BALZARETTI, CLAUDIA MARIA
BALZARETTI, CLAUDIA MARIA
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Evaluation of the persistence of SARS-CoV-2 (ATCC® VR-1986HK™) on two different food contact materials: flow pack polyethylene and polystyrene food trays
2021-01-01 Castrica, M.; Balzaretti, C.; Miraglia, D.; Lorusso, P.; Pandiscia, A.; Tantillo, G.; Massacci, F. R.; Terio, V.
Food labelling: A brief analysis of European Regulation 1169/2011
2014-01-01 Fransvea, Armida; Celano, Giuseppe; Pagliarone, C. N.; Disanto, Chiara; Balzaretti, CLAUDIA MARIA; Celano, G. V; Bonerba, Elisabetta
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Evaluation of the persistence of SARS-CoV-2 (ATCC® VR-1986HK™) on two different food contact materials: flow pack polyethylene and polystyrene food trays | 1-gen-2021 | Castrica, M.; Balzaretti, C.; Miraglia, D.; Lorusso, P.; Pandiscia, A.; Tantillo, G.; Massacci, F. R.; Terio, V. | |
Food labelling: A brief analysis of European Regulation 1169/2011 | 1-gen-2014 | Fransvea, Armida; Celano, Giuseppe; Pagliarone, C. N.; Disanto, Chiara; Balzaretti, CLAUDIA MARIA; Celano, G. V; Bonerba, Elisabetta |