SCAROLA, LUCA
SCAROLA, LUCA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Control of bacterial yellowing of cardoncello mushroom Pleurotus eryngii using acetic or hydrochloric acid solutions
2013-01-01 Bruno, Giovanni Luigi; Rana, Gl; Sermani, S; Scarola, Luca; Cariddi, Corrado
Suppressiveness of white vinegar and steam-exploded liquid waste against the causal agents of Pleurotus eryngii yellowing.
2015-01-01 Bruno, Giovanni Luigi; De Corato, U.; Rana, G. L.; De Luca, P.; Pipoli, V.; Lops, R.; Scarola, Luca; Mannerucci, Francesco; Piscitelli, L.; Cariddi, Corrado
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Control of bacterial yellowing of cardoncello mushroom Pleurotus eryngii using acetic or hydrochloric acid solutions | 1-gen-2013 | Bruno, Giovanni Luigi; Rana, Gl; Sermani, S; Scarola, Luca; Cariddi, Corrado | |
Suppressiveness of white vinegar and steam-exploded liquid waste against the causal agents of Pleurotus eryngii yellowing. | 1-gen-2015 | Bruno, Giovanni Luigi; De Corato, U.; Rana, G. L.; De Luca, P.; Pipoli, V.; Lops, R.; Scarola, Luca; Mannerucci, Francesco; Piscitelli, L.; Cariddi, Corrado |