BAIANO, ANTONIETTA

BAIANO, ANTONIETTA  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Caratterizzazione chimica e sensoriale di oli gourmet ottenuti impiegando due differenti tecniche di aromatizzazione 1-gen-2016 Durante, Viviana; G., Varva; I., Viggiani; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Baiano, Antonietta; Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic 1-gen-2006 Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Baiano, A.; Lamacchia, Crescenza; Pati, S.; Faccia, M.; Notte, E. L. A.
Hyperspectral imaging system to on-line monitoring the soy flour content in a functional pasta 1-gen-2023 Romaniello, Roberto; Barrasso, Antonietta Eliana; Berardi, Antonio; Perone, Claudio; Tamborrino, Antonia; Catalano, Filippo; Baiano, Antonietta
Polymeric protein formation during pasta-making with barley and semolina mixtures, and prediction of its effect on cooking behaviour and acceptability 1-gen-2011 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, S.; Terracone, C.; Trani, Antonio; DI LUCCIA, Aldo
Quality of frozen stored flavoured olive oils 1-gen-2022 Squeo, G; Difonzo, G; Baiano, A; Silletti, R; Pasqualone, A; Summo, C; Caponio, F