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Evolution of sugars and organic acids throughout the ripening process of canestrato Pugliese cheese
2003-01-01 Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; G., Vonghia; DI LUCCIA, A.
Modeling the spaghetti hydration kinetics during cooking and overcooking
2003-01-01 DEL NOBILE, M. A.; Buonocore, G. G.; Panizza, A; Gambacorta, Giuseppe
Modeling the water transport properties of casein-based edible coating
2003-01-01 Buonocore, G. G.; DEL NOBILE, M. A.; DI MARTINO, C; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E; Nicolais, L.
Caratterizzazione della frazione polifenolica di uva e vini Primitivo di Manduria
2003-01-01 LA GATTA, B; Gambuti, A; Previtali, Ma; Gambacorta, Giuseppe; Moio, L; LA NOTTE, E.
Influence of cheese weight and type of rennet of composition and proteolysis of Canestrato Pugliese cheese II. Chromatographic characterization of soluble nitrogen
2003-01-01 Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Liuzzi, V. A.; Alviti, G; DI LUCCIA, A.
Influence of the oxygen barrier properties of the package on the shelf-life of extra virgin olive oil
2004-01-01 Gambacorta, Giuseppe; DEL NOBILE, Ma; Tamagnone, P; Leonardi, M; LA NOTTE, E.
Studio della frazione fenolica e della sua attività antiossidante in oli vergini di oliva monovarietali
2004-01-01 Previtali, Ma; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; Zagaria, G; Cicco, N; LA NOTTE, E.
Evolution of sugars and organic acids in Canestrato Pugliese cheese
2004-01-01 Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; LA MACCHIA, C; DI LUCCIA, A.
Impiego di sieroproteine termodenaturate nella produzione del formaggio “Caprino Pugliese” stagionato
2004-01-01 Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; DI LUCCIA, A; LA NOTTE, E.
Caratterizzazione della frazione fenolica di oli monovarietali da cultivar autoctone e di nuova introduzione dell’Alto e Basso Tavoliere
2004-01-01 Previtali, Ma; LA GATTA, B; Lamacchia, C; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E.
Shelf-life of extra virgin olive oil stored in packages with different oxygen barrier properties
2004-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Del Nobile, Ma; Tamagnone, P; Leonardi, M; Faccia, Michele; La Notte, E.
Novel analytical techniques for characterization of burnt wheat flour
2005-01-01 Baiano, A; LA NOTTE, E; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; LA GATTA, B; Presicce, Ds; Siciliano, P; Taurino, Am
L'olio di oliva nella preparazione di alcune conserve di funghi
2005-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Previtali, Ma; Lamacchia, C; LA GATTA, B; Arace, E; Faccia, Michele; LA NOTTE, E.
Decline of benalaxyl, chlorothalonil and methomyl residues in tomato
2005-01-01 Gambacorta, Giuseppe; M., Faccia; C., Lamacchia; A., DI LUCCIA; E. L., Notte
Pesticide residues in tomato grown in open field
2005-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Lamacchia, C; Di Luccia, A; La Notte, E.
Effects of the hydration process on water-soluble proteins of preserved cod products
2005-01-01 Di Luccia, A; Alviti, G; Lamacchia, C; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Liuzzi, V; Musso, Ss
Influenza dell'impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura
2005-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Mastromatteo, M; Lamacchia, C; Previtali, Ma; Schena, A; DI LUCCIA, A; LA NOTTE, E.
Phenolic characterization of some autochthonous varieties of grape and wine from southern Italy
2005-01-01 LA GATTA, B; Arace, E; LA NOTTE, F; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E.
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties of semolina
2005-01-01 Di Luccia, A; Lamacchia, C; Fares, C; Padalin, L; Mamone, G; La Gatta, B; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Di Fonzo, N; La Notte, E.
