DE MICCO, CLAUDIA
DE MICCO, CLAUDIA
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
MODELLI DI BIORAFFINERIA SOSTENIBILE A PARTIRE DAGLI SCARTI CASEARI: VALORIZZAZIONE A CASCATA DEL PERMEATO DI SIERO DI LATTE IN BIOETANOLO E BIOENERGIA MEDIANTE BIOTECNOLOGIE MICROBICHE
2025-04-13 De Micco, Claudia
Physiological characterization of Kluyveromyces marxianus strains for the development of a microbial platform to obtain bioethanol from cheese whey permeate
2025-01-01 De Micco, Claudia; Radice, Matteo; Di Fidio, Nicola; Agrimi, Gennaro; Pisano, Isabella
Process scale-up simulation and techno-economic assessment of ethanol fermentation from cheese whey.
2024-01-01 Colacicco, Mattia; DE MICCO, Claudia; Macrelli, Stefano; Agrimi, Gennaro; Janssen, Matty; Bettiga &, Maurizio; Pisano, Isabella
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| MODELLI DI BIORAFFINERIA SOSTENIBILE A PARTIRE DAGLI SCARTI CASEARI: VALORIZZAZIONE A CASCATA DEL PERMEATO DI SIERO DI LATTE IN BIOETANOLO E BIOENERGIA MEDIANTE BIOTECNOLOGIE MICROBICHE | 13-apr-2025 | De Micco, Claudia | |
| Physiological characterization of Kluyveromyces marxianus strains for the development of a microbial platform to obtain bioethanol from cheese whey permeate | 1-gen-2025 | De Micco, Claudia; Radice, Matteo; Di Fidio, Nicola; Agrimi, Gennaro; Pisano, Isabella | |
| Process scale-up simulation and techno-economic assessment of ethanol fermentation from cheese whey. | 1-gen-2024 | Colacicco, Mattia; DE MICCO, Claudia; Macrelli, Stefano; Agrimi, Gennaro; Janssen, Matty; Bettiga &, Maurizio; Pisano, Isabella |