of Dietary Supplementation with Pinus taeda Hydrolyzed Lignin on Sensory Profile, Colorimetric and Oxidative Stability 1-gen-2021 Maggiolino, Aristide; Sgarro, MARIA FEDERICA; Natrella, Giuseppe; Manuel Lorenzo, Jos(`(e)); Colucci, Annamaria; Faccia, Michele; DE PALO, Pasquale
Effect of dietary administration of red orange and lemon extract on volatile compounds: profile and sensory parameters of lamb meat 1-gen-2024 Sgarro, MARIA FEDERICA; Maggiolino, Aristide; Forte, Lucrezia; Matera, Roberta; Bifulco, Giovanna; Claps, Salvatore; Natrella, Giuseppe; DE PALO, Pasquale
Effect of Red Orange and Lemon Extract-Enriched Diet in Suckling Lambs' Fecal Microbiota 1-gen-2021 Ferrara, Massimo; Sgarro, MARIA FEDERICA; Maggiolino, Aristide; Damiano, Sara; Iannaccone, Francesco; Mul(`(e)), Giuseppina; DE PALO, Pasquale
Effects of Anthocyanin Supplementation and Ageing Time on the Volatile Organic Compounds and Sensory Attributes of Meat from Goat Kids 1-gen-2022 Sgarro, M. F.; Maggiolino, A.; Pateiro, M.; Dominguez, R.; Iannaccone, F.; De Palo, P.; Lorenzo, J. M.