CAPORUSSO, ANTONIO

CAPORUSSO, ANTONIO  

DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE , BIOTECNOLOGIE E AMBIENTE  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Chitosan-based strategies as eco-friendly solutions for controlling Brettanomyces bruxellensis contamination in wine production 1-gen-2025 Tedesco, F.; Biundo, A.; Caporusso, A.; Pisano, I.; Siesto, G.; Pietrafesa, R.; Abry, C.; Herve, A.; Falabella, P.; Capece, A.
HYDROXY FATTY ACID PRODUCTION BY CHEMO-ENZYMATIC CONVERSION OF WASTE COOKING OILS 1-gen-2024 Caporusso, A.; Biundo, A.; Caramia, P.; Agrimi, G.; Pisano, I.
Low impact methods for microbial lipids production for third generation biofuels and biobased polyurethanes 1-gen-2025 Caporusso, Antonio; Casiello, Michele; De Leo, Vincenzo; Perna, Antonio; Catucci, Lucia; D'Accolti, Lucia; Capece, Angela; De Bari, Isabella
Production of Hydroxy Fatty Acids and 5-Hydroxy Methyl Furfural from Microalgal Biomass: An Integrated Biorefinery Perspective Involving Chemical and Enzymatic Conversion 1-gen-2025 Lima, S.; Biundo, A.; Garcia-Lopez, E. I.; Marci, G.; Caporusso, A.; Caramia, P.; Gorgoglione, R.; Agrimi, G.; Pisano, I.; Scargiali, F.; Caputo, G.
Waste cooking oils as a sustainable feedstock for bio-based application: A systematic review 1-gen-2025 Caporusso, A.; Radice, M.; Biundo, A.; Gorgoglione, R.; Agrimi, G.; Pisano, I.