Il Primitivo di Manduria: possibilità migliorative attraverso l'applicazione di variabili tecnologiche
2006-01-01 LA GATTA, B; Arace, E; Previtali, Ma; Baiano, A; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Evolution of sugars and organic acids throughout the ripening process of canestrato Pugliese cheese | 1-gen-2003 | Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; G., Vonghia; DI LUCCIA, A. | |
Modeling the spaghetti hydration kinetics during cooking and overcooking | 1-gen-2003 | DEL NOBILE, M. A.; Buonocore, G. G.; Panizza, A; Gambacorta, Giuseppe | |
Modeling the water transport properties of casein-based edible coating | 1-gen-2003 | Buonocore, G. G.; DEL NOBILE, M. A.; DI MARTINO, C; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E; Nicolais, L. | |
Caratterizzazione della frazione polifenolica di uva e vini Primitivo di Manduria | 1-gen-2003 | LA GATTA, B; Gambuti, A; Previtali, Ma; Gambacorta, Giuseppe; Moio, L; LA NOTTE, E. | |
Influence of cheese weight and type of rennet of composition and proteolysis of Canestrato Pugliese cheese II. Chromatographic characterization of soluble nitrogen | 1-gen-2003 | Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Liuzzi, V. A.; Alviti, G; DI LUCCIA, A. | |
Influence of the oxygen barrier properties of the package on the shelf-life of extra virgin olive oil | 1-gen-2004 | Gambacorta, Giuseppe; DEL NOBILE, Ma; Tamagnone, P; Leonardi, M; LA NOTTE, E. | |
Studio della frazione fenolica e della sua attività antiossidante in oli vergini di oliva monovarietali | 1-gen-2004 | Previtali, Ma; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; Zagaria, G; Cicco, N; LA NOTTE, E. | |
Evolution of sugars and organic acids in Canestrato Pugliese cheese | 1-gen-2004 | Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; LA MACCHIA, C; DI LUCCIA, A. | |
Impiego di sieroproteine termodenaturate nella produzione del formaggio “Caprino Pugliese” stagionato | 1-gen-2004 | Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; DI LUCCIA, A; LA NOTTE, E. | |
Caratterizzazione della frazione fenolica di oli monovarietali da cultivar autoctone e di nuova introduzione dell’Alto e Basso Tavoliere | 1-gen-2004 | Previtali, Ma; LA GATTA, B; Lamacchia, C; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E. | |
Shelf-life of extra virgin olive oil stored in packages with different oxygen barrier properties | 1-gen-2004 | Gambacorta, Giuseppe; Del Nobile, Ma; Tamagnone, P; Leonardi, M; Faccia, Michele; La Notte, E. | |
Novel analytical techniques for characterization of burnt wheat flour | 1-gen-2005 | Baiano, A; LA NOTTE, E; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; LA GATTA, B; Presicce, Ds; Siciliano, P; Taurino, Am | |
L'olio di oliva nella preparazione di alcune conserve di funghi | 1-gen-2005 | Gambacorta, Giuseppe; Previtali, Ma; Lamacchia, C; LA GATTA, B; Arace, E; Faccia, Michele; LA NOTTE, E. | |
Decline of benalaxyl, chlorothalonil and methomyl residues in tomato | 1-gen-2005 | Gambacorta, Giuseppe; M., Faccia; C., Lamacchia; A., DI LUCCIA; E. L., Notte | |
Pesticide residues in tomato grown in open field | 1-gen-2005 | Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Lamacchia, C; Di Luccia, A; La Notte, E. | |
Effects of the hydration process on water-soluble proteins of preserved cod products | 1-gen-2005 | Di Luccia, A; Alviti, G; Lamacchia, C; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Liuzzi, V; Musso, Ss | |
Influenza dell'impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura | 1-gen-2005 | Gambacorta, Giuseppe; Mastromatteo, M; Lamacchia, C; Previtali, Ma; Schena, A; DI LUCCIA, A; LA NOTTE, E. | |
Phenolic characterization of some autochthonous varieties of grape and wine from southern Italy | 1-gen-2005 | LA GATTA, B; Arace, E; LA NOTTE, F; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E. | |
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties of semolina | 1-gen-2005 | Di Luccia, A; Lamacchia, C; Fares, C; Padalin, L; Mamone, G; La Gatta, B; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Di Fonzo, N; La Notte, E. | |
Il Primitivo di Manduria: possibilità migliorative attraverso l'applicazione di variabili tecnologiche | 1-gen-2006 | LA GATTA, B; Arace, E; Previtali, Ma; Baiano, A; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E. |
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