Sfoglia per Autore
SAPONI DI CALCIO PER OVINI ALL’INGRASSO: MODIFICAZIONI DI ALCUNI PARAMETRI EMATOCHIMICI
1999-01-01 Braghieri, A.; DI TRANA, A.; Zezza, L.; Melodia, Liborio
CALCIUM SOAPS FOR FATTENING LAMBS: EFFECTS ON PERFORMANCE AND MEAT QUALITY
1999-01-01 Braghieri, A.; Zezza, L.; Centoducati, Pasquale; Melodia, Liborio
Fonti proteiche alternative nell’alimentazione degli agnelli: 1. Effetto del lupino dolce sulle performance produttive
2000-01-01 Ragni, M.; Vicenti, A.; Ragni, A.; DI MATTEO, S.; Melodia, Liborio; Marsico, Giuseppe; Vonghia, G.
THE INFLUENCE OF MILKS CONTAINING LEVELS OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS ON LAMBS PRODUCTION. 1. CHEMICAL COMPOSITION OF MEAT AND ACIDIC PROFILE OF LIPIDS
2001-01-01 Ragni, M.; Vicenti, A.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, A.
THE INFLUENCE OF MILKS CONTAINING DIFFERENT LEVELS OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS ON LAMB PRODUCTION. 1. LIVE AND SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY ???
2001-01-01 Ragni, M.; Vicenti, A.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
SWEET LUPIN USED AS AN ALTERNATIVE TO SOYA IN FEED FOR LOCAL APULIAN BREEDS OF LAMBS. 2. SLAUGHTERING AND DISSECTION DATA ??
2001-01-01 Vicenti, A.; Ragni, M.; Melodia, Liborio; Zezza, L.
IMPIEGO DI ACIDI GRASSI w-3 NEL LATTE RICOSTITUITO PER LA PRODUZIONE DEL CAPRETTO. 1. EFFETTI SULLE PRESTAZIONI ZOOTECNICHE E SULLE CARATTERISTICHE DELLE CARCASSE E DELLE CARNI
2001-01-01 Ragni, M.; Vicenti, A.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, A.; Facciolongo, A. M.; Vonghia, G.
Confronto quanti-qualitativo della produzione lattea in differenti razze ovine allevate in ambiente marginale.
2001-01-01 Ragni, Marco; Vicenti, A.; Melodia, Liborio; Dimatteo, S.; Sottili, R.; Vonghia, G.
FONTI PROTEICHE ALTERNATIVE NELL’ALIMENTAZIONE DEGLI AGNELLI: 3 EFFETTO DEL LUPINO DOLCE SUL PROFILO ACIDICO DELLE CARNI
2002-01-01 Ragni, M.; Vicenti, A.; Melodia, Liborio; Colonna, M. A.
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH SUCKLING FEEDS CONTAINING OMEGA-3 POLYUNSATURATED FATTY ACIDS. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES, SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY TRAITS
2002-01-01 Ragni, M.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Melodia, Liborio; Bozzo, Francesco; Vicenti, A.
Caratteristiche delle mezzene e qualità delle carni di suini alimentati con mangimi contenenti buccetta d’uva
2003-01-01 Marsico, Giuseppe; Vicenti, A.; Ragni, M.; DI MATTEO, S.; Melodia, Liborio; Zezza, F.
SVEZZAMENTO PRECOCE ED IMPIEGO DI FONTI ALIMENTARI ALTERNATIVE NELLA PRODUZIONE DELL’AGNELLO
2003-01-01 Vicenti, A.; Melodia, Liborio; Cocca, C.
USE OF A DE-STONED OLIVE POMACE IN FEED FOR HEAVY LAMB PRODUCTION
2003-01-01 Ragni, M.; Melodia, Liborio; Bozzo, Francesco; Colonna, M. A.; Megna, V.; Toteda, Francesco; Vicenti, A.
Effect of type of sukling polyunsaturated fatty acid use on lamb production. 1 . Productive performances quanti-qualitative charateristics of the carcass
2004-01-01 Todeda, F; Facciolongo, A. M.; Vicenti, A; Melodia, Liborio; Bozzo, Francesco
EFFECT OF LAMB FEEDING WITH LINSEED MEAL ON SOME MEAT QUALITY TRAITS
2004-01-01 Ragni, M.; DI TURI, L.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Vonghia, G.
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems
2005-01-01 Ragni, M; Di Turi, L; Melodia, Liborio; Caputi Jambrenghi, A; Giannico, F; Vicenti, A; Vonghia, G.
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems
2005-01-01 Ragni, M.; DI TURI, L.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
Meat Quality of Kuruma Prawn (Marsupenaeus japonicus). Preliminary evaluation
2005-01-01 DI TURI, L; Ragni, Marco; Vicenti, A; Melodia, Liborio; Vonghia, G.
Effect of the rearing system on meat quality of cross-bred F2 (wild boar x pig)
2006-01-01 DI MATTEO, S; Ragni, M; Tarricone, S; Melodia, Liborio; Zarrilli, A; Marsico, Giuseppe
Effect of kids feeding with linseed cake: productive performances and some meat quality traits
2006-01-01 Ragni, M; Vicenti, A; Toteda, Francesco; Melodia, Liborio; Marsico, G; DI TURI, L; Cocca, C. AND VONGHIA G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile