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Lactic acid bacteria i.e. Lactobacillus plantarum or Lactococcus lactis or their associations useful in the preparation of a probiotic mixture enriched with gamma-aminobutyric acid for treating e.g. renal, dermatological diseases
2009-01-01 Benedusi, A; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Giuliani, G; Gobbetti, Marco; Mazzacane, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Making biomass involves culture propagation of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus sanfranciscensis lactic acid bacteria; co-inoculation of substrate e.g. grape must with aqueous suspension of lactic acid bacteria; and incubation
2011-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Calasso, Maria
METHOD FOR PARTIAL DEGRADATION OF GLUTEN
2014-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; Cassone, A.
Miscela arricchita di isoflavoni-agliconi, equolo e lunasina, a base di soia fermentata, procedimento per la sua preparazione e relativi usi in campo alimentare, medico e cosmetico
2010-01-01 Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Giuliani, G.
Miscela di batteri lattici per la preparazione di prodotti da forno senza glutine
2007-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Luisi, A; Gobbetti, Marco
Miscela di batteri lattici per la preparazione di prodotti da forno senza glutine
2006-01-01 G., Giuliani; A., Benedusi; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; A., Luisi; Gobbetti, Marco
Mixture for forming liquid or dried flour dough and leavened baked goods comprises specific lactic acid bacteria strains of Lactobacillus sanfranciscensis and Lactobacillus plantarum
2010-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; Cassone, A.
Mixture of lactic bacteria for the preparation of gluten free baked products
2017-01-01 Giuliani, Giammaria; Benedusi, Anna; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Luisi, Antonella; Gobbetti, Marco
Preparing fermented soya based mixture comprising e.g. isoflavones-aglycones, comprises fermenting soya by using mixture of lactic acid bacteria comprising Lactobacillus plantarum, Lactobacillus fermentum and Lactobacillus rhamnosus.
2012-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella; Baroni, S; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Procedimento di biotecnologia microbica per la completa degradazione di glutine nelle farine
2008-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Cassone, A; Gobbetti, Marco
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Tipologia
- 6 Brevetti 16
- 6 Brevetti::6.1 Brevetto 16
Data di pubblicazione
- 2010 - 2017 10
- 2006 - 2009 6
Lingua
- eng 1
- ita 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 16