Sfoglia per Autore
LA QUALITA' DELLE CARNI BIODIVERSE IN RELAZIONE AL CONTENUTO PERCENTUALE DI ACIDI GRASSI POLINSATURI
1999-01-01 Vonghia, G.; Marsico, G.; Zezza, L.; Gallo, R.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.
Impiego di acidi grassi omega 3 nell'allattamento artificiale per la produzione del capretto. 2. Effetti sulla composizione e sul profilo acidico delle carni
2001-01-01 Vicenti, A; Ragni, Marco; Giannico, F; Vonghia, G; Zezza, L.
Changes in the lipid composition and lipogenic enzyme activities in different tissues of polyunsaturated fatty acid fed lambs.
2002-01-01 Gnoni, G. V.; Giudetti, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, A; Ragni, Marco; Giannico, F; Vonghia, G.
CHANGES IN THE LIPID COMPOSITION AND LIPOGENIC ENZYME ACTIVITIES IN DIFFERENT TISSUES OF POLYUNSATURATED FATTY ACID FED LAMBS
2002-01-01 Gnoni, G. V.; Giudetti, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Ragni, M.; Giannico, F.; Vonghia, G.
High resolution nuclear magnetic resonance spectroscopy (NMR) studies on meat components: Potentialities and prospects
2002-01-01 Brescia, M. A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; DI MARTINO, V.; Sacco, D.; Giannico, F.; Vonghia, G.; Sacco, A.
EFFECT OF GRAZING ON CHEMICAL COMPOSITION AND CLA CONTENT OF SUCKLING KID
2003-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; DI MARTINO, G.; DI LUCCIA, A.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
EFFECTS OF DIETARY LINSEED OIL ON FATTY ACID COMPOSITION OF LAMB MEAT
2004-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Sanapo, S.; Bozzo, Francesco; Colonna, M. A.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
DIETARY LINSEED OIL IN LAMB PRODUCTION. 2. OMEGA-3 PUFA OF MEAT
2004-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Favia, R.; Megna, V.; Marsico, Giuseppe; Vonghia, G.
DIETARY LINSEED OIL IN LAMB PRODUCTION. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES AND CARCASS AND MEAT QUALITY
2004-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Favia, R.; Minuti, F.; Ragni, M.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
AMPLIFICAZIONE DI SEQUENZE GENOMICHE DELLA BETA-LATTOGLOBULINA E IDENTIFICAZIONE DI VARIANTI GENETICHE IN BOVINE DI RAZZA PODOLICA
2004-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; PESCE DELFINO, A. R.; Giannico, F.; Favia, R.; Miccoli, M. C.; Vonghia, G.
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems
2005-01-01 Ragni, M.; DI TURI, L.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
EVALUATION OF THE NUTRITIVE VALUE OF RAW AND DRY ROASTED LEGUME GRAINS BY IN VITRO GAS PRODUCTION
2005-01-01 Giannico, F.; Colonna, M. A.; Sanapo, S.; Megna, V.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Vonghia, G.
DIETARY SUPPLEMENTATION OF GARLIC AND ROSEMARY: EFFECTS ON COLOUR STABILITY AND LIPID OXIDATION IN LAMB MEAT
2005-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Favia, R.; Minuti, F.; Scafizzari, M.; Vonghia, G.
Effect of water addition on selective consumption (sorting) of dry diets by dairy cattle
2005-01-01 Leonardi, C.; Giannico, F.; Armentano, L. E.
ESTIMATION OF THE NUTRITIVE VALUE OF CEREALS AND WHEAT BY PRODUCTS WITH OR WITHOUT OREGANO AND ROSEMARY SUPPLEMENTATION
2006-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Colonna, M. A.; Marano, C. A.; Marvulli, L.; Cappiello, G.; Vonghia, G.
Nutritive value of cereals grown in Apulian places
2007-01-01 Giannico, F.; Caputi Jambrenghi, A.; Tedone, L.; Colonna, M. A.; Vonghia, L. Marvulli & G.
EFFECT OF GOAT PRODUCTION SYSTEMS ON MEAT QUALITY AND CONJUGATED LINOLEIC ACID (CLA) CONTENT IN SUCKLING KIDS
2007-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Cappiello, G.; Vonghia, G.
L'INTEGRAZIONE PROTEICA, VITAMINICA E MINERALE DELLE RAZIONI PER LE ANATRE DA CARNE E RIPRODUTTORI
2007-01-01 Bonomi, A.; Quarantelli, A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Megna, V.; Vonghia, G.
