ZAGO, LILIA
ZAGO, LILIA
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Extra Virgin Olive Oils with High Phenolic Content as an Ingredient of Artisanal Ice Cream: Consumer Acceptance
2023-01-01 Caldeira, R. M.; Miyahira, R. F.; Lima, C. F.; Rosado, C. P.; Campos, A. C.; Guimaraes, R. R.; Moura Nunes, N.; Difonzo, G.; Squeo, G.; Pasqualone, A.; Caponio, F.; Cadena, R. D. S.; Zago, L.
Olive Leaves as a Source of Anticancer Compounds: In Vitro Evidence and Mechanisms
2024-01-01 Pessoa, Heloisa Rodrigues; Zago, Lilia; Difonzo, Graziana; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco; Ferraz da Costa, Danielly C.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Extra Virgin Olive Oils with High Phenolic Content as an Ingredient of Artisanal Ice Cream: Consumer Acceptance | 1-gen-2023 | Caldeira, R. M.; Miyahira, R. F.; Lima, C. F.; Rosado, C. P.; Campos, A. C.; Guimaraes, R. R.; Moura Nunes, N.; Difonzo, G.; Squeo, G.; Pasqualone, A.; Caponio, F.; Cadena, R. D. S.; Zago, L. | |
Olive Leaves as a Source of Anticancer Compounds: In Vitro Evidence and Mechanisms | 1-gen-2024 | Pessoa, Heloisa Rodrigues; Zago, Lilia; Difonzo, Graziana; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco; Ferraz da Costa, Danielly C. |