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Recenti parametri analitici per una migliore differenziazione delle classi merceologiche dell'olio di oliva e dell'olio di sansa di oliva 1-gen-1996 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
Evaluation of the state of oxidation of crude olive-pomace oils. Influence of olive-pomace drying and oil extraction with solvent 1-gen-1997 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
INVESTIGATION ON THE DEGREE OF OXIDATION AND HYDROLYSIS OF REFINED OLIVE OIL. AN APPROACH FOR BETTER PRODUCT CHARACTERIZATION 1-gen-1997 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
EVALUATION OF THE STATE OF OXIDATION OF OLIVE-POMACE OILS. INFLUENCE OF THE REFINING PROCESS 1-gen-1998 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
La degradazione ossidativa dell'olio di sansa. Influenza del processo tecnologico 1-gen-1998 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, F.
Misura della degradazione ossidativa ed idrolitica di olio di oliva utilizzato come copertura in conserve alimentari 1-gen-1998 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco; Baiano, A.; De Pilli, T.
PHENOLIC COMPOUNDS OF VIRGIN OLIVE OIL: INFLUENCE OF PASTE PREPARATION TECHNIQUES 1-gen-1999 Caponio, Francesco; Alloggio, V.; Gomes, Tommaso Francesco
EFFORT TO IMPROVE THE QUANTITATIVE DETERMINATION OF OXIDATION AND HYDROLYSIS COMPOUND CLASSES IN EDIBLE VEGERTABLE OILS 1-gen-1999 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
Misura delle classi di sostanze di ossidazione, polimerizzazione ed idrolisi dell’olio di sansa di oliva 1-gen-1999 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco; De Pilli, T.; Baiano, A.
POSSIBILITY OF IMPROVING THE QUALITY CHARACTERISTICS OF OLIVE-POMACE OIL AND ENHANCING ITS DIFFERENTIATION FROM REFINED OLIVE-POMACE OIL 1-gen-2000 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, F.
"Effect of heat treatment on rennet clotting time of goat and cow milk" 1-gen-2000 V., Alloggio; F., Caponio; A., Pasqualone; Gomes, Tommaso Francesco
An effort to improve the organoleptic properties of a soft cheese from rustic goat milk 1-gen-2000 Caponio, F.; Gomes, T.; Alloggio, V.; Pasqualone, A.
“Effetti del condizionamento sulla shelf-life di semi oleosi. Studio sulla mandorla” 1-gen-2000 C., Severini; T., DE PILLI; Gomes, Tommaso Francesco; R., Massini
“Autoxidation of packaged almonds as affected by Maillard reaction volatile compounds derived from roasting” J. Agric. Food Chem., 48, 4635-4640 (2000) 1-gen-2000 C., Severini; Gomes, Tommaso Francesco; T., DE PILLI; S., Romani; R., Massini
An effort to improve the organoleptic properties of a cheese from rustic goat milk 1-gen-2000 Caponio, Francesco; Gomes, Tommaso Francesco; Alloggio, V; Pasqualone, Antonella
Content of taurine in Apulian Cacioricotta goat’s cheese 1-gen-2000 Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco; Alloggio, V; Gomes, Tommaso Francesco
Tentativi sperimentali per conoscere il contenuto di oli vergini nella classe merceologica dell'olio di sansa di oliva 1-gen-2000 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco; T., DE PILLI; A., Baiano; M. T., Bilancia; D., Delcuratolo; F., Lamparelli
“Influence of olive crushing temperature on phenols in olive oils”. Eur Food Res Technol., 212, 156-159 (2001) 1-gen-2001 F., Caponio; Gomes, Tommaso Francesco
"Possibility of improving the quality characteristics of olive-pomace oil and enhancing its differentiation from refined olive-pomace oil" 1-gen-2001 Gomes, Tommaso Francesco; F., Caponio
Caratteristiche della frazione lipidica dei dadi da brodo e condimento 1-gen-2001 Caponio, Francesco; Gomes, Tommaso Francesco; Bilancia, M. T.; Delcuratolo, D.
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