INTEGRAZIONE DELLE RAZIONI ED ESTRINSECAZIONE DELLE ATTITUDINI PRODUTTIVE E RIPRODUTTIVE NELLE BOVINE DA LATTE
2007-01-01 Colonna, M. A.; Bonomi, A.; Vonghia, G.; Giannico, F.; Quarantelli, A.; Superchi, P.; Cappiello, G.; Renzi, M.; Righi, F.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
GLI ALIMENTI FIOCCATI PER GLI ANIMALI IN PRODUZIONE ZOOTECNICA
2007-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Colonna, M. A.; Renzi, M.; Coluccia, A.; Quarantelli, A.; Bonomi, A.; Vonghia, G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
LA QUALITA' DELLE CARNI BIODIVERSE IN RELAZIONE AL CONTENUTO PERCENTUALE DI ACIDI GRASSI POLINSATURI | 1-gen-1999 | Vonghia, G.; Marsico, G.; Zezza, L.; Gallo, R.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F. | |
Impiego di acidi grassi omega 3 nell'allattamento artificiale per la produzione del capretto. 2. Effetti sulla composizione e sul profilo acidico delle carni | 1-gen-2001 | Vicenti, A; Ragni, Marco; Giannico, F; Vonghia, G; Zezza, L. | |
Changes in the lipid composition and lipogenic enzyme activities in different tissues of polyunsaturated fatty acid fed lambs. | 1-gen-2002 | Gnoni, G. V.; Giudetti, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, A; Ragni, Marco; Giannico, F; Vonghia, G. | |
CHANGES IN THE LIPID COMPOSITION AND LIPOGENIC ENZYME ACTIVITIES IN DIFFERENT TISSUES OF POLYUNSATURATED FATTY ACID FED LAMBS | 1-gen-2002 | Gnoni, G. V.; Giudetti, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Ragni, M.; Giannico, F.; Vonghia, G. | |
High resolution nuclear magnetic resonance spectroscopy (NMR) studies on meat components: Potentialities and prospects | 1-gen-2002 | Brescia, M. A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; DI MARTINO, V.; Sacco, D.; Giannico, F.; Vonghia, G.; Sacco, A. | |
EFFECT OF GRAZING ON CHEMICAL COMPOSITION AND CLA CONTENT OF SUCKLING KID | 1-gen-2003 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; DI MARTINO, G.; DI LUCCIA, A.; Vicenti, A.; Vonghia, G. | |
EFFECTS OF DIETARY LINSEED OIL ON FATTY ACID COMPOSITION OF LAMB MEAT | 1-gen-2004 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Sanapo, S.; Bozzo, Francesco; Colonna, M. A.; Vicenti, A.; Vonghia, G. | |
DIETARY LINSEED OIL IN LAMB PRODUCTION. 2. OMEGA-3 PUFA OF MEAT | 1-gen-2004 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Favia, R.; Megna, V.; Marsico, Giuseppe; Vonghia, G. | |
DIETARY LINSEED OIL IN LAMB PRODUCTION. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES AND CARCASS AND MEAT QUALITY | 1-gen-2004 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Favia, R.; Minuti, F.; Ragni, M.; Vicenti, A.; Vonghia, G. | |
AMPLIFICAZIONE DI SEQUENZE GENOMICHE DELLA BETA-LATTOGLOBULINA E IDENTIFICAZIONE DI VARIANTI GENETICHE IN BOVINE DI RAZZA PODOLICA | 1-gen-2004 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; PESCE DELFINO, A. R.; Giannico, F.; Favia, R.; Miccoli, M. C.; Vonghia, G. | |
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems | 1-gen-2005 | Ragni, M.; DI TURI, L.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Vicenti, A.; Vonghia, G. | |
EVALUATION OF THE NUTRITIVE VALUE OF RAW AND DRY ROASTED LEGUME GRAINS BY IN VITRO GAS PRODUCTION | 1-gen-2005 | Giannico, F.; Colonna, M. A.; Sanapo, S.; Megna, V.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Vonghia, G. | |
DIETARY SUPPLEMENTATION OF GARLIC AND ROSEMARY: EFFECTS ON COLOUR STABILITY AND LIPID OXIDATION IN LAMB MEAT | 1-gen-2005 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Favia, R.; Minuti, F.; Scafizzari, M.; Vonghia, G. | |
Effect of water addition on selective consumption (sorting) of dry diets by dairy cattle | 1-gen-2005 | Leonardi, C.; Giannico, F.; Armentano, L. E. | |
ESTIMATION OF THE NUTRITIVE VALUE OF CEREALS AND WHEAT BY PRODUCTS WITH OR WITHOUT OREGANO AND ROSEMARY SUPPLEMENTATION | 1-gen-2006 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Colonna, M. A.; Marano, C. A.; Marvulli, L.; Cappiello, G.; Vonghia, G. | |
Nutritive value of cereals grown in Apulian places | 1-gen-2007 | Giannico, F.; Caputi Jambrenghi, A.; Tedone, L.; Colonna, M. A.; Vonghia, L. Marvulli & G. | |
EFFECT OF GOAT PRODUCTION SYSTEMS ON MEAT QUALITY AND CONJUGATED LINOLEIC ACID (CLA) CONTENT IN SUCKLING KIDS | 1-gen-2007 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Cappiello, G.; Vonghia, G. | |
L'INTEGRAZIONE PROTEICA, VITAMINICA E MINERALE DELLE RAZIONI PER LE ANATRE DA CARNE E RIPRODUTTORI | 1-gen-2007 | Bonomi, A.; Quarantelli, A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Megna, V.; Vonghia, G. | |
INTEGRAZIONE DELLE RAZIONI ED ESTRINSECAZIONE DELLE ATTITUDINI PRODUTTIVE E RIPRODUTTIVE NELLE BOVINE DA LATTE | 1-gen-2007 | Colonna, M. A.; Bonomi, A.; Vonghia, G.; Giannico, F.; Quarantelli, A.; Superchi, P.; Cappiello, G.; Renzi, M.; Righi, F.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna | |
GLI ALIMENTI FIOCCATI PER GLI ANIMALI IN PRODUZIONE ZOOTECNICA | 1-gen-2007 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Colonna, M. A.; Renzi, M.; Coluccia, A.; Quarantelli, A.; Bonomi, A.; Vonghia, G. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile