RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
(2009). Synthesis of γ-aminobutiric acid (GABA) by lactic acid bacteria:from functional foods to cosmetics
2009-01-01 Coda, R; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Cassone, A; Siragusa, S; Gobbetti, Marco
. Batchwise fermentations with Ca- alginate immobilized multistarter cells for kefir production
1993-01-01 Gobbetti, Marco; J., Rossi
A survey of the main technology, biochemical and microbiological features influencing the concentration of biogenic amines of twenty Apulian and Sicilian (Southern Italy) cheeses
2015-01-01 Rosa, Guarcello; Annamaria, Diviccaro; Marcella, Barbera; Elena, Giancippoli; Luca, Settanni; Minervini, Fabio; Giancarlo, Moschetti; Gobbetti, Marco
Accelerated ripening of Caciocavallo Pugliese cheese with attenuated adjuncts of selected non-starter lactobacilli
2012-01-01 DI CAGNO, Raffaella; De Pasquale, I; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Accelerated ripening of Pecorino Umbro Cheese
1998-01-01 A., Corsetti; Gobbetti, Marco; E., Smacchi; DE ANGELIS, Maria; J., Rossi
Added ingredients affect the microbiota and biochemical characteristics of durum wheat type-I sourdough
2016-01-01 Minervini, Fabio; Celano, Giuseppe; Lattanzi, Anna; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Added pentosans in breadmaking: fermentation of derived pentoses by sourdough lactic acid bacteria
1999-01-01 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; Arnaut, P.; Tossut, A.; Corsetti, A.; Lavermicocca, P.
Amino acid catabolism in cheese-related bacteria: selection and study of the effects of pH, temperature and NaCl by quadratic response surface methodology
2001-01-01 Curtin, A. C.; DE ANGELIS, Maria; Cipriani, M.; Corbo, M. R.; Mcsweeney, P. L. H.; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antibacterial peptides from Lactobacillus helveticus PR4 proteinase- hydrolized caseins of milk from six species
2003-01-01 Minervini, Fabio; Algaron, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Fox, Pf; Monnet, V; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides
2004-01-01 Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 402
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 392
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abst... 9
- 1 Contributo su Rivista::1.2 Rece... 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 30
- 2010 - 2019 179
- 2000 - 2009 103
- 1990 - 1999 85
- 1985 - 1989 5
Rivista
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MIC... 42
- APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBI... 39
- FOOD MICROBIOLOGY 37
- INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 14
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 13
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 10
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 10
- FOOD CHEMISTRY 9
- JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 9
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHN... 7
Keyword
- Food Science 30
- Lactic acid bacteria 26
- Sourdough 24
- Microbiology 21
- Fermentation 15
- lactic acid bacteria 12
- Bread 10
- Humans 10
- Flour 8
- Biotechnology 7
Lingua
- eng 224
- ita 25
Accesso al fulltext
- no fulltext 320
- reserved 46
- open 33
- partially open 3