TAMBORRINO, ANTONIA

TAMBORRINO, ANTONIA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 217 (tempo di esecuzione: 0.044 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"ELIA LESVOS CONFEST" 1-gen-2024 Berardi, A.; Leone, A.; Tamborrino, A.
3D computational fluid dynamics simulation and experimental validation for prediction of heat transfer in a new malaxer machine 1-gen-2015 Ayr, Ubaldo; Tamborrino, Antonia; Catalano, Pasquale; Bianchi, Biagio; Leone, Alessandro
4th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING FUTURE FOOD 1-gen-2023 Berardi, A.; Leone, A.; Mescia, L.; Lamacchia, C.; Tamborrino, A.
A continuous microwave system for the management of plant pathogens and fungal contamination on almond in postharvest 1-gen-2024 Cornacchia, D.; Gerin, D.; Incampo, G.; Tamborrino, A.; Berardi, A.; Leone, A.; Pollastro, S.; Faretra, F.
A monitoring of an automatic control system used in an innovative fermenter during red wine vinification 1-gen-2008 Amirante, P; Clodoveo, MARIA LISA; Leone, A; Muolo, M. G.; Tamborrino, Antonia
A New designer malaxer to improve thermal exchange enhancing virgin olive oil quality 1-gen-2012 Amirante, P; Clodoveo, MARIA LISA; Tamborrino, Antonia; Leone, A.
A new prototype machine to investigate on the malaxing phase 1-gen-2011 Tamborrino, Antonia; Amirante, P; Leone, A.
A new prototype machine to investigate on the malaxing phase 1-gen-2011 Tamborrino, Antonia; Amirante, P.; Leone, A.
A new tool for food industrial plant simulation and IoT control 1-gen-2021 Catalano, F.; Leone, A.; Bianchi, B.; Tamborrino, A.
A real case study of a full-scale anaerobic digestion plant powered by olive by-products 1-gen-2021 Tamborrino, A.; Catalano, F.; Leone, A.; Bianchi, B.
Additives individuation in raw ham using image analysis 1-gen-2021 Romaniello, R.; Perone, C.; Tamborrino, A.; Berardi, A.; Leone, A.; Di Taranto, A.; Iammarino, M.
Advance technology in virgin olive oil production from traditional and de-stoned pastes: Influence of the introduction of a heat exchanger on oil quality 1-gen-2006 Amirante, P; Clodoveo, MARIA LISA; L, ; Dugo, G; Leone, A; Tamborrino, Antonia
Advance technology in virgin olive oil production from traditional and de-stoned pastes: influence of the introduction of a heat exhanger on oil quality 1-gen-2006 Amirante, P; Tamborrino, A.; Clodoveo, M. L.; Leone, A; Dugo, G
Advances in Physical Technologies to Improve Virgin Olive Oil Extraction Efficiency in High-Throughput Production Plants 1-gen-2023 Juliano, P; Gaber, Mafm; Romaniello, R; Tamborrino, A; Berardi, A; Leone, A
Ambient and personal noise exposure assessment in a pasta factory 1-gen-2021 Bianchi, B.; Tamborrino, A.; Ayr, U.; Berardi, A.; Catalano, P.
Analisi della vibrazione e della produttività di un piccolo scuotitore per la raccolta meccanica delle olive 1-gen-2007 Montel, g. l.; Leone, A.; Catalano, P.; Giametta, F.; Tamborrino, Antonia
Analisi teorica e prove sperimentali 1-gen-2001 Amirante, P; Catalano, P; Amirante, R; Clodoveo, MARIA LISA; Montel, G. L.; Leone, A; Tamborrino, Antonia
Analisi teorica e prove sperimentali di estrazione di oli extra vergine di oliva da paste snocciolate 1-gen-2001 Amirante, P; Catalano, P; Amirante, R; Clodoveo, MARIA LISA; Montel, G. L.; Leone, A; Tamborrino, Antonia
Analisi teorica e prove sperimentali di estrazione di oli extra vergine di oliva da paste snocciolate 1-gen-2001 Amirante, P; Catalano, P; Amirante, R; Clodoveo, MARIA LISA; Montel, G. L.; Leone, A; Tamborrino, Antonia
Application Of Microwaves and Megasound to Olive Paste in an Industrial Olive Oil Extraction Plant: Impact on Virgin Olive Oil Quality and Composition 1-gen-2018 Leone, Alessandro; Romaniello, Roberto; Tamborrino, Antonia; Urbani, Stefania; Servili, Maurizio; Amarillo, Miguel; Grompone, Maria A.; Gambaro, Adriana; Juliano, Pablo