Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Use of hyperspectral imaging for the discrimination of artichoke by cultivar and harvest time 1-gen-2020 Amodio, M. L.; Berardi, A.; Ricci, I.; Babellahi, F.; Colellia, G.
New modelling approach for the energy and steam consumption evaluation in a fresh pasta industry 1-gen-2021 Tamborrino, A.; Catalano, F.; Berardi, A.; Bianchi, B.
Experimental trials and dynamical simulation of the potential biogas production in a frozen food industry 1-gen-2021 Catalano, F.; Bianchi, B.; Berardi, A.; Leone, A.; Tamborrino, A.
Additives individuation in raw ham using image analysis 1-gen-2021 Romaniello, R.; Perone, C.; Tamborrino, A.; Berardi, A.; Leone, A.; Di Taranto, A.; Iammarino, M.
Numerical simulation and experimental validation of a vibrating screen for the sieving of chamomile (Matricaria chamomilla L.) 1-gen-2021 Tamborrino, A.; Perone, C.; Romaniello, R.; Bianchi, B.; Berardi, A.; Leone, A.
Ambient and personal noise exposure assessment in a pasta factory 1-gen-2021 Bianchi, B.; Tamborrino, A.; Ayr, U.; Berardi, A.; Catalano, P.
CFD analysis of a tube-in-tube heat exchanger to pre-heat olive pastes 1-gen-2021 Perone, C.; Romaniello, R.; Leone, A.; Berardi, A.; Catalano, P.; Tamborrino, A.
Combined continuous machine to condition olive paste: Rheological characterization of olive paste 1-gen-2021 Tamborrino, A.; Perone, C.; Mojaed, H.; Romaniello, R.; Berardi, A.; Catalano, P.; Leone, A.
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile