SORRENTINO, ELENA
SORRENTINO, ELENA
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Influence of starter cultures and KCl on some biochemical, microbiological and sensory features of soppressata molisana, an Italian fermented sausage
2016-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Tremonte, Patrizio; Trani, Antonio; Loizzo, Pasquale; La Gatta, Barbara; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
NaCl Replacement with KCl Affects Lipolysis, Microbiological and Sensorial Features of Soppressata Molisana
2018-01-01 Tremonte, Patrizio; Gambacorta, Giuseppe; Pannella, Gianfranco; Trani, Antonio; Succi, Mariantonietta; La Gatta, Barbara; Tipaldi, Luca; Grazia, Luigi; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Di Luccia, Aldo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Influence of starter cultures and KCl on some biochemical, microbiological and sensory features of soppressata molisana, an Italian fermented sausage | 1-gen-2016 | DI LUCCIA, Aldo; Tremonte, Patrizio; Trani, Antonio; Loizzo, Pasquale; La Gatta, Barbara; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele | |
NaCl Replacement with KCl Affects Lipolysis, Microbiological and Sensorial Features of Soppressata Molisana | 1-gen-2018 | Tremonte, Patrizio; Gambacorta, Giuseppe; Pannella, Gianfranco; Trani, Antonio; Succi, Mariantonietta; La Gatta, Barbara; Tipaldi, Luca; Grazia, Luigi; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Di Luccia, Aldo |