Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 72
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
LA QUALITA' DELLE CARNI BIODIVERSE IN RELAZIONE AL CONTENUTO PERCENTUALE DI ACIDI GRASSI POLINSATURI 1-gen-1999 Vonghia, G.; Marsico, G.; Zezza, L.; Gallo, R.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.
Impiego di acidi grassi omega 3 nell'allattamento artificiale per la produzione del capretto. 2. Effetti sulla composizione e sul profilo acidico delle carni 1-gen-2001 Vicenti, A; Ragni, Marco; Giannico, F; Vonghia, G; Zezza, L.
Changes in the lipid composition and lipogenic enzyme activities in different tissues of polyunsaturated fatty acid fed lambs. 1-gen-2002 Gnoni, G. V.; Giudetti, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, A; Ragni, Marco; Giannico, F; Vonghia, G.
CHANGES IN THE LIPID COMPOSITION AND LIPOGENIC ENZYME ACTIVITIES IN DIFFERENT TISSUES OF POLYUNSATURATED FATTY ACID FED LAMBS 1-gen-2002 Gnoni, G. V.; Giudetti, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Ragni, M.; Giannico, F.; Vonghia, G.
High resolution nuclear magnetic resonance spectroscopy (NMR) studies on meat components: Potentialities and prospects 1-gen-2002 Brescia, M. A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; DI MARTINO, V.; Sacco, D.; Giannico, F.; Vonghia, G.; Sacco, A.
EFFECT OF GRAZING ON CHEMICAL COMPOSITION AND CLA CONTENT OF SUCKLING KID 1-gen-2003 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; DI MARTINO, G.; DI LUCCIA, A.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
EFFECTS OF DIETARY LINSEED OIL ON FATTY ACID COMPOSITION OF LAMB MEAT 1-gen-2004 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Sanapo, S.; Bozzo, Francesco; Colonna, M. A.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
DIETARY LINSEED OIL IN LAMB PRODUCTION. 2. OMEGA-3 PUFA OF MEAT 1-gen-2004 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Favia, R.; Megna, V.; Marsico, Giuseppe; Vonghia, G.
DIETARY LINSEED OIL IN LAMB PRODUCTION. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES AND CARCASS AND MEAT QUALITY 1-gen-2004 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Favia, R.; Minuti, F.; Ragni, M.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
AMPLIFICAZIONE DI SEQUENZE GENOMICHE DELLA BETA-LATTOGLOBULINA E IDENTIFICAZIONE DI VARIANTI GENETICHE IN BOVINE DI RAZZA PODOLICA 1-gen-2004 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; PESCE DELFINO, A. R.; Giannico, F.; Favia, R.; Miccoli, M. C.; Vonghia, G.
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems 1-gen-2005 Ragni, M.; DI TURI, L.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
EVALUATION OF THE NUTRITIVE VALUE OF RAW AND DRY ROASTED LEGUME GRAINS BY IN VITRO GAS PRODUCTION 1-gen-2005 Giannico, F.; Colonna, M. A.; Sanapo, S.; Megna, V.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Vonghia, G.
DIETARY SUPPLEMENTATION OF GARLIC AND ROSEMARY: EFFECTS ON COLOUR STABILITY AND LIPID OXIDATION IN LAMB MEAT 1-gen-2005 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Favia, R.; Minuti, F.; Scafizzari, M.; Vonghia, G.
Effect of water addition on selective consumption (sorting) of dry diets by dairy cattle 1-gen-2005 Leonardi, C.; Giannico, F.; Armentano, L. E.
ESTIMATION OF THE NUTRITIVE VALUE OF CEREALS AND WHEAT BY PRODUCTS WITH OR WITHOUT OREGANO AND ROSEMARY SUPPLEMENTATION 1-gen-2006 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Colonna, M. A.; Marano, C. A.; Marvulli, L.; Cappiello, G.; Vonghia, G.
Nutritive value of cereals grown in Apulian places 1-gen-2007 Giannico, F.; Caputi Jambrenghi, A.; Tedone, L.; Colonna, M. A.; Vonghia, L. Marvulli & G.
EFFECT OF GOAT PRODUCTION SYSTEMS ON MEAT QUALITY AND CONJUGATED LINOLEIC ACID (CLA) CONTENT IN SUCKLING KIDS 1-gen-2007 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Cappiello, G.; Vonghia, G.
L'INTEGRAZIONE PROTEICA, VITAMINICA E MINERALE DELLE RAZIONI PER LE ANATRE DA CARNE E RIPRODUTTORI 1-gen-2007 Bonomi, A.; Quarantelli, A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Megna, V.; Vonghia, G.
INTEGRAZIONE DELLE RAZIONI ED ESTRINSECAZIONE DELLE ATTITUDINI PRODUTTIVE E RIPRODUTTIVE NELLE BOVINE DA LATTE 1-gen-2007 Colonna, M. A.; Bonomi, A.; Vonghia, G.; Giannico, F.; Quarantelli, A.; Superchi, P.; Cappiello, G.; Renzi, M.; Righi, F.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
GLI ALIMENTI FIOCCATI PER GLI ANIMALI IN PRODUZIONE ZOOTECNICA 1-gen-2007 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Colonna, M. A.; Renzi, M.; Coluccia, A.; Quarantelli, A.; Bonomi, A.; Vonghia, G.
Mostrati risultati da 1 a 20 di 72
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile