Sfoglia per Autore
Processo per la preparazione di formaggi a pasta filata arricchiti in fermenti probiotici
2011-01-01 Gobbetti, Marco; Faccia, Michele; DE ANGELIS, Maria; Minervini, Fabio
Influence of winemaking technologies on phenolic composition of Italian red wines
2011-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Antonacci, D; Pati, S; la Gatta, M; Faccia, Michele; Coletta, A; Notte, E.
Phenolic composition of Aglianico and Nero di Troia grapes and wines as affected by cover cropping and irrigation
2011-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Antonacci, D; LA GATTA, M; Faccia, Michele; LA GATTA, B; Pati, S; Coletta, A; LA NOTTE, E.
Chemical-physical characteristic of buffalo yoghurt marketed in Italy
2011-01-01 Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco; Faccia, Michele
LA QUALITA’ DEL FIOR DI LATTE NELL’ATTUALE QUADRO NORMATIVO E DI MERCATO
2012-01-01 Faccia, Michele
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk
2012-01-01 Calvano, COSIMA DAMIANA; De Ceglie, C.; Loizzo, P.; Monopoli, A.; Faccia, Michele; Zambonin Carlo, G.
Analisi dei composti volatili del fior di latte prodotto con differente tecnologia
2012-01-01 Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Punzi, R; Cassone, A; Faccia, Michele
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk
2012-01-01 Calvano, COSIMA DAMIANA; Loizzo, Pasqua; Monopoli, Antonio; Faccia, Michele; Zambonin Carlo, G.
Composizione fenolica e volatile di oli extra vergini di oliva monovarietali delle cvs Coratina, Frantoio, Leccino e Peranzana del territorio Daunio
2012-01-01 Trani, Antonio; Faccia, Michele; Punzi, R; Loizzo, P; Cassone, A; Alvisi, E; Gambacorta, Giuseppe
Influence of the different sodium chloride concentrations on microbiological and physico-chemical characteristic of mozzarella cheese
2012-01-01 Faccia, Michele; M., Mastromatteo; A., Conte; M. A., Del Nobile
Proteolysis of Cacioricotta cheese made from goat milk coagulated with caprifig (Ficus carica sylvestris) or calf rennet
2012-01-01 Faccia, Michele; Picariello, L; Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; DI LUCCIA, A.
Phenolic composition and antioxidant activity of Southern Italy monovarietal virgin olive oils
2012-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Lamacchia, C.; Gomes, Tommaso Francesco
Manufacture of Fior di Latte cheese by incorporation of probiotic lactobacilli
2012-01-01 Minervini, Fabio; Siragusa, S; Faccia, Michele; Dal Bello, F; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria
Influence of the Milk Bactofugation and Natural Whey Culture on the Microbiological and Physico-Chemical Characteristics of Mozzarella Cheese
2013-01-01 Faccia, Michele; M., Mastromatteo; A., Conte; MA Del, Nobile
Ultrasound-assisted extraction of nutraceutical substances from artichoke by-products
2013-01-01 Punzi, R; Fasciano, C; Trani, Antonio; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe
Composizione fenolica e volatile di oli extravergini di oliva momovarietali delle cvs Coratina, Frantoio,Leccino e Peranzana del territorio Dauno
2013-01-01 Trani, Antonio; Faccia, Michele; Punzi, R; Loizzo, P; Cassone, A; Alvisi, E; Gambacorta, G.
Cheese Processing
2013-01-01 Di Luccia, A; Faccia, Michele; Incoronato, C; Inglese, F; Lamacchia, C; Lamparelli, S; Occidente, M; Matassino, D.
A proteomic approach based on MALDI-TOF MS to detect powdered milk in fresh cow's milk
2013-01-01 Calvano, COSIMA DAMIANA; Monopoli, A.; Loizzo, P.; Faccia, Michele; Zambonin, Carlo
Application of Abscisic Acid (S-ABA) to 'Crimson Seedless' Grape Berries in a Mediterranean Climate: Effects on Color, Chemical Characteristics, Metabolic Profile, and S-ABA Concentration
2013-01-01 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Pacifico, A.; Gambacorta, G.; Faccia, M.; Trani, A.; Gallo, V.; Cafagna, I.; Mastrorilli, P.
