GOBBETTI, Marco

GOBBETTI, Marco  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
(2009). Synthesis of γ-aminobutiric acid (GABA) by lactic acid bacteria:from functional foods to cosmetics 1-gen-2009 Coda, R; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Cassone, A; Siragusa, S; Gobbetti, Marco
. Batchwise fermentations with Ca- alginate immobilized multistarter cells for kefir production 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; J., Rossi
1,8-bis(Dimethyl-Amino)Naphthalene / 9-Aminoacridine Binary Matrix for Direct Analysis of Intact Gram-positive Bacteria by MALDI –TOF – MS 1-gen-2011 Calvano, COSIMA DAMIANA; Zambonin, C. G.; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; Palmisano, Francesco
A sourdough bread made from wheat and non-toxic flours and started with selected lactobacilli is tolerated in celiac Sprue 1-gen-2003 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS) 1-gen-2003 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; C., Giovannini; M., Darchivio; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; E., Arendt; Gobbetti, Marco
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS) 1-gen-2003 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S; Greco, L; Clarke, C; DE VINCENZI, M; Giovannini, C; Darchivio, M; Landolfo, F; Parrilli, G; Minervini, F; Gobbetti, Marco
A survey of the main technology, biochemical and microbiological features influencing the concentration of biogenic amines of twenty Apulian and Sicilian (Southern Italy) cheeses 1-gen-2015 Rosa, Guarcello; Annamaria, Diviccaro; Marcella, Barbera; Elena, Giancippoli; Luca, Settanni; Minervini, Fabio; Giancarlo, Moschetti; Gobbetti, Marco
Accelerated ripening of Caciocavallo Pugliese cheese with attenuated adjuncts of selected non-starter lactobacilli 1-gen-2012 DI CAGNO, Raffaella; De Pasquale, I; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Accelerated ripening of Caciocavallo Pugliese cheese with attenuated adjuncts of selected non-starter lactobacilli. 1-gen-2012 DI CAGNO, Raffaella; De Pasquale, I; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Accelerated ripening of Pecorino Umbro Cheese 1-gen-1998 A., Corsetti; Gobbetti, Marco; E., Smacchi; DE ANGELIS, Maria; J., Rossi
Acid and cold temperature stress response in Lactobacillus sanfranciscensis 1-gen-1999 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; AND CORSETTI, A.
Acid and cold temperature stress response in Lactobacillus sanfranciscensis 1-gen-1999 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A.
Adattamento agli stress ambientali in batteri lattici dell’impasto acido: risposta alle basse temperature 1-gen-2001 DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A; Gobbetti, Marco; AND ROSSI, J.
Adattamento agli stress ambientali in batteri lattici dell’impasto acido: risposta allo shock osmotico 1-gen-2003 Corsetti, A; Settanni, L; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Adattamento agli stress ambientali in batteri lattici dell’impasto acido: risposta allo shock osmotico 1-gen-2003 A., Corsetti; L., Settanni; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Added ingredients affect the microbiota and biochemical characteristics of durum wheat type-I sourdough 1-gen-2016 Minervini, Fabio; Celano, Giuseppe; Lattanzi, Anna; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Added pentosans in breadmaking: fermentation of derived pentoses by sourdough lactic acid bacteria 1-gen-1999 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; Arnaut, P.; Tossut, A.; Corsetti, A.; Lavermicocca, P.
Adverse Reactions to Gluten: Exploitation of Sourdough fermentation 1-gen-2014 DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Alimenti e Salute–Ricerca e Formazione in Agricoltura: domanda, offerta e Programmazione 1-gen-2007 Gobbetti, Marco
Alimenti funzionali 1-gen-2007 Gesualdo, Loreto; Gobbetti, Marco; V., Lattanzio