NICASTRO, Francesco Vito M

NICASTRO, Francesco Vito M  

DIPARTIMENTO DELL'EMERGENZA E DEI TRAPIANTI DI ORGANI (attivo dal 01/01/1950 al 30/09/2022)  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Alcuni aspetti delle produzioni animali 1-gen-2008 Nicastro, Francesco Vito M
Amino acid content in lateral muscle of Engraulis encrasicholus (Linnaeus, 1758), Sardina pilchardus (Walbaum, 1792) and Scomber 1-gen-2008 Gallo, R; Barile, P; Rositani, L; Sacchetti, M; Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L.
Aminoacid profile in lambs fed with different pufa levels 1-gen-2002 Gallo, R.; M., Veronico; Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L.; M., Schiavone
Aspetti qualitativi delle carni di agnello della razza Altamurana 1-gen-2008 Nicastro, Francesco Vito M
Changes in proteasome activity during postmortem aging of bovine muscle 1-gen-2013 DE MARZO, D; Nicastro, Francesco Vito M; Facciolongo, Am; Nicastro, A.
Composizione chimico-bromatologica delle carni di agnelli di 100 giorni alimentati con dosi crescenti di fieno 1-gen-1980 Muscio, A.; Zezza, L.; Marsico, Giuseppe; Nicastro, Francesco Vito M
Consumo pro capite reale di carne equina 1-gen-2017 Nicastro, Francesco; Serra, Andrea; Casarosa, Laura; De Marzo, Davide.
Consumo pro capite reale di carne ov-caprina 1-gen-2017 Serra, Andrea; Casarosa, Laura; De Marzo, Davide; Nicastro, Francesco.
Dietary strategies to enhance meat quality and stability:The impact of dietary essential fatty acids and CLA on meat quality 1-gen-2004 Nicastro, Francesco Vito M
Effect of diet enriched with omega-3 on beef meat quality:Histological characteristics 1-gen-2003 Nicastro, Francesco Vito M; Pagone, A; Pinto, F; Xiong, Y. L.; Gallo, R; Zezza, L.
Effect of diet enriched with polyunsaturated fatty acids on lamb meat quality: Histological characteristics. In corso di stampa DE MARZO, D.; Nicastro, Francesco Vito M; Facciolongo, A.; Toteda, Francesco
Effect of dietary levels of vitamin E on fiber characteristics of lamb longissimus 1-gen-2002 Nicastro, Francesco Vito M; L., Zezza; F., Pinto; R., Gallo
Effect of Preventox on the storage stability of pork patties 1-gen-2005 G., Chen; Y. L., Xiong; L., Wang; J., GOMEZ BASAURI; Nicastro, Francesco Vito M
Effect of Preventox® on the storage stability of raw and precooked pork patties 1-gen-2008 Chen, G; Y. L., Xiong; L., Wang; J., GOMEZ BASAURI; Nicastro, Francesco Vito M
Effect of sex and seasonal variation on amino acid composition on the fillet of Engraulis encrasicholus (Linnaeus, 1758): preliminary evaluation 1-gen-2007 Gallo, R; Barile, P; Rositani, L; Nicastro, Francesco Vito M
Factors influencing fatty acids in meat and the role of antioxdants in improving meat quality 1-gen-2006 Nicastro, Francesco Vito M; Gallo, R; Zezza, L.
Fatty acid composition of intramuscular fat in Val di Belice lambs. First results in lamb fed with a diet enriched with omega-3 (DocosaHexaenoicAcid) 1-gen-2011 DE MARZO, D; Nicastro, Francesco Vito M; Facciolongo, A. M.; Gallo, R.
Healthy Aspects Of Meat Enriched With Omega-3 Fatty Acids:Chemical composition 1-gen-2004 Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L; Gallo, R; Pinto, F.
Histological characteristics in Longissimus thoracis muscle of Italian and Polish crossbreed horse 1-gen-2016 Nicastro, Annarita; Corriero, Aldo; Nicastro, Francesco Vito M; DE MARZO, Davide
HISTOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE LONGISSIMUS DORSI MUSCLE IN THE ITALIAN AND POLISH CROSSBREED HORSE MEAT 1-gen-2009 Nicastro, Francesco Vito M; D., DE MARZO; R., Gallo; L., Zezza