Pasta filata cheese: advances in processing and preservation
2013-01-01 Faccia, Michele; D., Gammariello; A., Conte; MA Del, Nobile
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Processo per la preparazione di formaggi a pasta filata arricchiti in fermenti probiotici | 1-gen-2011 | Gobbetti, Marco; Faccia, Michele; DE ANGELIS, Maria; Minervini, Fabio | |
Influence of winemaking technologies on phenolic composition of Italian red wines | 1-gen-2011 | Gambacorta, Giuseppe; Antonacci, D; Pati, S; la Gatta, M; Faccia, Michele; Coletta, A; Notte, E. | |
Phenolic composition of Aglianico and Nero di Troia grapes and wines as affected by cover cropping and irrigation | 1-gen-2011 | Gambacorta, Giuseppe; Antonacci, D; LA GATTA, M; Faccia, Michele; LA GATTA, B; Pati, S; Coletta, A; LA NOTTE, E. | |
Chemical-physical characteristic of buffalo yoghurt marketed in Italy | 1-gen-2011 | Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco; Faccia, Michele | |
LA QUALITA’ DEL FIOR DI LATTE NELL’ATTUALE QUADRO NORMATIVO E DI MERCATO | 1-gen-2012 | Faccia, Michele | |
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk | 1-gen-2012 | Calvano, COSIMA DAMIANA; De Ceglie, C.; Loizzo, P.; Monopoli, A.; Faccia, Michele; Zambonin Carlo, G. | |
Analisi dei composti volatili del fior di latte prodotto con differente tecnologia | 1-gen-2012 | Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Punzi, R; Cassone, A; Faccia, Michele | |
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk | 1-gen-2012 | Calvano, COSIMA DAMIANA; Loizzo, Pasqua; Monopoli, Antonio; Faccia, Michele; Zambonin Carlo, G. | |
Composizione fenolica e volatile di oli extra vergini di oliva monovarietali delle cvs Coratina, Frantoio, Leccino e Peranzana del territorio Daunio | 1-gen-2012 | Trani, Antonio; Faccia, Michele; Punzi, R; Loizzo, P; Cassone, A; Alvisi, E; Gambacorta, Giuseppe | |
Influence of the different sodium chloride concentrations on microbiological and physico-chemical characteristic of mozzarella cheese | 1-gen-2012 | Faccia, Michele; M., Mastromatteo; A., Conte; M. A., Del Nobile | |
Proteolysis of Cacioricotta cheese made from goat milk coagulated with caprifig (Ficus carica sylvestris) or calf rennet | 1-gen-2012 | Faccia, Michele; Picariello, L; Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, C; DI LUCCIA, A. | |
Phenolic composition and antioxidant activity of Southern Italy monovarietal virgin olive oils | 1-gen-2012 | Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Lamacchia, C.; Gomes, Tommaso Francesco | |
Manufacture of Fior di Latte cheese by incorporation of probiotic lactobacilli | 1-gen-2012 | Minervini, Fabio; Siragusa, S; Faccia, Michele; Dal Bello, F; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria | |
Influence of the Milk Bactofugation and Natural Whey Culture on the Microbiological and Physico-Chemical Characteristics of Mozzarella Cheese | 1-gen-2013 | Faccia, Michele; M., Mastromatteo; A., Conte; MA Del, Nobile | |
Ultrasound-assisted extraction of nutraceutical substances from artichoke by-products | 1-gen-2013 | Punzi, R; Fasciano, C; Trani, Antonio; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe | |
Composizione fenolica e volatile di oli extravergini di oliva momovarietali delle cvs Coratina, Frantoio,Leccino e Peranzana del territorio Dauno | 1-gen-2013 | Trani, Antonio; Faccia, Michele; Punzi, R; Loizzo, P; Cassone, A; Alvisi, E; Gambacorta, G. | |
Cheese Processing | 1-gen-2013 | Di Luccia, A; Faccia, Michele; Incoronato, C; Inglese, F; Lamacchia, C; Lamparelli, S; Occidente, M; Matassino, D. | |
A proteomic approach based on MALDI-TOF MS to detect powdered milk in fresh cow's milk | 1-gen-2013 | Calvano, COSIMA DAMIANA; Monopoli, A.; Loizzo, P.; Faccia, Michele; Zambonin, Carlo | |
Application of Abscisic Acid (S-ABA) to 'Crimson Seedless' Grape Berries in a Mediterranean Climate: Effects on Color, Chemical Characteristics, Metabolic Profile, and S-ABA Concentration | 1-gen-2013 | Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Pacifico, A.; Gambacorta, G.; Faccia, M.; Trani, A.; Gallo, V.; Cafagna, I.; Mastrorilli, P. | |
Pasta filata cheese: advances in processing and preservation | 1-gen-2013 | Faccia, Michele; D., Gammariello; A., Conte; MA Del, Nobile |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile