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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Lactic acid bacteria i.e. Lactobacillus plantarum or Lactococcus lactis or their associations useful in the preparation of a probiotic mixture enriched with gamma-aminobutyric acid for treating e.g. renal, dermatological diseases 1-gen-2009 Benedusi, A; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Giuliani, G; Gobbetti, Marco; Mazzacane, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Making biomass involves culture propagation of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus sanfranciscensis lactic acid bacteria; co-inoculation of substrate e.g. grape must with aqueous suspension of lactic acid bacteria; and incubation 1-gen-2011 Giuliani, G; Benedusi, A; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Calasso, Maria
METHOD FOR PARTIAL DEGRADATION OF GLUTEN 1-gen-2014 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; Cassone, A.
Metodo molecolare finalizzato all’autenticazione di pani tradizionali/tipici ottenuti con lievito naturale, primer utilizzati nel detto metodo e kit contenente detti primer 1-gen-2019 Gobbetti, Marco; Pontonio, Erica; Di Cagno, Raffaella; Lanera, Alessia; DE ANGELIS, Maria; Sinderen., Douwe Van
Miscela di batteri lattici per la preparazione di prodotti da forno senza glutine 1-gen-2007 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Luisi, A; Gobbetti, Marco
Miscela di batteri lattici per la preparazione di prodotti da forno senza glutine 1-gen-2006 G., Giuliani; A., Benedusi; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; A., Luisi; Gobbetti, Marco
Mixture for forming liquid or dried flour dough and leavened baked goods comprises specific lactic acid bacteria strains of Lactobacillus sanfranciscensis and Lactobacillus plantarum 1-gen-2010 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; Cassone, A.
Mixture of lactic bacteria for the preparation of gluten free baked products 1-gen-2017 Giuliani, Giammaria; Benedusi, Anna; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Luisi, Antonella; Gobbetti, Marco
Olive da mensa contenenti microrganismi probiotici 1-gen-2003 P., Lavermicocca; S. L., Lonigro; A., Visconti; DE ANGELIS, Maria; F., Valerio; L., Morelli
Procedimento di biotecnologia microbica per la completa degradazione di glutine nelle farine 1-gen-2008 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Cassone, A; Gobbetti, Marco
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Tipologia
  • 6 Brevetti 18
  • 6 Brevetti::6.1 Brevetto 18
Autore
  • GOBBETTI, Marco 15
  • DI CAGNO, RAFFAELLA 14
  • RIZZELLO, CARLO GIUSEPPE 7
  • CALASSO, MARIA 4
  • FACCIA, Michele 1
  • LUISI, Antonella 1
  • MINERVINI, FABIO 1
  • PONTONIO, ERICA 1
Data di pubblicazione
  • 2010 - 2019 10
  • 2003 - 2009 8
Lingua
  • eng 3
  • ita 2
Accesso al fulltext
  • no fulltext 18