MIOLLA, ROBERTA
MIOLLA, ROBERTA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA
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Exploiting wine lees to improve nutritional features of biscuits
2023-01-01 Miolla, Roberta
Functional Foods Acceptability: A Consumers’ Survey on Bread Enriched with Oenological By-Products
2023-01-01 Miolla, Roberta; OTTOMANO PALMISANO, Giovanni; Roma, Rocco; Caponio, Francesco; Difonzo, Graziana; DE BONI, Annalisa
Sottoprodotti dell’industria enologica per la produzione di alimenti innovativi migliorati dal punto di vista nutrizionale in un’ottica di economia circolare.
2025-04-15 Miolla, Roberta
Wine lees as functional ingredient to produce biscuits fortified with polyphenols and dietary fibre
2024-01-01 Caponio, G. R.; Miolla, R.; Vacca, M.; Difonzo, G.; De Angelis, M.
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Exploiting wine lees to improve nutritional features of biscuits | 1-gen-2023 | Miolla, Roberta | |
| Functional Foods Acceptability: A Consumers’ Survey on Bread Enriched with Oenological By-Products | 1-gen-2023 | Miolla, Roberta; OTTOMANO PALMISANO, Giovanni; Roma, Rocco; Caponio, Francesco; Difonzo, Graziana; DE BONI, Annalisa | |
| Sottoprodotti dell’industria enologica per la produzione di alimenti innovativi migliorati dal punto di vista nutrizionale in un’ottica di economia circolare. | 15-apr-2025 | Miolla, Roberta | |
| Wine lees as functional ingredient to produce biscuits fortified with polyphenols and dietary fibre | 1-gen-2024 | Caponio, G. R.; Miolla, R.; Vacca, M.; Difonzo, G.; De Angelis, M. |