DI LUCCIA, Aldo

DI LUCCIA, Aldo  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
An electrophoretic approach to reveal the freshness of buffalo mozzarella cheese 1-gen-2022 Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Gagliardi, Rosa; DI LUCCIA, Aldo; Faccia, Michele; la Gatta, Barbara
Application of capillary electrophoresis to determine the technological properties of wheat flours by a glutenin index 1-gen-2009 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; Mamone, G.; Picariello, G.; Trani, Antonio; Masi, P.; Addeo, F.
Assessment of ‘freshness’ in bovine mozzarella cheese 1-gen-2023 la Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Di Luccia, Aldo; Faccia, Michele; De Franceschi, Amedeo; Sinigaglia, Milena; Sevi, Agostino; Albenzio, Marzia
Characterization and genetic study of the ovine α S2 -casein (CSN1S2) Allele B 1-gen-2009 Picariello, G.; Rignanese, D.; Chessa, S.; Ceriotti, G.; Trani, Antonio; Caroli, A.; DI LUCCIA, Aldo
Influence of starter cultures and KCl on some biochemical, microbiological and sensory features of soppressata molisana, an Italian fermented sausage 1-gen-2016 DI LUCCIA, Aldo; Tremonte, Patrizio; Trani, Antonio; Loizzo, Pasquale; La Gatta, Barbara; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
NaCl Replacement with KCl Affects Lipolysis, Microbiological and Sensorial Features of Soppressata Molisana 1-gen-2018 Tremonte, Patrizio; Gambacorta, Giuseppe; Pannella, Gianfranco; Trani, Antonio; Succi, Mariantonietta; La Gatta, Barbara; Tipaldi, Luca; Grazia, Luigi; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Di Luccia, Aldo
Polymeric protein formation during pasta-making with barley and semolina mixtures, and prediction of its effect on cooking behaviour and acceptability 1-gen-2011 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, S.; Terracone, C.; Trani, Antonio; DI LUCCIA, Aldo