MOTTOLA, ANNA
MOTTOLA, ANNA
DIPARTIMENTO DI MEDICINA VETERINARIA
APPROCCIO DNA-BASED ALL’ANALISI DEL MIELE: STUDIO PRELIMINARE
2017-01-01 Marchetti, Patrizia; DI PINTO, Angela; Mottola, Anna; Savarino, ALESSANDRA EMILIA; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina
Arcobacter species detection in Italian composite foods
2020-01-01 Mottola, Anna; Marchetti, Patrizia; Ciccarese, Giuseppina; Terio, Valentina; Sinisi, Carla; Di Pinto, Angela
Arcobacter spp. nel latte bovino: patogeno emergente a potenziale rischio zoonosico.
2018-01-01 Caruso, M.; Latorre, L.; Santagada, G.; Fraccalvieri, R.; Difato, M. L.; Miccolupo, A.; Capozzi, L.; Bonerba, E.; Mottola, A.; Parisi, A.
Arcobacter spp. in bovine milk: An emerging pathogen with potential zoonotic risk
2018-01-01 Caruso, M.; Latorre, L.; Santagada, G.; Fraccalvieri, R.; Difato, L. M.; Miccolupo, A.; Capozzi, L.; Bonerba, E.; Mottola, A.; Parisi, A.
Authentication of seafood species on the ASFIS list (FAO) by in-silico evaluation of primers for metabarcoding
2024-01-01 Lorusso, Lucilia; Piredda, Roberta; Mottola, Anna; Intermite, Chiara; Ranieri, Lucia; Carpino, Stefania; Di Pinto, Angela
Behaviour of Escherichia coli O157:H7 in raw and mild pasteurised donkey milk treated with high pressure
2023-01-01 Dambrosio, A.; Capuozzo, F.; De Palo, P.; Mottola, A.; Storelli, M. M.; De Rosa, M.; Matrella, R.; Quaglia, N. C.
Decoding Seafood: Multi-Marker Metabarcoding for Authenticating Processed Seafood
2024-01-01 Mottola, Anna; Piredda, Roberta; Lorusso, Lucilia; Ranieri, Lucia; Intermite, Chiara; Barresi, Concettina; Galli, Carmela; Di Pinto, Angela
Detection of Arcobacter spp. in Mytilus galloprovincialis samples collected from Apulia region
2015-01-01 Bonerba, Elisabetta; Mottola, Anna; Parisi, Antonio; DI PINTO, Angela; Serraino, Andrea; Bozzo, Giancarlo; Giacometti, Federica; Ceci, Edmondo; Tantillo, Giuseppina
Detection of mislabeling in packaged chicken sausages by PCR
2014-01-01 Bottaro, Marilisa; Marchetti, Patrizia; Mottola, Anna; Shehu, Fatmira; Di Pinto, Angela
Detection of pathogenic Vibrio parahaemolyticus in Butrinti Lagoon shellfish
2014-01-01 Shehu, F; Terio, Valentina; Marchetti, Patrizia; Mottola, Anna; Bottaro, Marilisa; Bijo1, B; Xinxo, A; DI PINTO, Angela
Determining the Authenticity of Shark Meat Products by DNA Sequencing
2020-01-01 Marchetti, Patrizia; Mottola, Anna; Piredda, Roberta; Ciccarese, Giuseppina; DI PINTO, Angela
DNA barcoding for species Identification in prepared fishery products
2014-01-01 Mottola, Anna; Marchetti, Patrizia; Bottaro, Marilisa; Di Pinto, Angela
DNA Metabarcoding Approach as a Potential Tool for Supporting Official Food Control Programs: A Case Study
2024-01-01 Mottola, Anna; Intermite, Chiara; Piredda, Roberta; Lorusso, Lucilia; Ranieri, Lucia; Carpino, Stefania; Celano, Gaetano Vitale; Di Pinto, Angela
DNA metabarcoding for identification of species used in fish burgers
2022-01-01 Mottola, A.; Piredda, R.; Catanese, G.; Giorelli, F.; Cagnazzo, G.; Ciccarese, G.; Dambrosio, A.; Quaglia, N. C.; Di Pinto, A.
DNA-based approach for species identification of goat-milk products
2017-01-01 DI PINTO, Angela; Terio, Valentina; Marchetti, Patrizia; Bottaro, Marilisa; Mottola, Anna; Bozzo, Giancarlo; Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Tantillo, Giuseppina
Evaluation of the animal welfare during religious slaughtering
2020-01-01 Barrasso, Roberta; Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Roma, Rocco; Alò, Antonio; Mottola, Anna; Marchetti, Patrizia; Celano, Gaetano Vitale; Bozzo, Giancarlo
Fraudulent species substitution in e-commerce of protected denomination origin (pdo) products
2019-01-01 Di Pinto, A.; Mottola, A.; Marchetti, P.; Savarino, A.; Tantillo, G.
FRAUDULENT SPECIES SUBSTITUTION IN GOAT’S MILK CHEESES
2018-01-01 Marchetti, Patrizia; Mottola, Anna; Savarino, ALESSANDRA EMILIA; Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela
Frodi per sostituzione di specie in prodotti della pesca preparati in Italia meridionale
2014-01-01 Marchetti, P.; Terio, V.; Bottaro, Marilisa; Mottola, Anna; Bonerba, Elisabetta; Bozzo, Giancarlo; Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela
Frodi per sostituzione di specie in prodotti della pesca preparati in Italia meridionale
2014-01-01 Marchetti, Patrizia; Terio, Valentina; Bottaro, Marilisa; Mottola, Anna; Bonerba, Elisabetta; Bozzo, Giancarlo; Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
APPROCCIO DNA-BASED ALL’ANALISI DEL MIELE: STUDIO PRELIMINARE | 1-gen-2017 | Marchetti, Patrizia; DI PINTO, Angela; Mottola, Anna; Savarino, ALESSANDRA EMILIA; Bonerba, Elisabetta; Tantillo, Giuseppina | |
Arcobacter species detection in Italian composite foods | 1-gen-2020 | Mottola, Anna; Marchetti, Patrizia; Ciccarese, Giuseppina; Terio, Valentina; Sinisi, Carla; Di Pinto, Angela | |
Arcobacter spp. nel latte bovino: patogeno emergente a potenziale rischio zoonosico. | 1-gen-2018 | Caruso, M.; Latorre, L.; Santagada, G.; Fraccalvieri, R.; Difato, M. L.; Miccolupo, A.; Capozzi, L.; Bonerba, E.; Mottola, A.; Parisi, A. | |
Arcobacter spp. in bovine milk: An emerging pathogen with potential zoonotic risk | 1-gen-2018 | Caruso, M.; Latorre, L.; Santagada, G.; Fraccalvieri, R.; Difato, L. M.; Miccolupo, A.; Capozzi, L.; Bonerba, E.; Mottola, A.; Parisi, A. | |
Authentication of seafood species on the ASFIS list (FAO) by in-silico evaluation of primers for metabarcoding | 1-gen-2024 | Lorusso, Lucilia; Piredda, Roberta; Mottola, Anna; Intermite, Chiara; Ranieri, Lucia; Carpino, Stefania; Di Pinto, Angela | |
Behaviour of Escherichia coli O157:H7 in raw and mild pasteurised donkey milk treated with high pressure | 1-gen-2023 | Dambrosio, A.; Capuozzo, F.; De Palo, P.; Mottola, A.; Storelli, M. M.; De Rosa, M.; Matrella, R.; Quaglia, N. C. | |
Decoding Seafood: Multi-Marker Metabarcoding for Authenticating Processed Seafood | 1-gen-2024 | Mottola, Anna; Piredda, Roberta; Lorusso, Lucilia; Ranieri, Lucia; Intermite, Chiara; Barresi, Concettina; Galli, Carmela; Di Pinto, Angela | |
