Sfoglia per Autore
Ochratoxin A in avicultural meat production: chemical and histological effects
2009-01-01 Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; Pinto, P.; Bonerba, Elisabetta; Martella, Vito; Terio, E.; Tantillo, Giuseppina
Confronto tra due metodiche per la ricerca e l'isolamento di Listeria monocytogenes
2009-01-01 Novello, L.; DI PINTO, Angela; Bonerba, Elisabetta; Montemurro, F.; Tantillo, Giuseppina
Detection of potentially enterotoxigenic food-related Bacillus cereus by PCR analysis
2010-01-01 Bonerba, Elisabetta; DI PINTO, Angela; Novello, L; Montemurro, F; Terio, Valentina; Colao, V; Ciccarese, G; Tantillo, Giuseppina
Assessment of dietary intake of Patulin from baby foods.
2010-01-01 Bonerba, Elisabetta; Conte, R; Ceci, Edmondo; Tantillo, Giuseppina
Occurence of Listeria monocytogenes in ready to eat foods from supermarkets in Southern Italy
2010-01-01 DI PINTO, Angela; Novello, L; Montemurro, F; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina
Occurrence of Listeria monocytogenes in Ready To Eat (RTE) Foods from Southern Italy Large-Scale Distribution
2010-01-01 DI PINTO, Angela; Novello, L; Montemurro, F; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina
Survey of the presence of patulin in fruit juices
2010-01-01 Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Conte, R; Tantillo, Giuseppina
Determination of ochratoxin A in eggs and target tissues of experimentally drugged hens using HPLC–FLD
2011-01-01 Bozzo, Giancarlo; Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Colao, Valeriana; Tantillo, Giuseppina
Determinazione del contenuto di solfiti nei gamberi
2012-01-01 Bonerba, Elisabetta; Bozzo, Giancarlo; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina
Identificazione di specie in bocconcini di baccalà pastellati ready to cook mediante DNA barcoding XXII Convegno Nazionale Associazione Italiana Veterinari Igienisti. Autorità competente e Operatore del Settore Alimentare: armonizzazione degli strumenti di gestione del rischio. Torino 19-21 settembre.
2012-01-01 DI PINTO, Angela; Terio, V.; DI PINTO, P.; Palma, G.; Bozzo, Giancarlo; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina
Identificazione di specie in bocconcini di baccalà pastellati ready to cook mediante DNA barcoding.
2012-01-01 DI PINTO, Angela; Terio, Valentina; DI PINTO, P.; Palma, G.; Bozzo, Giancarlo; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina
Valutazione della presenza di ocratossina A in cinghiali (Sus scrofa) regolarmente macellati
2012-01-01 Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; Bonerba, Elisabetta; Celano, Gaetano Vitale; Tantillo, Giuseppina
Controlled modification of manufactured goods by copper nano-antimicrobials and their analytical and biological characterization
2012-01-01 Ronco, R.; Sportelli, M. C.; Bonerba, Elisabetta; Nitti, M. A.; Tantillo, Giuseppina; Sabbatini, Luigia; Cataldi, Tommaso; Cioffi, Nicola
Occurence of ochratoxin A in the wild boar (Sus scrofa): Chemical and histological analysis
2012-01-01 Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; Bonerba, Elisabetta; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina; DE GIGLIO, Elvira
Determinazione quantitativa in HPLC Uv-Vis di fitofarmaci nel miele mediante procedura estrattiva QuEChERS
2013-01-01 Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Montemurro, N.; Bozzo, Giancarlo; DI PINTO, A.; Celano, Gaetano Vitale; Tantillo, Giuseppina
Surface analytical characterization of multifunctional ZnOX-fluoropolymer nanocoatings for the textile industry
2013-01-01 Sportelli, MARIA CHIARA; Nitti, M. A.; Valentini, M.; Bonerba, Elisabetta; Casamassima, G.; Sabbatini, Luigia; Tantillo, Giuseppina; Valentini, Antonio; Cioffi, Nicola
Occurence of potentially enterotoxigenic Bacillus cereus in infant milk powder
2013-01-01 DI PINTO, Angela; Bonerba, Elisabetta; Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; Terio, Valentina; Tantillo, Giuseppina
Occurences of Ochratoxin A in slaughtered wild boar (Sus scrofa)
2013-01-01 Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; Bonerba, Elisabetta; DI PINTO, Angela; Celano, Gaetano Vitale; Tantillo, Giuseppina
Investigation for the presence of Sarcocystis equicanis in horses regularly slaughtered in the province of Bari (Italy)
2013-01-01 Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; DI PINTO, Angela; Celano, Gaetano Vitale; Tantillo, Giuseppina; Bonerba, Elisabetta
Prodotti alimentari della tradizione in Sardegna: valutazione preliminare del rischio microbiologico nel Casu Marzu (Formaggio Marcio) proveniente da allevamenti convenzionali e biologici di ovini e di caprini
2013-01-01 Pietro, F.; Carusillo, F.; Tantillo, Giuseppina; Bonerba, Elisabetta; Fancello, C.; Pirino, A.; Cosseddu, A.; Usai, K.; Usai, G.; Bandino, E.; Orrù, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Ochratoxin A in avicultural meat production: chemical and histological effects | 1-gen-2009 | Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; Pinto, P.; Bonerba, Elisabetta; Martella, Vito; Terio, E.; Tantillo, Giuseppina | |
Confronto tra due metodiche per la ricerca e l'isolamento di Listeria monocytogenes | 1-gen-2009 | Novello, L.; DI PINTO, Angela; Bonerba, Elisabetta; Montemurro, F.; Tantillo, Giuseppina | |
Detection of potentially enterotoxigenic food-related Bacillus cereus by PCR analysis | 1-gen-2010 | Bonerba, Elisabetta; DI PINTO, Angela; Novello, L; Montemurro, F; Terio, Valentina; Colao, V; Ciccarese, G; Tantillo, Giuseppina | |
Assessment of dietary intake of Patulin from baby foods. | 1-gen-2010 | Bonerba, Elisabetta; Conte, R; Ceci, Edmondo; Tantillo, Giuseppina | |
Occurence of Listeria monocytogenes in ready to eat foods from supermarkets in Southern Italy | 1-gen-2010 | DI PINTO, Angela; Novello, L; Montemurro, F; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina | |
Occurrence of Listeria monocytogenes in Ready To Eat (RTE) Foods from Southern Italy Large-Scale Distribution | 1-gen-2010 | DI PINTO, Angela; Novello, L; Montemurro, F; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina | |
Survey of the presence of patulin in fruit juices | 1-gen-2010 | Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Conte, R; Tantillo, Giuseppina | |
Determination of ochratoxin A in eggs and target tissues of experimentally drugged hens using HPLC–FLD | 1-gen-2011 | Bozzo, Giancarlo; Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Colao, Valeriana; Tantillo, Giuseppina | |
Determinazione del contenuto di solfiti nei gamberi | 1-gen-2012 | Bonerba, Elisabetta; Bozzo, Giancarlo; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina | |
Identificazione di specie in bocconcini di baccalà pastellati ready to cook mediante DNA barcoding XXII Convegno Nazionale Associazione Italiana Veterinari Igienisti. Autorità competente e Operatore del Settore Alimentare: armonizzazione degli strumenti di gestione del rischio. Torino 19-21 settembre. | 1-gen-2012 | DI PINTO, Angela; Terio, V.; DI PINTO, P.; Palma, G.; Bozzo, Giancarlo; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina | |
Identificazione di specie in bocconcini di baccalà pastellati ready to cook mediante DNA barcoding. | 1-gen-2012 | DI PINTO, Angela; Terio, Valentina; DI PINTO, P.; Palma, G.; Bozzo, Giancarlo; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina | |
Valutazione della presenza di ocratossina A in cinghiali (Sus scrofa) regolarmente macellati | 1-gen-2012 | Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; Bonerba, Elisabetta; Celano, Gaetano Vitale; Tantillo, Giuseppina | |
Controlled modification of manufactured goods by copper nano-antimicrobials and their analytical and biological characterization | 1-gen-2012 | Ronco, R.; Sportelli, M. C.; Bonerba, Elisabetta; Nitti, M. A.; Tantillo, Giuseppina; Sabbatini, Luigia; Cataldi, Tommaso; Cioffi, Nicola | |
Occurence of ochratoxin A in the wild boar (Sus scrofa): Chemical and histological analysis | 1-gen-2012 | Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; Bonerba, Elisabetta; DI PINTO, Angela; Tantillo, Giuseppina; DE GIGLIO, Elvira | |
Determinazione quantitativa in HPLC Uv-Vis di fitofarmaci nel miele mediante procedura estrattiva QuEChERS | 1-gen-2013 | Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Montemurro, N.; Bozzo, Giancarlo; DI PINTO, A.; Celano, Gaetano Vitale; Tantillo, Giuseppina | |
Surface analytical characterization of multifunctional ZnOX-fluoropolymer nanocoatings for the textile industry | 1-gen-2013 | Sportelli, MARIA CHIARA; Nitti, M. A.; Valentini, M.; Bonerba, Elisabetta; Casamassima, G.; Sabbatini, Luigia; Tantillo, Giuseppina; Valentini, Antonio; Cioffi, Nicola | |
Occurence of potentially enterotoxigenic Bacillus cereus in infant milk powder | 1-gen-2013 | DI PINTO, Angela; Bonerba, Elisabetta; Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; Terio, Valentina; Tantillo, Giuseppina | |
Occurences of Ochratoxin A in slaughtered wild boar (Sus scrofa) | 1-gen-2013 | Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; Bonerba, Elisabetta; DI PINTO, Angela; Celano, Gaetano Vitale; Tantillo, Giuseppina | |
Investigation for the presence of Sarcocystis equicanis in horses regularly slaughtered in the province of Bari (Italy) | 1-gen-2013 | Bozzo, Giancarlo; Ceci, Edmondo; DI PINTO, Angela; Celano, Gaetano Vitale; Tantillo, Giuseppina; Bonerba, Elisabetta | |
Prodotti alimentari della tradizione in Sardegna: valutazione preliminare del rischio microbiologico nel Casu Marzu (Formaggio Marcio) proveniente da allevamenti convenzionali e biologici di ovini e di caprini | 1-gen-2013 | Pietro, F.; Carusillo, F.; Tantillo, Giuseppina; Bonerba, Elisabetta; Fancello, C.; Pirino, A.; Cosseddu, A.; Usai, K.; Usai, G.; Bandino, E.; Orrù, A. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile