Sfoglia per Autore  IANNACCONE, FRANCESCO

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of mannanoligosaccharides supplementation on caecal microbial activity of rabbits 1-gen-2010 Bovera, F.; Marono, S.; Di Meo, C.; Piccolo, G.; Iannaccone, F.; Nizza, A.
Comparison of caecal and faeces fermentation characteristics of ostrich by in vitro gas production technique 1-gen-2011 Bovera, F.; Marono, S.; Di Meo, C.; Iannaccone, F.; Attia, Y. A.; Nizza, A.
Fermentation kinetics of sainfoin hay with and without PEG 1-gen-2012 Calabro, S.; Guglielmelli, A.; Iannaccone, F.; Danieli, P. P.; Tudisco, R.; Ruggiero, C.; Piccolo, G.; Cutrignelli, M. I.; Infascelli, F.
Effect of group size on performance and egg quality of laying hens during 20 to 36 weeks of age 1-gen-2014 Bovera, F.; Iannaccone, F.; Piccolo, G.; Di Meo, C.; Russo, F.; Piscitelli, D.; Attia, Y. A.; Hassan, S. S. A.; Nizza, A.
The effect of digestive activity of pig gastro-intestinal tract on zeolite-rich rocks: An in vitro study 1-gen-2016 Mercurio, M.; Cappelletti, P.; De Gennaro, B.; De Gennaro, M.; Bovera, F.; Iannaccone, F.; Grifa, C.; Langella, A.; Monetti, V.; Esposito, L.
Effect of consecutive re-synchronization protocols on pregnancy rate in buffalo (Bubalus bubalis) heifers out of the breeding season 1-gen-2018 Neglia, G.; Capuano, M.; Balestrieri, A.; Cimmino, R.; Iannaccone, F.; Palumbo, F.; Presicce, G. A.; Campanile, G.
Ruminant meat and milk contain δ-valerobetaine, another precursor of trimethylamine N-oxide (TMAO) like γ-butyrobetaine 1-gen-2018 Servillo, L.; D'Onofrio, N.; Giovane, A.; Casale, R.; Cautela, D.; Castaldo, D.; Iannaccone, F.; Neglia, G.; Campanile, G.; Balestrieri, M. L.
Microbial and fungal phytases can affect growth performance, nutrient digestibility and blood profile of broilers fed different levels of non-phytic phosphorous 1-gen-2020 Attia, Y. A.; Bovera, F.; Iannaccone, F.; Al-Harthi, M. A.; Alaqil, A. A.; Zeweil, H. S.; Mansour, A. E.
Effects of the antioxidant crocin on frozen-thawed buffalo (Bubalus bubalis) sperm 1-gen-2021 Longobardi, V.; della Valle, G.; Iannaccone, F.; Calabria, A.; Di Vuolo, G.; Damiano, S.; Ciarcia, R.; Gasparrini, B.
Effect of Red Orange and Lemon Extract-Enriched Diet in Suckling Lambs' Fecal Microbiota 1-gen-2021 Ferrara, Massimo; Sgarro, MARIA FEDERICA; Maggiolino, Aristide; Damiano, Sara; Iannaccone, Francesco; Mul(`(e)), Giuseppina; DE PALO, Pasquale
In Vitro Application of Exogenous Fibrolytic Enzymes from Trichoderma spp. to Improve Feed Utilization by Ruminants 1-gen-2022 Iannaccone, Francesco; Alborino, Vittoria; Dini, Irene; Balestrieri, Anna; Marra, Roberta; Davino, Rosario; Di Francia, Antonio; Masucci, Felicia; Serrapica, Francesco; Vinale, Francesco
Red orange and lemon extract preserve from oxidative stress, DNA damage and inflammatory status in lambs 1-gen-2022 Damiano, Sara; Longobardi, Consiglia; Salzano, Angela; D’Angelo, Livia; Amenta, Margherita; Maggiolino, Aristide; De Palo, Pasquale; Claps, Salvatore; Rufrano, Domenico; Iannaccone, Francesco; Matera, Roberta; Ciarcia, Roberto
Effects of Anthocyanin Supplementation and Ageing Time on the Volatile Organic Compounds and Sensory Attributes of Meat from Goat Kids 1-gen-2022 Sgarro, M. F.; Maggiolino, A.; Pateiro, M.; Dominguez, R.; Iannaccone, F.; De Palo, P.; Lorenzo, J. M.
Relationship among production traits, somatic cell score and temperature–humidity index in the Italian Mediterranean Buffalo 1-gen-2022 Matera, R.; Cotticelli, A.; Gomez Carpio, M.; Biffani, S.; Iannaccone, F.; Salzano, A.; Neglia, G.
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile