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Evolution of sugars and organic acids throughout the ripening process of canestrato Pugliese cheese 1-gen-2003 Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; G., Vonghia; DI LUCCIA, A.
Modeling the spaghetti hydration kinetics during cooking and overcooking 1-gen-2003 DEL NOBILE, M. A.; Buonocore, G. G.; Panizza, A; Gambacorta, Giuseppe
Modeling the water transport properties of casein-based edible coating 1-gen-2003 Buonocore, G. G.; DEL NOBILE, M. A.; DI MARTINO, C; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E; Nicolais, L.
Caratterizzazione della frazione polifenolica di uva e vini Primitivo di Manduria 1-gen-2003 LA GATTA, B; Gambuti, A; Previtali, Ma; Gambacorta, Giuseppe; Moio, L; LA NOTTE, E.
Influence of cheese weight and type of rennet of composition and proteolysis of Canestrato Pugliese cheese II. Chromatographic characterization of soluble nitrogen 1-gen-2003 Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Liuzzi, V. A.; Alviti, G; DI LUCCIA, A.
Influence of the oxygen barrier properties of the package on the shelf-life of extra virgin olive oil 1-gen-2004 Gambacorta, Giuseppe; DEL NOBILE, Ma; Tamagnone, P; Leonardi, M; LA NOTTE, E.
Studio della frazione fenolica e della sua attività antiossidante in oli vergini di oliva monovarietali 1-gen-2004 Previtali, Ma; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; Zagaria, G; Cicco, N; LA NOTTE, E.
Evolution of sugars and organic acids in Canestrato Pugliese cheese 1-gen-2004 Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; LA MACCHIA, C; DI LUCCIA, A.
Impiego di sieroproteine termodenaturate nella produzione del formaggio “Caprino Pugliese” stagionato 1-gen-2004 Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; DI LUCCIA, A; LA NOTTE, E.
Caratterizzazione della frazione fenolica di oli monovarietali da cultivar autoctone e di nuova introduzione dell’Alto e Basso Tavoliere 1-gen-2004 Previtali, Ma; LA GATTA, B; Lamacchia, C; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E.
Shelf-life of extra virgin olive oil stored in packages with different oxygen barrier properties 1-gen-2004 Gambacorta, Giuseppe; Del Nobile, Ma; Tamagnone, P; Leonardi, M; Faccia, Michele; La Notte, E.
Novel analytical techniques for characterization of burnt wheat flour 1-gen-2005 Baiano, A; LA NOTTE, E; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; LA GATTA, B; Presicce, Ds; Siciliano, P; Taurino, Am
L'olio di oliva nella preparazione di alcune conserve di funghi 1-gen-2005 Gambacorta, Giuseppe; Previtali, Ma; Lamacchia, C; LA GATTA, B; Arace, E; Faccia, Michele; LA NOTTE, E.
Decline of benalaxyl, chlorothalonil and methomyl residues in tomato 1-gen-2005 Gambacorta, Giuseppe; M., Faccia; C., Lamacchia; A., DI LUCCIA; E. L., Notte
Pesticide residues in tomato grown in open field 1-gen-2005 Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Lamacchia, C; Di Luccia, A; La Notte, E.
Effects of the hydration process on water-soluble proteins of preserved cod products 1-gen-2005 Di Luccia, A; Alviti, G; Lamacchia, C; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Liuzzi, V; Musso, Ss
Influenza dell'impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura 1-gen-2005 Gambacorta, Giuseppe; Mastromatteo, M; Lamacchia, C; Previtali, Ma; Schena, A; DI LUCCIA, A; LA NOTTE, E.
Phenolic characterization of some autochthonous varieties of grape and wine from southern Italy 1-gen-2005 LA GATTA, B; Arace, E; LA NOTTE, F; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E.
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties of semolina 1-gen-2005 Di Luccia, A; Lamacchia, C; Fares, C; Padalin, L; Mamone, G; La Gatta, B; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Di Fonzo, N; La Notte, E.
Il Primitivo di Manduria: possibilità migliorative attraverso l'applicazione di variabili tecnologiche 1-gen-2006 LA GATTA, B; Arace, E; Previtali, Ma; Baiano, A; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E.
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