ARCESE, Gabriella
ARCESE, Gabriella
DIPARTIMENTO JONICO IN "SISTEMI GIURIDICI ED ECONOMICI DEL MEDITERRANEO: societa', ambiente,culture"
Business model configuration and dynamics for technology commercialization in mature markets.
2017-01-01 Flammini, S.; Arcese, G.; Lucchetti, M. C.; &, Mortara
Business Network for the development of local tourism system: the preliminary result for an Italian case study
2018-01-01 Claudia Lucchetti, Maria; Arcese, Gabriella; Martucci, Olimpia
Cultural Visitors’ Engagement and Augmented Reality: an empirical investigation
2017-01-01 DI Pietro, L.; Guglielmetti, R.; Arcese, Gabriella; Mattia, G.
Dall’Innovazione alla Startup – l’esperienza d’imprenditori italiani in Italia e in California
2013-01-01 Arcese, Gabriella; Flammini, S.; Martucci, O.
Environmental impacts: Damage and Economic Risk Assessment. State of the art and literature review.
2016-01-01 Maria Claudia, Lucchetti; Notarnicola, Bruno; Arcese, Gabriella; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; DI CAPUA, Rosa
Environmental life cycle assessment of cherry production and transformation in southern Italy
2016-01-01 Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa
Environmental life cycle assessment of fresh and processed sweet cherries in southern Italy
2017-01-01 Tassielli, G.; Notarnicola, B.; Renzulli, P. A.; Arcese, G.
Evidence and experience of open sustainability innovation practices in the food sector
2015-01-01 Arcese, Gabriella; Flammini, S.; Lucchetti, M. C.; Martucci, O.
INDUSTRIAL SYMBIOSIS AND ENERGY EXCHANGES.WHAT IS THE EFFECTIVE AND EFFICIENT EXCHANGE MODEL?
2017-01-01 Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa
Life Cycle Assessment Of Cherry Production In Southern Italy
2016-01-01 DI CAPUA, Rosa; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Tassielli, Giuseppe; Arcese, Gabriella; Notarnicola, Bruno
Life Cycle Assessment of Steel Produced in an Italian Integrated Steel Mill.
2016-01-01 Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa
Macro-Environmental Analysis Of EU Food Supply Chain Losses Via Lca
2016-01-01 Tassielli, Giuseppe; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Notarnicola, Bruno
Modeling Social Life Cycle Assessment framework for the Italian wine sector
2017-01-01 Arcese, G.; Lucchetti, M. C.; Massa, I.
Near Field Communication: Technology and Market Trends.
2014-01-01 Arcese, Gabriella; Campagna, G.; Flammini, S.; Martucci, Olimpia
Open innovation in the food and beverage industry: Green supply chain and green innovation
2015-01-01 Arcese, G.; Flammini, S.; Azevedo, J. M.; Papetti, P.
Progettazione di un tool-box della sostenibilità per un’azienda di trattamento dei rifiuti: la CISA SpA di Massafra, Taranto
2018-01-01 Tassielli, Giuseppe; Notarnicola, Bruno; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa; Minutello, Lucia; Fedele, Gabriella
Simbiosi industriale in Italia: stato dell’arte e prospettive di sviluppo future in Italia
2016-01-01 Notarnicola, Bruno; Uricchio, Antonio Felice; Tassielli, Giuseppe; Selicato, Gianluca; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa
Simbiosi Industriale in Provincia di Taranto: l’aggiornamento dell’analisi economica ed ambientale del distretto produttivo
2018-01-01 Notarnicola, B.; Tassielli, G.; Renzulli, P.; Arcese, G.; Di Capua, R.
Simbiosi industriale per il recupero e il riutilizzo di cascami energetici
2017-01-01 Notarnicola, B; Tassielli, G.; Renzulli, P.; Arcese, G.; Di Capua, R.
Simbiosi industriale per il recupero e il riutilizzo di cascami energetici: un modello di riferimento
2018-01-01 Arcese, Gabriella; Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, Pietro A.; DI CAPUA, Rosa
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Business model configuration and dynamics for technology commercialization in mature markets. | 1-gen-2017 | Flammini, S.; Arcese, G.; Lucchetti, M. C.; &, Mortara | |
Business Network for the development of local tourism system: the preliminary result for an Italian case study | 1-gen-2018 | Claudia Lucchetti, Maria; Arcese, Gabriella; Martucci, Olimpia | |
Cultural Visitors’ Engagement and Augmented Reality: an empirical investigation | 1-gen-2017 | DI Pietro, L.; Guglielmetti, R.; Arcese, Gabriella; Mattia, G. | |
Dall’Innovazione alla Startup – l’esperienza d’imprenditori italiani in Italia e in California | 1-gen-2013 | Arcese, Gabriella; Flammini, S.; Martucci, O. | |
Environmental impacts: Damage and Economic Risk Assessment. State of the art and literature review. | 1-gen-2016 | Maria Claudia, Lucchetti; Notarnicola, Bruno; Arcese, Gabriella; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; DI CAPUA, Rosa | |
Environmental life cycle assessment of cherry production and transformation in southern Italy | 1-gen-2016 | Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa | |
Environmental life cycle assessment of fresh and processed sweet cherries in southern Italy | 1-gen-2017 | Tassielli, G.; Notarnicola, B.; Renzulli, P. A.; Arcese, G. | |
Evidence and experience of open sustainability innovation practices in the food sector | 1-gen-2015 | Arcese, Gabriella; Flammini, S.; Lucchetti, M. C.; Martucci, O. | |
INDUSTRIAL SYMBIOSIS AND ENERGY EXCHANGES.WHAT IS THE EFFECTIVE AND EFFICIENT EXCHANGE MODEL? | 1-gen-2017 | Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa | |
Life Cycle Assessment Of Cherry Production In Southern Italy | 1-gen-2016 | DI CAPUA, Rosa; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Tassielli, Giuseppe; Arcese, Gabriella; Notarnicola, Bruno | |
Life Cycle Assessment of Steel Produced in an Italian Integrated Steel Mill. | 1-gen-2016 | Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa | |
Macro-Environmental Analysis Of EU Food Supply Chain Losses Via Lca | 1-gen-2016 | Tassielli, Giuseppe; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Notarnicola, Bruno | |
Modeling Social Life Cycle Assessment framework for the Italian wine sector | 1-gen-2017 | Arcese, G.; Lucchetti, M. C.; Massa, I. | |
Near Field Communication: Technology and Market Trends. | 1-gen-2014 | Arcese, Gabriella; Campagna, G.; Flammini, S.; Martucci, Olimpia | |
Open innovation in the food and beverage industry: Green supply chain and green innovation | 1-gen-2015 | Arcese, G.; Flammini, S.; Azevedo, J. M.; Papetti, P. | |
Progettazione di un tool-box della sostenibilità per un’azienda di trattamento dei rifiuti: la CISA SpA di Massafra, Taranto | 1-gen-2018 | Tassielli, Giuseppe; Notarnicola, Bruno; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa; Minutello, Lucia; Fedele, Gabriella | |
Simbiosi industriale in Italia: stato dell’arte e prospettive di sviluppo future in Italia | 1-gen-2016 | Notarnicola, Bruno; Uricchio, Antonio Felice; Tassielli, Giuseppe; Selicato, Gianluca; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Arcese, Gabriella; DI CAPUA, Rosa | |
Simbiosi Industriale in Provincia di Taranto: l’aggiornamento dell’analisi economica ed ambientale del distretto produttivo | 1-gen-2018 | Notarnicola, B.; Tassielli, G.; Renzulli, P.; Arcese, G.; Di Capua, R. | |
Simbiosi industriale per il recupero e il riutilizzo di cascami energetici | 1-gen-2017 | Notarnicola, B; Tassielli, G.; Renzulli, P.; Arcese, G.; Di Capua, R. | |
Simbiosi industriale per il recupero e il riutilizzo di cascami energetici: un modello di riferimento | 1-gen-2018 | Arcese, Gabriella; Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, Pietro A.; DI CAPUA, Rosa |