DI LUCCIA, Aldo
DI LUCCIA, Aldo
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine
2016-01-01 La Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo
An electrophoretic approach to reveal the freshness of buffalo mozzarella cheese
2022-01-01 Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Gagliardi, Rosa; DI LUCCIA, Aldo; Faccia, Michele; la Gatta, Barbara
Application of capillary electrophoresis to determine the technological properties of wheat flours by a glutenin index
2009-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; Mamone, G.; Picariello, G.; Trani, Antonio; Masi, P.; Addeo, F.
Assessment of ‘freshness’ in bovine mozzarella cheese
2023-01-01 la Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Di Luccia, Aldo; Faccia, Michele; De Franceschi, Amedeo; Sinigaglia, Milena; Sevi, Agostino; Albenzio, Marzia
Characterization and genetic study of the ovine α S2 -casein (CSN1S2) Allele B
2009-01-01 Picariello, G.; Rignanese, D.; Chessa, S.; Ceriotti, G.; Trani, Antonio; Caroli, A.; DI LUCCIA, Aldo
Influence of starter cultures and KCl on some biochemical, microbiological and sensory features of soppressata molisana, an Italian fermented sausage
2016-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Tremonte, Patrizio; Trani, Antonio; Loizzo, Pasquale; La Gatta, Barbara; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
NaCl Replacement with KCl Affects Lipolysis, Microbiological and Sensorial Features of Soppressata Molisana
2018-01-01 Tremonte, Patrizio; Gambacorta, Giuseppe; Pannella, Gianfranco; Trani, Antonio; Succi, Mariantonietta; La Gatta, Barbara; Tipaldi, Luca; Grazia, Luigi; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Di Luccia, Aldo
Polymeric protein formation during pasta-making with barley and semolina mixtures, and prediction of its effect on cooking behaviour and acceptability
2011-01-01 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, S.; Terracone, C.; Trani, Antonio; DI LUCCIA, Aldo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine | 1-gen-2016 | La Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo | |
An electrophoretic approach to reveal the freshness of buffalo mozzarella cheese | 1-gen-2022 | Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Gagliardi, Rosa; DI LUCCIA, Aldo; Faccia, Michele; la Gatta, Barbara | |
Application of capillary electrophoresis to determine the technological properties of wheat flours by a glutenin index | 1-gen-2009 | DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; Mamone, G.; Picariello, G.; Trani, Antonio; Masi, P.; Addeo, F. | |
Assessment of ‘freshness’ in bovine mozzarella cheese | 1-gen-2023 | la Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Di Luccia, Aldo; Faccia, Michele; De Franceschi, Amedeo; Sinigaglia, Milena; Sevi, Agostino; Albenzio, Marzia | |
Characterization and genetic study of the ovine α S2 -casein (CSN1S2) Allele B | 1-gen-2009 | Picariello, G.; Rignanese, D.; Chessa, S.; Ceriotti, G.; Trani, Antonio; Caroli, A.; DI LUCCIA, Aldo | |
Influence of starter cultures and KCl on some biochemical, microbiological and sensory features of soppressata molisana, an Italian fermented sausage | 1-gen-2016 | DI LUCCIA, Aldo; Tremonte, Patrizio; Trani, Antonio; Loizzo, Pasquale; La Gatta, Barbara; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele | |
NaCl Replacement with KCl Affects Lipolysis, Microbiological and Sensorial Features of Soppressata Molisana | 1-gen-2018 | Tremonte, Patrizio; Gambacorta, Giuseppe; Pannella, Gianfranco; Trani, Antonio; Succi, Mariantonietta; La Gatta, Barbara; Tipaldi, Luca; Grazia, Luigi; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Di Luccia, Aldo | |
Polymeric protein formation during pasta-making with barley and semolina mixtures, and prediction of its effect on cooking behaviour and acceptability | 1-gen-2011 | Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, S.; Terracone, C.; Trani, Antonio; DI LUCCIA, Aldo |