Detection of Arcobacter spp. in Mytilus galloprovincialis samples collected from Apulia region | 1-gen-2015 | Bonerba, Elisabetta; Mottola, Anna; Parisi, Antonio; DI PINTO, Angela; Serraino, Andrea; Bozzo, Giancarlo; Giacometti, Federica; Ceci, Edmondo; Tantillo, Giuseppina | |
Detection of mislabeling in packaged chicken sausages by PCR | 1-gen-2014 | Bottaro, Marilisa; Marchetti, Patrizia; Mottola, Anna; Shehu, Fatmira; Di Pinto, Angela | |
Detection of pathogenic Vibrio parahaemolyticus in Butrinti Lagoon shellfish | 1-gen-2014 | Shehu, F; Terio, Valentina; Marchetti, Patrizia; Mottola, Anna; Bottaro, Marilisa; Bijo1, B; Xinxo, A; DI PINTO, Angela | |
Determining the Authenticity of Shark Meat Products by DNA Sequencing | 1-gen-2020 | Marchetti, Patrizia; Mottola, Anna; Piredda, Roberta; Ciccarese, Giuseppina; DI PINTO, Angela | |
DNA barcoding for species Identification in prepared fishery products | 1-gen-2014 | Mottola, Anna; Marchetti, Patrizia; Bottaro, Marilisa; Di Pinto, Angela | |
DNA Metabarcoding Approach as a Potential Tool for Supporting Official Food Control Programs: A Case Study | 1-gen-2024 | Mottola, Anna; Intermite, Chiara; Piredda, Roberta; Lorusso, Lucilia; Ranieri, Lucia; Carpino, Stefania; Celano, Gaetano Vitale; Di Pinto, Angela | |
DNA metabarcoding for identification of species used in fish burgers | 1-gen-2022 | Mottola, A.; Piredda, R.; Catanese, G.; Giorelli, F.; Cagnazzo, G.; Ciccarese, G.; Dambrosio, A.; Quaglia, N. C.; Di Pinto, A. | |
DNA-based approach for species identification of goat-milk products | 1-gen-2017 | DI PINTO, Angela; Terio, Valentina; Marchetti, Patrizia; Bottaro, Marilisa; Mottola, Anna; Bozzo, Giancarlo; Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Tantillo, Giuseppina | |
Evaluation of the animal welfare during religious slaughtering | 1-gen-2020 | Barrasso, Roberta; Bonerba, Elisabetta; Ceci, Edmondo; Roma, Rocco; Alò, Antonio; Mottola, Anna; Marchetti, Patrizia; Celano, Gaetano Vitale; Bozzo, Giancarlo | |
Fraudulent species substitution in e-commerce of protected denomination origin (pdo) products | 1-gen-2019 | Di Pinto, A.; Mottola, A.; Marchetti, P.; Savarino, A.; Tantillo, G. | |
FRAUDULENT SPECIES SUBSTITUTION IN GOAT’S MILK CHEESES | 1-gen-2018 | Marchetti, Patrizia; Mottola, Anna; Savarino, ALESSANDRA EMILIA; Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela | |
Frodi per sostituzione di specie in prodotti della pesca preparati in Italia meridionale | 1-gen-2014 | Marchetti, P.; Terio, V.; Bottaro, Marilisa; Mottola, Anna; Bonerba, Elisabetta; Bozzo, Giancarlo; Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela | |
Frodi per sostituzione di specie in prodotti della pesca preparati in Italia meridionale | 1-gen-2014 | Marchetti, Patrizia; Terio, Valentina; Bottaro, Marilisa; Mottola, Anna; Bonerba, Elisabetta; Bozzo, Giancarlo; Tantillo, Giuseppina; DI PINTO, Angela |