VELENOSI, MATTEO
VELENOSI, MATTEO
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Color stabilization of apulian red wines through the sequential inoculation of starmerella bacillaris and saccharomyces cerevisiae
2021-01-01 Velenosi, M.; Crupi, P.; Perniola, R.; Marsico, A. D.; Salerno, A.; Alexandre, H.; Archidiacono, N.; Ventura, M.; Cardone, M. F.
Native vineyard non‐saccharomyces yeasts used for biological control of botrytis cinerea in stored table grape
2021-01-01 Marsico, A. D.; Velenosi, M.; Perniola, R.; Bergamini, C.; Sinonin, S.; David‐vaizant, V.; Maggiolini, F. A. M.; Hervè, A.; Cardone, M. F.; Ventura, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Color stabilization of apulian red wines through the sequential inoculation of starmerella bacillaris and saccharomyces cerevisiae | 1-gen-2021 | Velenosi, M.; Crupi, P.; Perniola, R.; Marsico, A. D.; Salerno, A.; Alexandre, H.; Archidiacono, N.; Ventura, M.; Cardone, M. F. | |
Native vineyard non‐saccharomyces yeasts used for biological control of botrytis cinerea in stored table grape | 1-gen-2021 | Marsico, A. D.; Velenosi, M.; Perniola, R.; Bergamini, C.; Sinonin, S.; David‐vaizant, V.; Maggiolini, F. A. M.; Hervè, A.; Cardone, M. F.; Ventura, M. |