RicercaInizia una nuova ricerca
Sourdough fermentation as a tool for the manufacture of low-glycemic index white wheat bread enriched in dietary fibre
2008-01-01 DE ANGELIS, Maria; N., Damiano; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; A., Cassone; Gobbetti, Marco
Yarrowia lipolytica as potential ripening agent in milk products
1998-01-01 M. E., Guerzoni; Gobbetti, Marco; R., Lanciotti; L., Vannini; C., CHAVES LOPEZ
Treatment using bacterial endopeptidases
2006-01-01 Gobbetti, Marco
Effetto di uno starter di batteri lattici autoctoni sulle proprietà salutistiche e sensoriali del succo di pomodoro
2008-01-01 DI CAGNO, Raffaella; R. F., Surico; A., Paradiso; DE ANGELIS, Maria; J. C., Salmon; S., Buchin; Gobbetti, Marco
Genotypic and Phenotypic Diversity of Lactobacillus rossiae Strains Isolated from Sourdough
2006-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Siragusa; G., Gallo; L., Settanni; E., Parente; A., Corsetti; Gobbetti, Marco
Molecular and functional characterization of Lactobacillus sanfranciscensis strains isolated from sourdoughs
2006-01-01 DE ANGELIS, Maria; F., Minervini; DI CAGNO, Raffaella; G., Gallo; S., Siragusa; M., Curci; Crecchio, Carmine; E., Parente; Gobbetti, Marco
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; E., Scala; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco
Sourdough Lactobacilli and Celiac Disease
2006-01-01 Gobbetti, Marco
BIOLOG SYSTEM: POTENTIAL APPLICATION WITHIN FOOD RELATED LACTIC ACID BACTERIA
2010-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Minervini, F; Gobbetti, Marco
Molecular and Functional Characterization of Lactobacillus sanfranciscensis Strains Isolated from Sourdoughs
2006-01-01 DE ANGELIS, Maria; Minervini, Fabio; DI CAGNO, Raffaella; G., Gallo; S., Siragusa; M., Curci; Crecchio, Carmine; E., Parente; Gobbetti, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Sourdough fermentation as a tool for the manufacture of low-glycemic index white wheat bread enriched in dietary fibre | 1-gen-2008 | DE ANGELIS, Maria; N., Damiano; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; A., Cassone; Gobbetti, Marco | |
Yarrowia lipolytica as potential ripening agent in milk products | 1-gen-1998 | M. E., Guerzoni; Gobbetti, Marco; R., Lanciotti; L., Vannini; C., CHAVES LOPEZ | |
Treatment using bacterial endopeptidases | 1-gen-2006 | Gobbetti, Marco | |
Effetto di uno starter di batteri lattici autoctoni sulle proprietà salutistiche e sensoriali del succo di pomodoro | 1-gen-2008 | DI CAGNO, Raffaella; R. F., Surico; A., Paradiso; DE ANGELIS, Maria; J. C., Salmon; S., Buchin; Gobbetti, Marco | |
Genotypic and Phenotypic Diversity of Lactobacillus rossiae Strains Isolated from Sourdough | 1-gen-2006 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Siragusa; G., Gallo; L., Settanni; E., Parente; A., Corsetti; Gobbetti, Marco | |
Molecular and functional characterization of Lactobacillus sanfranciscensis strains isolated from sourdoughs | 1-gen-2006 | DE ANGELIS, Maria; F., Minervini; DI CAGNO, Raffaella; G., Gallo; S., Siragusa; M., Curci; Crecchio, Carmine; E., Parente; Gobbetti, Marco | |
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy | 1-gen-2005 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; E., Scala; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco | |
Sourdough Lactobacilli and Celiac Disease | 1-gen-2006 | Gobbetti, Marco | |
BIOLOG SYSTEM: POTENTIAL APPLICATION WITHIN FOOD RELATED LACTIC ACID BACTERIA | 1-gen-2010 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Minervini, F; Gobbetti, Marco | |
Molecular and Functional Characterization of Lactobacillus sanfranciscensis Strains Isolated from Sourdoughs | 1-gen-2006 | DE ANGELIS, Maria; Minervini, Fabio; DI CAGNO, Raffaella; G., Gallo; S., Siragusa; M., Curci; Crecchio, Carmine; E., Parente; Gobbetti, Marco |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 224
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 135
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 3
Data di pubblicazione
- 2010 - 2015 34
- 2000 - 2009 142
- 1990 - 1999 39
- 1985 - 1989 9
Editore
- Chiriotti Editori 5
- Gallego JB, Cardinali G, Casella ... 4
- Simtrea, Firenze, Italy 3
- AISTEC (Associazione Italiana Sci... 1
- F. DECOROSI, L. SANTOPOLO, E. TATTI 1
Rivista
- AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHN... 3
- ANNALS OF MICROBIOLOGY 1
- INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TE... 1
- JOURNAL OF INVESTIGATIVE DERMATOL... 1
Lingua
- eng 115
- ita 53
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 224