TOTEDA, Francesco

TOTEDA, Francesco  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRO-AMBIENTALI E TERRITORIALI (DISAAT)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 119 (tempo di esecuzione: 0.079 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A ‘‘Traffic’’ Light approach for the assessment of the Broadtail shortfin squid Illex coindetii Verany, 1839 in the Southern Adriatic Sea (Central Mediterranean 1-gen-2007 Ceriola, L; Ungaro, N; Toteda, Francesco
Alternative protein sources in lamb feeding 1. Effects on productive performances, carcass characteristics and energy and protein metabolism 1-gen-2014 Facciolongo A., M; Rubino, Giuseppe Tomm. Rob; Zarrilli, A; Vicenti, A; Ragni, Marco; Toteda, Francesco
Basic parameters for designing physical separation treatments from an intensive on-shore fish farm. 1-gen-2011 Bianchi, Biagio; Centoducati, Gerardo; Toteda, Francesco; Nardomarino, O.
Cashmere production from Scottish Cashmere kids and crossbreed Scottish Cashemere x Jonica kids 1-gen-2009 Celi, R; Toteda, Francesco; FACCIOLONGO A., M; Zarilli, A; Marsico, Giuseppe
Cashmere production in Italy: current status and future perpectives 1-gen-1999 Celi, R.; DI TRANA, A.; Toteda, Francesco; Facciolongo, A. M.; Colonna, M. A.; Rubino, R.
CONFRONTO TRA EFFETTO ARIETE E PMSG NELLA RISPOSTA OVULATORIA DI PECORE PRETRATTATE CON PROGESTAGENO 1-gen-1986 Toteda, Francesco; Martemucci, G; Gambacorta, M; Manchisi, A; Bellitti, E.
Controllo dell'ovulazione con PMSG e Gn-RH in pecore tratte con progestageno 1-gen-1984 Martemucci, G; Gambacorta, M; Bellitti, E; Manchisi, A; Toteda, Francesco
Controllo nella fecondità in pecore da latte trattate con PGF2alfa naturale, FGA, e PMSG 1-gen-1985 Manchisi, A; Gambacorta, M; Toteda, Francesco; Martemucci, G; Bellitti, E.
IL CONTROLLO ORMONALE DELLA FECONDITA' NEGLI OVINI. 5. Modalità di utilizzazione degli arieti in monta libera s pecore sincronizzate con FGA e PMSG 1-gen-1979 Martemucci, G; Toteda, Francesco; Rifino, F; Celi, R.
Il controllo ormonale della fecondità negli ovini, 3, Sul precoce sfruttamento riproduttivo delle agnelle gentili di Puglia mediante progestinici e PMSG 1-gen-1980 Martemucci, G; Gambacorta, M; Manchisi, A; Melodia, L; Toteda, Francesco
Il controllo ormonale della fecondità negli ovini. 9. Influenza della secrezione lattea sulla risposta al trattamento con FGA e PMSG 1-gen-1980 Martemucci, G; Toteda, Francesco; Gambacorta, M; Celi, R.
Il controllo ormonale della fecondità negli ovini.4. effetto della durata del trattamento con FGA e della dose di PMSG sulla performance riproduttiva di pecore di razza Altamurana durante il periodo di ipoattività sessuale 1-gen-1980 Martemucci, G; Gambacorta, M; Celi, R; Toteda, Francesco
Effect of diet enriched with polyunsaturated fatty acids on lamb meat quality: Histological characteristics. In corso di stampa DE MARZO, D.; Nicastro, Francesco Vito M; Facciolongo, A.; Toteda, Francesco
Effect of field bean in the diet of growing Charolais heifers on carcass traits and meat quality 1-gen-2009 Ragni, Marco; Toteda, Francesco; DI TURI, L; Melodia, L; Cocca, C; Lacitignola, M; Vicenti, A.
Effect of injection of monoclonal anti-PMSG on ovarian response and embryo production in superovulated ewes 1-gen-1993 Martemucci, G; D'Alessandro, A; Toteda, Francesco; Gambacorta, M; Bellitti, E.
EFFECT OF KIDS FEEDING WITH LINSEED CAKE: PRODUCTIVE PERFORMANCES AND SOME MEAT QUALITY TRAITS 1-gen-2005 Ragni, M; Vicenti, A; Toteda, Francesco; Melodia, L; Marsico, Giuseppe; DI TURI, L; Cocca, C; Vonghia, G.
Effect of kids feeding with linseed cake: productive performances and some meat quality traits. 1-gen-2005 Ragni, Marco; Vicenti, A; Toteda, Francesco; Melodia, L; Marsico, G; DI TURI, L; Cocca, C; Vonghia, G.
Effect of suckling type and PUFA use on productive performances, quanti-qualitative characteristics of meat and fatty acid profile in lamb 1-gen-2011 Toteda, Francesco; Facciolongo, A.; Ragni, Marco; Vicenti, A.
Effect of type of suckling and polyunsaturated fatty acid use on lamb production. 1. Productive performances and quanti-qualitative characteristics of the carcass 1-gen-2004 Toteda, Francesco; FACCIOLONGO A., M; Vicenti, A; Melodia, L; Bozzo, Francesco
Effect of type of suckling and polyunsaturated fatty acid use on lamb production. 2. Chemical and fatty acid composition of raw and cooked meat 1-gen-2004 Vicenti, A; COLONNA M., A; Ragni, Marco; Toteda, Francesco