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Processo per la preparazione di formaggi a pasta filata arricchiti in fermenti probiotici 1-gen-2011 Gobbetti, Marco; Faccia, Michele; DE ANGELIS, Maria; Minervini, Fabio
Influence of winemaking technologies on phenolic composition of Italian red wines 1-gen-2011 Gambacorta, Giuseppe; Antonacci, D; Pati, S; la Gatta, M; Faccia, Michele; Coletta, A; Notte, E.
Phenolic composition of Aglianico and Nero di Troia grapes and wines as affected by cover cropping and irrigation 1-gen-2011 Gambacorta, Giuseppe; Antonacci, D; LA GATTA, M; Faccia, Michele; LA GATTA, B; Pati, S; Coletta, A; LA NOTTE, E.
Chemical-physical characteristic of buffalo yoghurt marketed in Italy 1-gen-2011 Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco; Faccia, Michele
LA QUALITA’ DEL FIOR DI LATTE NELL’ATTUALE QUADRO NORMATIVO E DI MERCATO 1-gen-2012 Faccia, Michele
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk 1-gen-2012 Calvano, COSIMA DAMIANA; De Ceglie, C.; Loizzo, P.; Monopoli, A.; Faccia, Michele; Zambonin Carlo, G.
Analisi dei composti volatili del fior di latte prodotto con differente tecnologia 1-gen-2012 Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Punzi, R; Cassone, A; Faccia, Michele
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk 1-gen-2012 Calvano, COSIMA DAMIANA; Loizzo, Pasqua; Monopoli, Antonio; Faccia, Michele; Zambonin Carlo, G.
Composizione fenolica e volatile di oli extra vergini di oliva monovarietali delle cvs Coratina, Frantoio, Leccino e Peranzana del territorio Daunio 1-gen-2012 Trani, Antonio; Faccia, Michele; Punzi, R; Loizzo, P; Cassone, A; Alvisi, E; Gambacorta, Giuseppe
Influence of the different sodium chloride concentrations on microbiological and physico-chemical characteristic of mozzarella cheese 1-gen-2012 Faccia, Michele; M., Mastromatteo; A., Conte; M. A., Del Nobile
Proteolysis of Cacioricotta cheese made from goat milk coagulated with caprifig (Ficus carica sylvestris) or calf rennet 1-gen-2012 Faccia, Michele; Picariello, L; Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; DI LUCCIA, A.
Phenolic composition and antioxidant activity of Southern Italy monovarietal virgin olive oils 1-gen-2012 Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Lamacchia, C.; Gomes, Tommaso Francesco
Manufacture of Fior di Latte cheese by incorporation of probiotic lactobacilli 1-gen-2012 Minervini, Fabio; Siragusa, S; Faccia, Michele; Dal Bello, F; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria
Influence of the Milk Bactofugation and Natural Whey Culture on the Microbiological and Physico-Chemical Characteristics of Mozzarella Cheese 1-gen-2013 Faccia, Michele; M., Mastromatteo; A., Conte; MA Del, Nobile
Ultrasound-assisted extraction of nutraceutical substances from artichoke by-products 1-gen-2013 Punzi, R; Fasciano, C; Trani, Antonio; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe
Composizione fenolica e volatile di oli extravergini di oliva momovarietali delle cvs Coratina, Frantoio,Leccino e Peranzana del territorio Dauno 1-gen-2013 Trani, Antonio; Faccia, Michele; Punzi, R; Loizzo, P; Cassone, A; Alvisi, E; Gambacorta, G.
Cheese Processing 1-gen-2013 Di Luccia, A; Faccia, Michele; Incoronato, C; Inglese, F; Lamacchia, C; Lamparelli, S; Occidente, M; Matassino, D.
A proteomic approach based on MALDI-TOF MS to detect powdered milk in fresh cow's milk 1-gen-2013 Calvano, COSIMA DAMIANA; Monopoli, A.; Loizzo, P.; Faccia, Michele; Zambonin, Carlo
Application of Abscisic Acid (S-ABA) to 'Crimson Seedless' Grape Berries in a Mediterranean Climate: Effects on Color, Chemical Characteristics, Metabolic Profile, and S-ABA Concentration 1-gen-2013 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Pacifico, A.; Gambacorta, G.; Faccia, M.; Trani, A.; Gallo, V.; Cafagna, I.; Mastrorilli, P.
Pasta filata cheese: advances in processing and preservation 1-gen-2013 Faccia, Michele; D., Gammariello; A., Conte; MA Del, Nobile
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