Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Fourier transform near-infrared and mid-infrared spectroscopy as efficient tools for rapid screening of deoxynivalenol contamination in wheat bran
2019-01-01 De Girolamo, Annalisa; Cervellieri, Salvatore; Cortese, Marina; Porricelli, Anna Chiara Raffaella; Pascale, Michelangelo; Longobardi, Francesco; von Holst, Christoph; Ciaccheri, Leonardo; Lippolis, Vincenzo
Rapid screening of ochratoxin A in wheat by infrared spectroscopy
2019-01-01 De Girolamo, Annalisa; von Holst, Christoph; Cortese, Marina; Cervellieri, Salvatore; Pascale, Michelangelo; Longobardi, Francesco; Catucci, Lucia; Porricelli, Anna Chiara Raffaella; Lippolis, Vincenzo
Tracing the Geographical Origin of Lentils (Lens culinaris Medik.) by Infrared Spectroscopy and Chemometrics
2019-01-01 Innamorato, Valentina; Longobardi, Francesco; Lippolis, Vincenzo; Cortese, Marina; Logrieco, Antonio F.; Catucci, Lucia; Agostiano, Angela; De Girolamo, Annalisa
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Fourier transform near-infrared and mid-infrared spectroscopy as efficient tools for rapid screening of deoxynivalenol contamination in wheat bran | 1-gen-2019 | De Girolamo, Annalisa; Cervellieri, Salvatore; Cortese, Marina; Porricelli, Anna Chiara Raffaella; Pascale, Michelangelo; Longobardi, Francesco; von Holst, Christoph; Ciaccheri, Leonardo; Lippolis, Vincenzo | |
Rapid screening of ochratoxin A in wheat by infrared spectroscopy | 1-gen-2019 | De Girolamo, Annalisa; von Holst, Christoph; Cortese, Marina; Cervellieri, Salvatore; Pascale, Michelangelo; Longobardi, Francesco; Catucci, Lucia; Porricelli, Anna Chiara Raffaella; Lippolis, Vincenzo | |
Tracing the Geographical Origin of Lentils (Lens culinaris Medik.) by Infrared Spectroscopy and Chemometrics | 1-gen-2019 | Innamorato, Valentina; Longobardi, Francesco; Lippolis, Vincenzo; Cortese, Marina; Logrieco, Antonio F.; Catucci, Lucia; Agostiano, Angela; De Girolamo, Annalisa |
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile