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Evaluation of polyphenol oxidase activity in tetraploid wheats 1-gen-2001 Simeone, Rosanna; Pasqualone, Antonella; Clodoveo, MARIA LISA; Blanco, A.
Evaluation of pasta-making properties of semolina from different durum wheat cultivars 1-gen-2001 Simeone, Rosanna; Pasqualone, Antonella; Fares, C; Blanco, A.
Genetic mapping of polyphenol oxidase in tetraploid wheat 1-gen-2002 Simeone, Rosanna; Pasqualone, Antonella; Clodoveo, MARIA LISA; Blanco, Antonio
Genetic diversity and cultivar identification in olive oil by microsatellite markers 1-gen-2002 Montemurro, Cinzia; Pasqualone, Antonella; Simeone, Rosanna; Ferrara, E.; Blanco, Antonio
Valutazione delle qualità panificatoria di cultivar di frumento duro nella produzione del pane di Altamura 1-gen-2002 Pasqualone, Antonella; Blanco, Antonio; Fares, C; Simeone, Rosanna
Innovazione tecnologica nell'impiantistica olearia: dai decanter tradizionali alle nuove linee per l'estrazione da paste snocciolate 1-gen-2002 Baccioni, L; Clodoveo, MARIA LISA; Dugo, G; Gomes, Tommaso Francesco; Pasqualone, Antonella; Tamborrino, Antonia
Identificazione di cultivar di olivo da mensa mediante marcatori molecolari microsatelliti. In:L. Ricciardi (Ed) 1-gen-2002 Montemurro, Cinzia; Pasqualone, Antonella; Ferrara, E.; Simeone, Rosanna; Blanco, Antonio
Evaluation of psta-making properties of semolina from different durum wheat cultivars. In:J.Abecassis, J.C. Autran, P. Feillet (eds) 1-gen-2002 Simeone, Rosanna; Pasqualone, Antonella; Fares, C.; DI FONZO, N.; Blanco, A.
Effects of conventional and microwave heating on the degradation of edible vegetable oils 1-gen-2002 Caponio, F; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Detection of grain protein content QTLs across environments in tetraploid wheats 1-gen-2002 Blanco, Antonio; Pasqualone, Antonella; Troccoli, A.; DI FONZO, N.; Simeone, Rosanna
Influenza della tecnologia produttiva sull'integrità del DNA in alimenti a base di frumento 1-gen-2002 Pasqualone, Antonella
Dai decanter tradizionali alle nuove linee per l’estrazione da paste snocciolate 1-gen-2002 Baccioni, L; Clodoveo, MARIA LISA; Dugo, G; Gomes, T; Pasqualone, Antonella; Tamborrino, Antonia
Use of HPSEC analysis of polar compounds to assess the influence of crushing temperature on virgin olive oil’s quality 1-gen-2002 Caponio, Francesco; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco; Catalano, P.
Influence of durum wheat cultivar on the sensory and staling rate in Altamura bread 1-gen-2003 Raffo, A.; Pasqualone, Antonella; Sinesio, F.; Paoletti, G.; Quaglia, G.; Simeone, Rosanna
Changes in the fatty acid composition of vegetable oils in model doughs submitted to conventional or microwave heating 1-gen-2003 Caponio, Francesco; Pasqualone, Antonella; T., Gomes
Influence of the type of olive-crusher used on the quality of extra virgin olive oils 1-gen-2003 Caponio, F.; Gomes, T.; Summo, C.; Pasqualone, A.
Influence of durum wheat cultivar on the sensory profile and staling rate of Altamura bread 1-gen-2003 Raffo, A.; Pasqualone, A.; Sinesio, F.; Paoletti, F.; Quaglia, G.; Simeone, R.
Identificazione di cultivar di olivo da mensa mediante marcatori molecolari microsatelliti 1-gen-2003 Montemurro, Cinzia; Pasqualone, Antonella; Ferrara, E; Simeone, Rosanna; Blanco, A.
Bread production in Albania: a quality assessment 1-gen-2003 Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco; Bilancia, Mt; Arapi, V.
Valutazione dello stato sanitario e caratterizzazione molecolare di una collezione di ecotipi di olivo selezionati in Puglia 1-gen-2003 Montemurro, Cinzia; Simeone, Rosanna; Blanco, Antonio; Pasqualone, Antonella; Saponari, M.; Savino, Vito Nicola
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